Haber LG G5 2800 TL Olduğu Açıklandi!

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Size göre kazık olabilir aklı selim kişiler halen alışveriş yapıyor. Bu kadar yüksek fiyattan telefon alıp kendini riske atmak isteyen varsa varsın atsın. LG zaten genel anlamda dayanıksızdir. En çok garanti ihtiyacı duyan markaların başında. İthal ürün alıp buralarda ağlayanı çok gördük. Fiyatı daha fazla düşmesinin nedenlerinden biri de budur belki he?

Çıkış fiyatını teknosadan baz alıp şuan bu fiyat demek çocuk işi.

S7 edge 3300den çıktı ama hepsi burada da 2900 ne olacak şimdi 2 sene sonra diyecekler ki 3300den çıktı 2500 oldu ama bilmez ki teknosa da halen çıkış fiyatına yakın bir fiyattan satılıyor. LG g4 çıktığı an zaten 2000 liradan satılıyordu ben vatan harici 2400den satıldığını görmedim :) anlamadiysaniz piyasa dersi verilir itinayla takip ediyorum..

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Marka takıntısı sıfır olan biriyim. LG, Motorola, Sony, Samsung gibi farklı markalar kullandım. Cihaz alacağım dönem bakarım hangisini beğenirsem onu alırım. LG G5 gelince ise LG gibi cihazları Türkiye'de hızlı bir fiyat düşüşü yaşayan bir firmanın bu kadar yüksek bir fiyattan piyasaya ürün sürmesini doğru bulmuyorum. G5 kötü diyemem kağıt üstünde bakınca güzel cihaz. Çiziliyor felan gibi muhabbetlere hiç girmem bu kadar parayı veren adam zaten o cihaza direk kılıf takar. Yalnız fiyat politikası çok kötü. LG fiyat politikasını az çok bilen birisi şu aşama da gidip 2800 TL parayı G5 bayılırsa yarın bir gün büyük pişmanlık yaşayacaktır.

Samsung'a gelecek olursak S7 ile iyi bir ivme kazandı Note 6 ilgili gelen haberlere göre bu ivmeyi zirveye taşıyacak gibi görünüyor. Cihazları çabuk değer kayıp etmiyor. İkinci el piyasası çok kuvvetli. Note 3'ün sıfırı bile hala 1200-1400 arası ki G4 1200 düştü bile. Tabi hangisini alırsınız deseni gidip G4 alırım tabi ki ama fiyat politikası açısından bir örnekleme bu yaptığım.

LG seven birisi olarak eğer ki piyasa iyi bir etki bırakmak istiyorsa bu fiyat politikasından kurtulması gerekiyor. Çok yüksek fiyat verip bir anda çok düşürmek firma itibarı açısından hiçte iyi bir şey değil. Yüksek tutuyorsan yüksek kalsın eğer ileri de düşüreceksen hiç girme bu işlere.

Fiyatı düşüren ilk neden firmalar değil, ithalatçı firmalar. Mesela Samsung, HTC, Sony ithal eden firmalar bellidir. LG için ise adını hiç duymadığım yüzlerce firma var. Adam bir şekilde bir yerden getiriyor. Ben 3 yıl önce LG G2 yi çıktığı ay aldım. Fiyat genel olarak 1600 lira iken adam gel 1000 liraya veriyim dedi. Bu kadar fiyat farkının nedeni kesinlikle garanti desteği. İkinci bir farksa bizim grubumuzda ekranı sararan veya sorun çıkartan serilerin nereden alındığına baktık yine ithalatçı garantili.

Tamam aynı ürünü en ucuz fiyattan dediğiniz gibi alabilirsiniz ama gerisini de düşünüyorsanız durum bence öyle değil.
Samsung'da kurumsal firmalardan gelen ürünlere tamir işlemi daha hızlı ve daha yapıcı çözümler ile bakılıyor. Fark her yerde belli eder kendini emin olun.

Sarangni

Sarangni

Üye
Fiyatı düşüren ilk neden firmalar değil, ithalatçı firmalar. Mesela Samsung, HTC, Sony ithal eden firmalar bellidir. LG için ise adını hiç duymadığım yüzlerce firma var. Adam bir şekilde bir yerden getiriyor. Ben 3 yıl önce LG G2 yi çıktığı ay aldım. Fiyat genel olarak 1600 lira iken adam gel 1000 liraya veriyim dedi. Bu kadar fiyat farkının nedeni kesinlikle garanti desteği. İkinci bir farksa bizim grubumuzda ekranı sararan veya sorun çıkartan serilerin nereden alındığına baktık yine ithalatçı garantili.

Tamam aynı ürünü en ucuz fiyattan dediğiniz gibi alabilirsiniz ama gerisini de düşünüyorsanız durum bence öyle değil.
Samsung'da kurumsal firmalardan gelen ürünlere tamir işlemi daha hızlı ve daha yapıcı çözümler ile bakılıyor. Fark her yerde belli eder kendini emin olun.

Ben de LG ürün almış LG Türkiye Garantili sonrasın da değişim ile üst model cihaza geçmiş birisiyim. Sizin dediğiniz doğru bir yaklaşım. LG Türkiye Garantili olduğu için değişim aldım neden zaten onun parasını firma zaten alıyor. Piyasa da 1500-1000 arasında cihaz fiyatı var. Benim, sizin ya da X kişisinin verdiği o 1500 liranın bir kısmı zaten garanti parası.

DH de G3 kasa çatlağı sorunun başlığı okuyun millete çatır çatır G4 verdiler çoğu da 2. G3 aldı ama bu insanlar bu cihazlara zamanında 1800 gibi paralar vermiş hatta 2200 TL faturaya sahip olduğunu söyleyenler var.

LG, Samsung ve Motorola gibi firmaların servisi ile muhatap olduğum durumlar oldu. Samsung ve LG hakkını yiyemem. Çok güzel servis hizmetleri aldım ama Teleservice olacak firma ile Motorola aldığım dönemde ki eziyet akıllara zarardı 4 ayda cihazın parasını zor aldım.

Ben LG severim 22 ay cihazını kullandım hakkını yemeyeyim çokta iyi iş gördü, çok stabil bir yazılımı vardı. Tek sıkıntıyı pilde yaşadım bunun dışında hiç sorun yaşamadım. Hatta ilk Note 3 geçiş yaptığımda yazılım olarak LG'y, aramadım da değil. Yalnız LG gerçek anlamda çok kötü bir fiyat politikası var.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ben Oynamıyorum :zzz:

kralberk13

kralberk13

Üye

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi

Bunu En İyi Anlayabileceğiniz Şekilde Açıklamak Gerekirse Samsung Cihazlar İçin Olur En Çok Satılanlar Malum Onlar

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben yüksek fiyatı savunmuyorum şahsen kullandığım cihazların hiç birini en yüksek fiyattan almadım.
Piyasada çok fazla ithalatçı garantili cihaz dolanıyor bunların internet ilanında yazması önemli değil.
Bak servise müşteri geldi ben şurdan aldım türkiye garantili dediler benim cihazımı neden tamir etmiyorsunuz? diyor.
Bu tip kandırmacalar inanın bana en dikkatli adamın bile başına gelir.

En çok satış yapan firmalar Vatan, Teknosa, Bimeks, gibi yerler. En azından İstanbul'da böyle. Dolaşmaya çıkıyorum adamlar 2 şer 2 şer iPhone alıyor, Note5 alıyor. Bu adamlar fiyatların çeşitli yerlerde farklı olduğundan emin olun haberleri vardır.

Sadece bir kez başınız yandığında o zaman anlarsınız.

Mesela S7 çıkalı fazla olmadı ancak çeşitli sitelerde 2.450 liraya bulunabiliyor. Bir düşünün Samsung dağıtıma getirdiği ürünü ne diye bu kadar ucuza versin ? Bu adamlar hiç mi kar etmiyor ? Çünkü 2.800'lük cihaz kalkıp 2000 liraya falan gelmiyor satıcıya. Babam eskiden Nokia'nın piyasaya hükmettiği sıralarda Turkcell bayisine ortaktı. 50-100 lira farkla satılıyordu cihazlar. Sadece düşünün bir firma 2.800den satışa sunup ne diye başka yerlere 2300'lerden versin ki o kişiler 2450'den satsın o cihazı.

Sony'nin garantisi hakkında çok az bir bilgim var. Geçen yıl bir arkadaş çok büyük sorun yaşadı ve Sony'yi aradığında Türkiye'de kendimiz hizmet vermiyoruz demişti. En bilindik servisler ise KVK ve Teleservice. Bunların da ne kadar şikayetçisi var ortada yani Sony cihazların Vatan gibi mağazalardan daha farklı fiyata satılmasının nedeni bu olabilir.

Hatta Sony alanlara Fonotel ithalatçı garantili ürünü tavsiye ederim. Hem ucuz hem en kral teknik servis hizmetini Sony tarafında veren firmadır.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ben yüksek fiyatı savunmuyorum şahsen kullandığım cihazların hiç birini en yüksek fiyattan almadım.
Piyasada çok fazla ithalatçı garantili cihaz dolanıyor bunların internet ilanında yazması önemli değil.
Bak servise müşteri geldi ben şurdan aldım türkiye garantili dediler benim cihazımı neden tamir etmiyorsunuz? diyor.
Bu tip kandırmacalar inanın bana en dikkatli adamın bile başına gelir.

En çok satış yapan firmalar Vatan, Teknosa, Bimeks, gibi yerler. En azından İstanbul'da böyle. Dolaşmaya çıkıyorum adamlar 2 şer 2 şer iPhone alıyor, Note5 alıyor. Bu adamlar fiyatların çeşitli yerlerde farklı olduğundan emin olun haberleri vardır.

Sadece bir kez başınız yandığında o zaman anlarsınız.

Mesela S7 çıkalı fazla olmadı ancak çeşitli sitelerde 2.450 liraya bulunabiliyor. Bir düşünün Samsung dağıtıma getirdiği ürünü ne diye bu kadar ucuza versin ? Bu adamlar hiç mi kar etmiyor ? Çünkü 2.800'lük cihaz kalkıp 2000 liraya falan gelmiyor satıcıya. Babam eskiden Nokia'nın piyasaya hükmettiği sıralarda Turkcell bayisine ortaktı. 50-100 lira farkla satılıyordu cihazlar. Sadece düşünün bir firma 2.800den satışa sunup ne diye başka yerlere 2300'lerden versin ki o kişiler 2450'den satsın o cihazı.

Sony'nin garantisi hakkında çok az bir bilgim var. Geçen yıl bir arkadaş çok büyük sorun yaşadı ve Sony'yi aradığında Türkiye'de kendimiz hizmet vermiyoruz demişti. En bilindik servisler ise KVK ve Teleservice. Bunların da ne kadar şikayetçisi var ortada yani Sony cihazların Vatan gibi mağazalardan daha farklı fiyata satılmasının nedeni bu olabilir.

Hatta Sony alanlara Fonotel ithalatçı garantili ürünü tavsiye ederim. Hem ucuz hem en kral teknik servis hizmetini Sony tarafında veren firmadır.
Samsung Türkiye Dediği Anda Olay Bitmiştir Diğer İthalatçı Servisler Bakmaz.
Ki Bunuda En İyi Örneğin Note 4 910 Dur Ama İnternetten Aldığın Cihazlar 910F H Gibi Harflere Sahiptir O Zaman İhalatçi Olduğunu Anlayabilirsin

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung Türkiye Dediği Anda Olay Bitmiştir Diğer İthalatçı Servisler Bakmaz.
Ki Bunuda En İyi Örneğin Note 4 910 Dur Ama İnternetten Aldığın Cihazlar 910F H Gibi Harflere Sahiptir O Zaman İhalatçi Olduğunu Anlayabilirsin

Samsung'da Staj yaptım ben 1-2 hafta değil tam 3 ay. N910C geldi tam tamir edecekken bilgisayardan imei kontrolü yaptığımızda cihazın bize ait olmadığını anladık. Araştırdık cihaz Delta garantili çıktı. İmkansız değil çok ciddiyim ayak üstü dolandırıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Onur K.

Üst Alt