Öneri Lg G4 VS Note 4 Kamera Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Lg G4 VS Note 4 Kamera Testi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tabikide G4 daha iyi aralarında yaşklaşık 1 sene var.

PriZm

PriZm

Üye
G4 dağıtmış desem yeridir. Note 4 iç mekanlarda bazı renk tonlarında ve resime zoom yapıldığında objelerin netliğinde daha iyi.

Edit: Ayrıca mikrofonda ve ön kameradada Note 4 daha iyi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: avcitalip
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG ile Zamzung kameraya yaptığı işçilik kadar hoparlör ve ses kalitesine yapsa çok daha güzel olacak. LG'nin kulaklık performansını bilmiyorum fakat samsung'un vasat. iPhone 6'ya baktıysanız daha sonra dahada berbat olduğunu anlıyorsunuz.

PriZm

PriZm

Üye
LG ile Zamzung kameraya yaptığı işçilik kadar hoparlör ve ses kalitesine yapsa çok daha güzel olacak. LG'nin kulaklık performansını bilmiyorum fakat samsung'un vasat. iPhone 6'ya baktıysanız daha sonra dahada berbat olduğunu anlıyorsunuz.
Sanmıyorum. Samsung cihazlarında Wolfson DAC kullanmaya başladığından beri ciddi şekilde ses kalitesi var. iPhone'da o kadar iyi değil dinlemiştim daha önce.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kulaklıkta çok çok fark diyemem kullandığın kulaklıkta önemli fakat. Hoparlörde ciddi fark var. iPhone 6 için diyorum öncesi 5 serisini bilmiyorum sesler daha derinden daha anlaşılır çıkıyor. Samsung'ta onu fazla hissedemiyorsun. Özellikle Note 3'ün sesi neredeyse hiç çıkmıyor. Note 4 ile de baktım iPhone 6 serisi her yönden ses performansında üstün. Telefon almak için bence bir etken dahi sayılabilir :D

PriZm

PriZm

Üye
iPhone'larda hoparlörde yüksek ses çıkıyor ama mid frekansları çok fazla. Son seste biraz tenekeden geliyormuş gibi cızırtılı geliyor.

Ayrıca kişiselleştirilebilen ekolayzerda yok.
Yine konu alakasız şekilde gidiyor :D

MaxipmaN

Üye
lg sevmem ama g4 hoşuma gidiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Sanmıyorum. Samsung cihazlarında Wolfson DAC kullanmaya başladığından beri ciddi şekilde ses kalitesi var. iPhone'da o kadar iyi değil dinlemiştim daha önce.
Gunde 3 4 saat kulaklikla muzik dinleyen biriyim ne lg ne samsung dogru duzgun ne ses tonu var ne de yuksekligi. Ama iphone hic ayar yapmadan cok rahat dinleniyor. Viper4android olmasa bu kadar sure g2 kesinlikle kullanmazdim.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
The Pancar

The Pancar

Üye
--Konu Dağılmasın--

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu kadar fark beklemiyodum.Note 4'ün kamerasını begeniyodum açıkçası.

PriZm

PriZm

Üye
Gunde 3 4 saat kulaklikla muzik dinleyen biriyim ne lg ne samsung dogru duzgun ne ses tonu var ne de yuksekligi. Ama iphone hic ayar yapmadan cok rahat dinleniyor. Viper4android olmasa bu kadar sure g2 kesinlikle kullanmazdim.

Kötü demedim zaten. Ama bence en iyisi değil. Ayrıca iPhone'larda ki ses kartı Samsungun Galaxy S1 den bu yana kullandığı ile aynı marka.

Ben biraz audiophile birisi olduğumdan stock ayarda dinleyemem. İlla kendime özel ses ayarı yapmam gerek yoksa zevk almıyorum. :D

Annemde G2 var ve kesinlikle Note 4'ün yanında vasat denilebilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Koreliler bu işi beceremiyor işte açık net :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
Kötü demedim zaten. Ama bence en iyisi değil. Ayrıca iPhone'larda ki ses kartı Samsungun Galaxy S1 den bu yana kullandığı ile aynı marka.

Ben biraz audiophile birisi olduğumdan stock ayarda dinleyemem. İlla kendime özel ses ayarı yapmam gerek yoksa zevk almıyorum. :D

Annemde G2 var ve kesinlikle Note 4'ün yanında vasat denilebilir.
Viper4android kullanınca tüm android telefonlar aynı oluyor bizzat öyle yapıyorum :D ses yüksekliği için de systemden ayarliyorum. ancak ayarsız hali belki daha iyidir bilmiyorum note4 kullanmadım ama şuan edge var 1 2 günlüğüne. hoparlör sesi çok iyi ama kulaklık hemen hemen aynı.

PriZm

PriZm

Üye
Viper4android kullanınca tüm android telefonlar aynı oluyor bizzat öyle yapıyorum :D ses yüksekliği için de systemden ayarliyorum. ancak ayarsız hali belki daha iyidir bilmiyorum note4 kullanmadım ama şuan edge var 1 2 günlüğüne. hoparlör sesi çok iyi ama kulaklık hemen hemen aynı.

Eğer Note Edge ise onda Wolfson ses kartı yerine Qualcomm'un kendi bütünleşik ses kartı var. Wolfson'un yanından geçemez

Luck Star

Luck Star

Üye
valla ben ses kartina falan bakmiyorum kulagima takip dinliyorum :D s6 ve g2 var suan stock olarak ikiside 5 para etmez sesi var ikiside ayni . iphone dinlenebilir en azindan :D

MaxipmaN

Üye
konuyu sağlam dağıttınız :alkis

Luck Star

Luck Star

Üye
durum videoda ortada zaten bunun ustune daha ne diyebilirz ki biz. sacma antutu testi gibi bise olsa olay cikardi ancak zuan video konusuyor yeterli :)

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Ayıca iPhone 5s kamerası iPhone 6 ya göre daha iyi

xxxalperxxx

Üye
Ne g4 ne note 4 kamera adina konusursak 4k ister makro ister gece cekimleri olsun malesef bu 2 amiral gemisi Meizu Mx4 le bas edemiyor.Garip...