Haber LG G5 2800 TL Olduğu Açıklandi!

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
LG G5 2800 TL Olduğu Açıklandi!
Bence Fiyatı Düşük Tutmalıydı Fazla Tuttu Bence Şahsen Çok Para S7 Alırım Daha İyi :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S7 mi alırsın daha iyi?

G5 kör değil topal değil S7'den de üstün yenilikçi bir model neden fiyatı düşük olsun.Şu modüler tasarımı Samsung yapsa cihazın yanından geçemezdiniz.

Modüler aparatlar artsın da görelim o S7 alırım daha iyi diyenleri.

Luck Star

Luck Star

Üye
Modüler aparat 1 milyon tane olsa kaç yazar bedava vermedikten sonra. Şarj yine yetmeyecek G4 3-4 saat ekran süresi alıyordu 3000mah ile kalktı 2800 yaptı.
Arka taraf hemen kazınıyor çünkü plastik kaplama.
Geniş açı kamera netliği bozuyor.
Tasarım çöp ve ekran kenarları kocaman.

Samsung'un ekmeğine yağ sürdü. S6 ile düzelttiği araüyüzü bu yıl S7 ile imajını toparlayacak.

Koradam

Üye
G
S7 mi alırsın daha iyi?

G5 kör değil topal değil S7'den de üstün yenilikçi bir model neden fiyatı düşük olsun.Şu modüler tasarımı Samsung yapsa cihazın yanından geçemezdiniz.

Modüler aparatlar artsın da görelim o S7 alırım daha iyi diyenleri.
G5 moduler falan degil . Sadece parca parça çıkarıp grip takıyorsun bu mu modüler?
Tekrar modüler lafi gelmiş iken gerçek modüler telefon budur project ara bilmeyen araştırsın :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
S7 karsisinda isi zor Bu fiyata.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hep bi voklama politikası bu forum.Bir de yeni telefon aldıkça fikri değişenler çok komik.

İyi forumlar size.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Koradam

Üye
Hep bi voklama politikası bu forum.Bir de yeni telefon aldıkça fikri değişenler çok komik.

İyi forumlar size.

Evet gamepad dik ekranda cok kullanışlı olur

0MG90

0MG90

Üye
Birkaç ay sonra fiyatı yarıya düşecek ne de olsa. N11 gibi sitelere bakabilirsiniz G4 ne kadar.
Çıkınca hemen alan kazık yer.

iizzz

iizzz

Üye
Birkaç ay sonra fiyatı yarıya düşecek ne de olsa. N11 gibi sitelere bakabilirsiniz G4 ne kadar.
Çıkınca hemen alan kazık yer.
biz türk insanı cok meraklıyız 5000 tl lede olsa almaya calışırız....

Luck Star

Luck Star

Üye

İyi forumlar size.

Canlı yayında tanıtımı izledim. Bütün parçaları araştırdım. O parçalar ucuz olmadıktan veya ücretsiz verilmedikten sonra cihazı alanların %5-10 'ubazı aparatlara sahip olacaktır. Orada aparat takılabilir yazısı çoğunluk kullanıcılar için gereksiz olacaktır. Benden bahsediyorsun belki bilemem ben şeffaf davranıyorum. Hangi marka güzel iş yaparsa onu savunurum. Bu yıl LG beklentiyi karşılamadı. Geçen yıl da HTC öyleydi. En büyük sorun şarj. G3= 3.5-4 saat, G4= 3-4 saat, V10= 3-4 saat ekran süresi alıyor. Tamamen yetersiz. Üstüne bu tasarım ve bu fiyat ile kim tercih eder tartışılır. Ben buna 2800 değil de 2500 veririm diyorsan gel yaz neden verirsin.
Vee an itibariyle forum değişti. Hayırlı olsun.

bilal72

bilal72

Üye
Ben lg beğenen biriyim ve severim ama fiyatı gerçekten uçurmuşlar. Lg'ye yakışmadı tr den pek tercih edecek bulamıyorum v10 gibi hazin bi sonu olur.
Bekleyip yurt dışından getiririz artık, alıştık sonuçta

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sony xpreia z5 preimum 2800 lira fiyatla çıkmış 2600 ' e kadar düşüren firmalar olmuş . Çok abartmış Lg fiyatı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ben lg beğenen biriyim ve severim ama fiyatı gerçekten uçurmuşlar. Lg'ye yakışmadı tr den pek tercih edecek bulamıyorum v10 gibi hazin bi sonu olur.
Bekleyip yurt dışından getiririz artık, alıştık sonuçta
Durum LG Has Değilde Yeni Cikacak Cİhazlar Hep Böyle Olacak Yani Amiral Gemileri Samsungla Yarişirken Fiyatları 2.500 Den Surse Daha İyi Olurdu Diye Düşünüyorum

Murat Alper

Murat Alper

Üye
2800 o fiyata çöp bence verilmez o kadar para

Luck Star

Luck Star

Üye
Diyorum ya Sony Z5 premium almak daha mantıklı . Bulabilirsen 2500-2600 e kadar düşüyor. En azından 4k ekrana sahip .

Ekran sadece 4K birşey gösterirken 4K, diğer durumlarda 1080p kullanıyor yoksa şarj dayanmaz.

bilal72

bilal72

Üye
Türkler telefon fiyatları konusunda artık 3. Dünya ülkesi muamesınden çıkarılması gerekir.
Bunun ile ilgili neden kimse çalışma yapmıyor şaşırıyorum doğrusu..
Güncelle en son fıyatlar tavan ve herkes istediği gibi at koşturuyor. Hem haksızlık hemde küçük düşürücü

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilal72

bilal72

Üye
Sony xpreia z5 preimum 2800 lira fiyatla çıkmış 2600 ' e kadar düşüren firmalar olmuş . Çok abartmış Lg fiyatı
Biliyorum ama en azından lg pazarda tutunmak için biraz aşağı [emoji652] fiyat belirlemelidir diye düşünüyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Türkler telefon fiyatları konusunda artık 3. Dünya ülkesi muamesınden çıkarılması gerekir.
Bunun ile ilgili neden kimse çalışma yapmıyor şaşırıyorum doğrusu..
Güncelle en son fıyatlar tavan ve herkes istediği gibi at koşturuyor. Hem haksızlık hemde küçük düşürücü

Satıcılarla Alakalı Apple Baksana Adam 4 Milyardan Cihaz Satıyor Bir Allah'ın Kuluda Çıkıp Demiyor Almam Boykot Edelim 10 Milyarda Deseler Yine Alır Bizim Türk Milleti

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve MAERKEK

Üst Alt