Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G4c(H525TR) şarj sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
BozKurt0102
Üye
Konu Sahibi
LG G4c(H525TR) şarj sorunu
Bu sorun son 2-3 gündür başıma geldi sarja taktığımda doğmadığını farkediyorum kullanırken kullanmadan bıraktığımda ise çok az dolduğunu gördüm. Çözümü var mı? Arkadaşlar
burhanasık
Üye
Kardesim telefonun batarya bilgilerini kaydeder guncelleme filan yapinca veya duzensiz sarj edince bu bilgi biraz karisir buda bataryanin tam dolmamasina neden olur tavsiyem format at sarj bitene kadar kullan tel kapaninca sarja tak full dolaun duzene girer
Bu sorun son 2-3 gündür başıma geldi sarja taktığımda doğmadığını farkediyorum kullanırken kullanmadan bıraktığımda ise çok az dolduğunu gördüm. Çözümü var mı? Arkadaşlar
Kardesim telefonun batarya bilgilerini kaydeder guncelleme filan yapinca veya duzensiz sarj edince bu bilgi biraz karisir buda bataryanin tam dolmamasina neden olur tavsiyem format at sarj bitene kadar kullan tel kapaninca sarja tak fu ll dolaun duzene girer