Haber LG G5 2800 TL Olduğu Açıklandi!

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Biliyorum ama en azından lg pazarda tutunmak için biraz aşağı [emoji652] fiyat belirlemelidir diye düşünüyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen haklısın adamların böyle yapması normal biz böyle olduktan sonra semer vuran çok olur Apple, lg, Samsung, Sony

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Konuya puan vererek değerlendirdi.

Yorumu:

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Satıcılarla Alakalı Apple Baksana Adam 4 Milyardan Cihaz Satıyor Bir Allah'ın Kuluda Çıkıp Demiyor Almam Boykot Edelim 10 Milyarda Deseler Yine Alır Bizim Türk Milleti
Bir haberde izlemiştim. Sizce sık sık telefon değiştirmemizin sebebi nedir? diye soruyorlardı , biri elinde nokia 3310 vb. cihazla aç kapa yapıyorum işimi görüyorum bitti. Ama bizim milletimiz lüks meraklısı , ne kadar fiyat koyarsan koy alırlar demişlerdi. Haklıydı da . Tüm ailede son model telefon olacak hava yapacağız düşüncesi hakim.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Yuh! Türkleri iyice soymaya çalışıyorlar. Yazıklar olsun.

LG-D802 ile uygulamasından gönderildi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Bir haberde izlemiştim. Sizce sık sık telefon değiştirmemizin sebebi nedir? diye soruyorlardı , biri elinde nokia 3310 vb. cihazla aç kapa yapıyorum işimi görüyorum bitti. Ama bizim milletimiz lüks meraklısı , ne kadar fiyat koyarsan koy alırlar demişlerdi. Haklıydı da . Tüm ailede son model telefon olacak hava yapacağız düşüncesi hakim.
Asgari Ücretle Çalışan Birisi Apple 6S Alıyorsa Demekki Gerçekten Yolunda Gitmeyen Bişey Var Bu Ülkede Yazık Günah

Niye Soyuluyosun Asıl Soru Bu Aklın Varsa Alma Kardeşim Fiyatlar Zaten Düşecek Niye Acele Yapıyorsun

Luck Star

Luck Star

Üye

Bunu adama değil de devlete söylesen daha iyi olur. Depremden sonra gelen vergi güya bir süre sonra kalkicakti. 17 sene oldu. Üstüne vestel Çinden getirdiği telefonlar satılsın diye anti damping vergisi getirtti. İlk önce düşmanı yakında aramak lazım.. Arabistandaki fiyat ile Türkiye deki fiyat bir zamanlar çok yakındı. Şimdi Arabistanda 2000 olan burda 3300. Teşekkürler.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Koradam
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Bunu adama değil de devlete söylesen daha iyi olur. Depremden sonra gelen vergi güya bir süre sonra kalkicakti. 17 sene oldu. Üstüne vestel Çinden getirdiği telefonlar satılsın diye anti damping vergisi getirtti. İlk önce düşmanı yakında aramak lazım.. Arabistandaki fiyat ile Türkiye deki fiyat bir zamanlar çok yakındı. Şimdi Arabistanda 2000 olan burda 3300. Teşekkürler.

Madem Fiyatlar Denk Değil Almayın O Fiyatlar Düşüyormu DÜşmüyormu Anlarsınız

Luck Star

Luck Star

Üye
Madem Fiyatlar Denk Değil Almayın O Fiyatlar Düşüyormu DÜşmüyormu Anlarsınız

10 senedir hatta 15 senedir bildim bileli ucuzlayan bir şey yok. Bi benim yapmamla olmaz. Adam askeri ücretle gidip iPhone alıyorsa ben sesimi çıkartmam daha. Bir şey ucuzlarsa başka şey pahalaniyor zaten. Bu dünyaya bir kere geldim imkanım varsa alırım gerisi umrumda değil.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
10 senedir hatta 15 senedir bildim bileli ucuzlayan bir şey yok. Bi benim yapmamla olmaz. Adam askeri ücretle gidip iPhone alıyorsa ben sesimi çıkartmam daha. Bir şey ucuzlarsa başka şey pahalaniyor zaten. Bu dünyaya bir kere geldim imkanım varsa alırım gerisi umrumda değil.

Ucuzlayan Bişeymi Yok? S7 Yi 2 Sene Sonra Al Bakalım Ne Kadara Alacaksın

Luck Star

Luck Star

Üye
Her yerde konuşan çok oluyor sizin gibi. S6 2499tl ile çıktı şuan 2099tl den satılıyor. Bana kalkıp internet siteleri falan göstermeyin bildiğim güvendiğim yerden alırim. Sonra burda ağlarlar o İnternet ten alanlar. Ucuzladıgi falan yok anlayacağın.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Her yerde konuşan çok oluyor sizin gibi. S6 2499tl ile çıktı şuan 2099tl den satılıyor. Bana kalkıp internet siteleri falan göstermeyin bildiğim güvendiğim yerden alırim. Sonra burda ağlarlar o İnternet ten alanlar. Ucuzladıgi falan yok anlayacağın.

Buna Cevabın Nedir?

Luck Star

Luck Star

Üye
Buna Cevabın Nedir?
1- Stokta yok Stokta olmayan ürünün fiyatı güncellenmez.
2- Vatanda 1-2 yıl sonra satılan cihazlar ithalatçı garantili.
3- 2 yıl değil 3 yılı geçiyor 2013'te çıktı o cihaz.
4- çıkış fiyatı 1999 tl.

3 yılı aşkın sürede varsın 800 lira zarar ediyim sorun yok. 3 Yıl sonra eski ürünü almaktansa şimdi alırım. Ucuzlamıyor artık.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
1- Stokta yok Stokta olmayan ürünün fiyatı güncellenmez.
2- Vatanda 1-2 yıl sonra satılan cihazlar ithalatçı garantili.
3- 2 yıl değil 3 yılı geçiyor 2013'te çıktı o cihaz.
4- çıkış fiyatı 1999 tl.

3 yılı aşkın sürede varsın 800 lira zarar ediyim sorun yok. 3 Yıl sonra eski ürünü almaktansa şimdi alırım. Ucuzlamıyor artık.
1 Stokta Olan Yer Bulursam Ne Yapacaksın? Samsung Türkiye Garantili Olacak İthalatçi Değil.
2 BanaŞimdiye Kadar Vatanbilgisayarın İthalatçi Garantili Cihaz Sattığının Bir Örneğini GÖsterebilirmsini.
3 Ne Zaman Çıktığı Önemli Değil Senin İdda Cihaz Türkiyeye 10 Liradan Griiyorsa 10 liradan Aşaya Düşmüyor Bu Yönde.
4 Çıkış Fiyati 2.200 TL 2.000 TL Değil.

Luck Star

Luck Star

Üye
1 Stokta Olan Yer Bulursam Ne Yapacaksın? Samsung Türkiye Garantili Olacak İthalatçi Değil.
2 BanaŞimdiye Kadar Vatanbilgisayarın İthalatçi Garantili Cihaz Sattığının Bir Örneğini GÖsterebilirmsini.
3 Ne Zaman Çıktığı Önemli Değil Senin İdda Cihaz Türkiyeye 10 Liradan Griiyorsa 10 liradan Aşaya Düşmüyor Bu Yönde.
4 Çıkış Fiyati 2.200 TL 2.000 TL Değil.

Bak her dediğime bir şey bulacaksın ben de kanıtlıycam.
Çıkış fiyatı 1999TL
http://

Vatan ithalatçı garantili ürün satıyor

-Arkadaşımda lg g3 var ithalatçı garantili vatandan aldı kanıtlarım itinayla.

Ne zaman çıktığı önemli değil gibi bahane kabul etmiyorum. Sen ilk 2-3 ay dedin sonra 2 yıl dedin şimdi 3 yıllık cihaz gösteriyorsun arkadaşım. Kıvırma lütfen yakışmıyor.

Çıktıktan 2 yıl sonra orjinal ürün satışı duruyor zaten. Samsung'da staj yaptım prosedürleri, olan biteni biliyorum bence hiç uzatma daha fazla.

Her ürün ucuzlar benim ucuzlamıyordan kastım 2000 liradan çıkıp 2-3 ay sonra 1500 olmuyor. 2 sene sonra 500-600 lira olmuyor.

S4 2000 liradan çıktı tam 3 sene önce ve fiyatı şuan 1200. 800 lira bu düşüş için hiç bir şey demek...

0MG90

0MG90

Üye
Nası ucuzlamıyor acaba

G4 çıkış fiyatı 2399TL

1200 liraya satılıyor. N11 indirim kuponlarıyla 1050-1100'e kadar iner. İnternetten kim alışveriş yapar gibi birşey demeyin artık herkes yapıyor.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Teknoloji harcamalarımızın bütçemizdeki payı her geçen gün artıyor. Hal böyle olunca satın alacağımız ürüne karar verdikten sonra daha hesaplı satın alabileceğimiz mağaza ve internet sitelerinde fiyat araştırmasına girişiyoruz. Bazen bir cihazın satış fiyatının 500 TL'ye kadar geniş bir fiyat bandında olduğuna şahit oluyoruz. Peki bu fark nereden kaynaklanıyor.

İnternette sahte ürün satışı yapan dolandırıcıları bir kenara koyalım ve orijinal cihazları farklı fiyatlara satan mağazalara bakalım. Bir u ele alalım, bu akıllı telefonun ülkemizde bir distribütörü yani üretici firmanın resmi dağıtıcısıvarsa bu cihaz için sunulan servis hizmeti, satış ve dağıtım maliyetleri ve pazarlama gibi maliyetlerİ bu üstleniyor. Marka gerektiğinde cihazı sıfırıyla değiştirme sini de sunmaktadır. Aynı akıllı telefon yurt dışındanithalat yoluyla ülkemize getirilip ve distribütörden bağımsız olarak satılabilmektedir. Buna nasıl izin veriliyor diye soracak olursanız, serbest piyasa ekonomisinde buna engel bir kanun olmadığını belirtelim.

Distribütörün aksine minimum maliyetle cihazı satışa sunan ithalatçı firmanın giderleri daha düşük olduğundan daha uygun fiyata satış yapabilmektedir. Bu cihazlar da garanti kapsamındadır ancak bu garantiden marka değil ithalatçı firma sorumludur. İthalatçı garantili bir cihaz satın aldınız ve sorunla karşılaştınız, bu durumda muhatabınız olacaktır. Birçok markanın yetkili servisinde ithalatçı garantili cihazlar için hizmet verilmemektedir. Distribütörlerin sattıkları cihazların seri numaraları marka tarafında kayıtlı olduğundan üretim hatası vb. bir durumda garanti kapsamında servis sunulmaktadır. İthalatçı garantili ürünlerde sunulan garantinin kısıtlı olduğu ise bilinen bir gerçek.

Özetle ithalatçı firmaların getirdiği cihazları ucuza alırken risk de alıyorsunuz, daha az ödeyerek kısıtlı bir garanti ve servisten yararlanıyorsunuz. Eğer bu riski göze alıyorsanız bu cihazları tercih edebilirsiniz. Eğer risk almak istemiyor ve markanın güvencesinde cihaz almak istiyorsanız distribütör garantili cihaz tercih etmeniz de fayda var. Bazı elektronik marketler sadece distribütör garantili cihaz satışı yapmaktadır. Satın almadan önce distribütör mü yoksa ithalatçı firma ürünü müaldığınızı mutlaka sorun ve tercihinizi bu bilgiler ışığında yapın.

Anlamak istemeyene zorla anlatamam.

0MG90

0MG90

Üye
Kazık Teknosa dan hala alışveriş yapan var mı?

0MG90

0MG90

Üye
Bide şunu koyayım

Sarangni

Sarangni

Üye
Marka takıntısı sıfır olan biriyim. LG, Motorola, Sony, Samsung gibi farklı markalar kullandım. Cihaz alacağım dönem bakarım hangisini beğenirsem onu alırım. LG G5 gelince ise LG gibi cihazları Türkiye'de hızlı bir fiyat düşüşü yaşayan bir firmanın bu kadar yüksek bir fiyattan piyasaya ürün sürmesini doğru bulmuyorum. G5 kötü diyemem kağıt üstünde bakınca güzel cihaz. Çiziliyor felan gibi muhabbetlere hiç girmem bu kadar parayı veren adam zaten o cihaza direk kılıf takar. Yalnız fiyat politikası çok kötü. LG fiyat politikasını az çok bilen birisi şu aşama da gidip 2800 TL parayı G5 bayılırsa yarın bir gün büyük pişmanlık yaşayacaktır.

Samsung'a gelecek olursak S7 ile iyi bir ivme kazandı Note 6 ilgili gelen haberlere göre bu ivmeyi zirveye taşıyacak gibi görünüyor. Cihazları çabuk değer kayıp etmiyor. İkinci el piyasası çok kuvvetli. Note 3'ün sıfırı bile hala 1200-1400 arası ki G4 1200 düştü bile. Tabi hangisini alırsınız deseni gidip G4 alırım tabi ki ama fiyat politikası açısından bir örnekleme bu yaptığım.

LG seven birisi olarak eğer ki piyasa iyi bir etki bırakmak istiyorsa bu fiyat politikasından kurtulması gerekiyor. Çok yüksek fiyat verip bir anda çok düşürmek firma itibarı açısından hiçte iyi bir şey değil. Yüksek tutuyorsan yüksek kalsın eğer ileri de düşüreceksen hiç girme bu işlere.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Koradam ve Luck Star

Üst Alt