Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Ya benim kafama bir şey takıldı telefonun altındaki batarya aparatı çıkmış vaziyette iken şarj oluyor mu?
yani mümkünse o çıkan alttaki aparat ve bir adette yedek batarya satın alsak şarja taksak ne güzel olur biri bitti mi diğerini takarız ,
yani telefonu hiç şarjza takma derdimiz olmayacak hemen diğer teydek bataryayı kullanırız nasıl olur acaba?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hiçbir yer de yok mu lg g5 ...incelemek için avm lerde hiç mi yok yahu...
bilgisi olan var mı ?

lg g5 daha gelmemiş dh forumunda birisi lg g5 eğitimlerinin başladığı video ve resimleri paylaşmış

parmak izi testi videosu

Ben de merakla bekliyorum ama henüz hiçbir teknoloji mağazasına düşmedi.
Ancak bir hafta içinde muhtemelen hepsinde sergilenmeye başlar.
Zaten o zamana kadar fiyatı da açıklanmış olur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg g5 galaxy s7 always on display özelliği karşılaştırması
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

lg g5 galaxy s7 edge kamera karşılaştırması

reflex

reflex

Üye

Şu G5 in ueni arayüzü ve geniş açı kamerası muhteşem.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cihaz hakkında personele eğitim verildiğine göre muhtemelen önümüzdeki hafta demo cihazlar magazalara gelmeye başlar.
Fiyatlar da o hafta icinde belli olur ve önsiparişler başlar.

Onsiparislerin sevk edilmesi Nisan'ın ilk haftası, cihazın raflarda herkese sunulmasi ise Nisanın ikinci haftası başını bulur. @DiaBLoS

Yani haftaya fiyati ve demo cihazları görme ihtimalimiz var.

@muratalperr55 in belirttigi elemanin soyledigine gore Turkiye lansmani Nisan'ın 2.haftasi olabilirmis. Yani raflarda satisa ciktigi haftanin sonunda (12 yada 15 nisan)

Bu arada elemanın soyledigine gore fiyat konusunda pek umitlenmesek iyi olacak gibi.
LGnin bu cihaza cok guvendigini, fiyat dusurmeyi pek dusunmediklerini soyluyor.
Sanirim vatandaki fiyat gercek olacak :(
Neyse haftaya goruruz bakalim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

osicik

Üye
G5 bence rekor kırar en kısa sürede fiyatı ençok düşen telefon olma rekoru
Bataryada yetersiz bence değişik ilginç bir telefon ama bu rakiplerle bu fiyatla hiç şansı yok...
2300 olsaydı satış rekoru gelebilirdi!!!!

boran9999

boran9999

Üye
G5 bence rekor kırar en kısa sürede fiyatı ençok düşen telefon olma rekoru
Bataryada yetersiz bence değişik ilginç bir telefon ama bu rakiplerle bu fiyatla hiç şansı yok...
2300 olsaydı satış rekoru gelebilirdi!!!!

Samsungtan fazla düşeceğini sanmam Örnek vermek gerekirse Ben istanbul bişimden G4 ü 32 gb kart ekran koruyucu vs ile beraber 1900 TL ye almıştım(Piyasaya çıktığının haftasına almıştım) bu gün aynı paket 1600 TL yani 300TL değer kaybetmiş aynı zaman diliminde samsung S6 2450 TL idi şimdi 1789 TL yani 661 TL değer kaybetmiş kısacası LG nin hızla fiyat düşüşü takıntısı pekte gerçekci değil. Sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kamea önünde iPhone 6si her türlü geçiyor. S7ye göre bence g5 daha başarılı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Always on karşılştırması özünde Amoled ve Lcd karşılaştırması olmuş.Şarj canavarı lcd ekranlar ve devasa çözünürlüklerin görüldüğü bir dönemde lcd ekrana Always on gibi bir özellik ekleme cesaretinden dolayı LG'yi tebrik ediyorum.Teknolojileri gereği amoled bu özelliği şarj konusunda en az kayıpla sunar.Işıksız ortamda G5'in parlaklığı düşmüş olsa da yine de ekranın adeta kapalı gibi görünmesi büyük başarıdır.G5 sızıntıları varken sırf bu özellik için led ekran söylentileri vardı always on için saçma sapan renkler veren bir panel kullanmak zorunda değiliz elbette ve lcd ile devam dedi LG.

Kamera konusunda S7'nin kamerası çok çok iyi renkler çok canlı ama G5 ile kıyaslandığında klasik samsung durumu renklerin sıcaklığı abartılı.G5 renkleri geçeğe daha yakın.

boran9999

boran9999

Üye
Kamera konusunda S7'nin kamerası çok çok iyi renkler çok canlı ama G5 ile kıyaslandığında klasik samsung durumu renklerin sıcaklığı abartılı.G5 renkleri geçeğe daha yakın.

Renk konusuna fazla takılmamak lazım kontraksla ilgili bir durum siz defult ayarlarda 1 tık yukarıda ayarlama yaptınızsa renkler daha canlı çıkacaktır renk ısısınız yüksek olduğu karelerde bu sefer kısmak zorunda kalırsınız bu hiç bir şekilde sorun yaratmaz iki kamera için. Aslında telefon gibi cihazlarda en önemli adımıda kamera konusunda LG atmıştır ve bu konuda piyasada en çok satan firmalarada öncülük edecek geniş açı kameradır bu konuda samsung 1 adım geride kalmıştır. şimdiden sızan görüntülerde iphone7 de de dual kamera kullanılacağı söyleniyor sanırım samsung Note serisinde kullanır kaatindeyim bence oldukca yararlı bir özellik.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
V10 daki geniş açılı selfie kamera da çok kullanışlıydı.
Hem ön hem de arka kameralar çift olsa çok daha iyi olur G5 de geniş açılı ön kamera olmamasına şaşırdım.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
g4 kullanan biri olarak lg g5 bu fiyattan çıkarsa lg ile yollarımı ayırma zamanı geldi sanırım :(
z5 premium için ne dersiniz arkadaşlar ?

0MG90

0MG90

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
g4 kullanan biri olarak lg g5 bu fiyattan çıkarsa lg ile yollarımı ayırma zamanı geldi sanırım :(
z5 premium için ne dersiniz arkadaşlar ?

Ben de Almanya'ya gidip gelecek uzaktan bir akraba var, G5'i onunla aldırsam mı diye düşünüyorum. :hmmm
Çünkü Türkiye fiyatı pek mantıklı olmayacak gibi duruyor.

Avrupa'da hemen her ülkede 699 Euro'dan satışa çıkıyor. Sadece yanında verilen hediye aksesuar değişiyor.
Avrupa'da 699 Euro olan cihaz bizde vergiler vs ile birlikte 2600-2800 arası olacaktır.
Türkiye'de hediye aksesuar olarak ne verecekler merak ediyorum açıkçası.
Bizde de kulaklık yada kamera aparatı olabilir.

Almanya'dan aldırırsam 2.250TL'ye geliyor. 140TL'de pasaport kayıt parası versem, yaklaşık 2400TL civarına bu iş hallolur.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben de Almanya'ya gidip gelecek uzaktan bir akraba var, G5'i onunla aldırsam mı diye düşünüyorum. :hmmm

Avrupa'da hemen her ülkede 699 Euro'dan satışa çıkıyor. Sadece yanında verilen hediye aksesuar değişiyor.
Avrupa'da 699 Euro olan cihaz bizde vergiler vs ile birlikte 2600-2800 arası olacaktır.

Almanya'dan aldırırsam 2.250TL'ye geliyor. 140TL'de pasaport kayıt parası versem, yaklaşık 2400TL civarına bu iş hallolur.
garanti sorun olmaz mı ? almanyada iPhone da tr ye göre daha ucuz fiyatta satılıyor ama garanti problem diye biliyorum ?

boran9999

boran9999

Üye

Aradaki 300 TL farka değermi onu bilmek lazım yurt dışı cihazlarda garanti 1 Yıl oluyor irdelemekte yarar var. Fiyat konusunda emsali cihazlara bakacak olursak 5 TL lik kulaklıkla beraber gelen samsunglar bile o fiyat bandında iphonları demiyorum bile bence o fiyatlara dediğim cihazlar alınabiliyorsa sıkıntı yok her türlü alınır tabi bunda kişilerin alım gücü çok önemli faktör.Sınırlı bir bütcesi olan kişilerin max. 1000TL üzeri cihaz almalarını kesinlikle önermem.Sağlıcakla

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
garanti sorun olmaz mı ? almanyada iPhone da tr ye göre daha ucuz fiyatta satılıyor ama garanti problem diye biliyorum ?

Yurtdışından getirilen ve kayıt altına alınmış olan cihazların 1 yıl garantisi oluyor. :hmmm

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yurtdışından getirilen ve kayıt altına alınmış olan cihazların 1 yıl garantisi oluyor. :hmmm
evet resmi açıklamada bu sanıırm : Satın alınan ülke haricindeki bir ülkede hizmet talep edebilirsiniz; bu durumda yürürlükteki tüm ithalat ve ihracat kanunları ve yönetmeliklerine uyacak ve tüm gümrük vergileri, KDV ile diğer ilgili vergiler ve ücretlerden sorumlu olacaksınız; garantinin ikinci yılında hizmet almak için, ürünü Türkiye'den satın aldığınıza dair bir belge gerekli olabilir.Apple Ürünü'nün satın alındığı ülkeden farklı bir ülkede talep edilen servis için Apple, ürünleri ve parçaları onarabilir ya da yerel standartlarla uyumlu benzer ürün ve parçalar ile değiştirebilir(apple.com.tr)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Z5 premium icin ne diyorsun özgür abi.
İnceleme sansin oldu mu.?

Üst Alt