G5 moduler falan degil . Sadece parca parça çıkarıp grip takıyorsun bu mu modüler?S7 mi alırsın daha iyi?
G5 kör değil topal değil S7'den de üstün yenilikçi bir model neden fiyatı düşük olsun.Şu modüler tasarımı Samsung yapsa cihazın yanından geçemezdiniz.
Modüler aparatlar artsın da görelim o S7 alırım daha iyi diyenleri.

Evet gamepad dik ekranda cok kullanışlı olurHep bi voklama politikası bu forum.Bir de yeni telefon aldıkça fikri değişenler çok komik.
İyi forumlar size.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
biz türk insanı cok meraklıyız 5000 tl lede olsa almaya calışırız....Birkaç ay sonra fiyatı yarıya düşecek ne de olsa. N11 gibi sitelere bakabilirsiniz G4 ne kadar.
Çıkınca hemen alan kazık yer.
Hep bi voklama politikası bu forum.Bir de yeni telefon aldıkça fikri değişenler çok komik.
İyi forumlar size.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Durum LG Has Değilde Yeni Cikacak Cİhazlar Hep Böyle Olacak Yani Amiral Gemileri Samsungla Yarişirken Fiyatları 2.500 Den Surse Daha İyi Olurdu Diye DüşünüyorumBen lg beğenen biriyim ve severim ama fiyatı gerçekten uçurmuşlar. Lg'ye yakışmadı tr den pek tercih edecek bulamıyorum v10 gibi hazin bi sonu olur.
Bekleyip yurt dışından getiririz artık, alıştık sonuçta
Diyorum ya Sony Z5 premium almak daha mantıklı . Bulabilirsen 2500-2600 e kadar düşüyor. En azından 4k ekrana sahip .2800 o fiyata çöp bence verilmez o kadar para
Kamerası Filan Geniş Açı Yine Fena Sayılmazda2800 o fiyata çöp bence verilmez o kadar para
Diyorum ya Sony Z5 premium almak daha mantıklı . Bulabilirsen 2500-2600 e kadar düşüyor. En azından 4k ekrana sahip .
Biliyorum ama en azından lg pazarda tutunmak için biraz aşağı [emoji652] fiyat belirlemelidir diye düşünüyorumSony xpreia z5 preimum 2800 lira fiyatla çıkmış 2600 ' e kadar düşüren firmalar olmuş . Çok abartmış Lg fiyatı
Satıcılarla Alakalı Apple Baksana Adam 4 Milyardan Cihaz Satıyor Bir Allah'ın Kuluda Çıkıp Demiyor Almam Boykot Edelim 10 Milyarda Deseler Yine Alır Bizim Türk MilletiTürkler telefon fiyatları konusunda artık 3. Dünya ülkesi muamesınden çıkarılması gerekir.
Bunun ile ilgili neden kimse çalışma yapmıyor şaşırıyorum doğrusu..
Güncelle en son fıyatlar tavan ve herkes istediği gibi at koşturuyor. Hem haksızlık hemde küçük düşürücü
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi