Sanmıyorum. Samsung cihazlarında Wolfson DAC kullanmaya başladığından beri ciddi şekilde ses kalitesi var. iPhone'da o kadar iyi değil dinlemiştim daha önce.LG ile Zamzung kameraya yaptığı işçilik kadar hoparlör ve ses kalitesine yapsa çok daha güzel olacak. LG'nin kulaklık performansını bilmiyorum fakat samsung'un vasat. iPhone 6'ya baktıysanız daha sonra dahada berbat olduğunu anlıyorsunuz.

Gunde 3 4 saat kulaklikla muzik dinleyen biriyim ne lg ne samsung dogru duzgun ne ses tonu var ne de yuksekligi. Ama iphone hic ayar yapmadan cok rahat dinleniyor. Viper4android olmasa bu kadar sure g2 kesinlikle kullanmazdim.Sanmıyorum. Samsung cihazlarında Wolfson DAC kullanmaya başladığından beri ciddi şekilde ses kalitesi var. iPhone'da o kadar iyi değil dinlemiştim daha önce.
Gunde 3 4 saat kulaklikla muzik dinleyen biriyim ne lg ne samsung dogru duzgun ne ses tonu var ne de yuksekligi. Ama iphone hic ayar yapmadan cok rahat dinleniyor. Viper4android olmasa bu kadar sure g2 kesinlikle kullanmazdim.

Viper4android kullanınca tüm android telefonlar aynı oluyor bizzat öyle yapıyorumKötü demedim zaten. Ama bence en iyisi değil. Ayrıca iPhone'larda ki ses kartı Samsungun Galaxy S1 den bu yana kullandığı ile aynı marka.
Ben biraz audiophile birisi olduğumdan stock ayarda dinleyemem. İlla kendime özel ses ayarı yapmam gerek yoksa zevk almıyorum.
Annemde G2 var ve kesinlikle Note 4'ün yanında vasat denilebilir.
ses yüksekliği için de systemden ayarliyorum. ancak ayarsız hali belki daha iyidir bilmiyorum note4 kullanmadım ama şuan edge var 1 2 günlüğüne. hoparlör sesi çok iyi ama kulaklık hemen hemen aynı.Viper4android kullanınca tüm android telefonlar aynı oluyor bizzat öyle yapıyorumses yüksekliği için de systemden ayarliyorum. ancak ayarsız hali belki daha iyidir bilmiyorum note4 kullanmadım ama şuan edge var 1 2 günlüğüne. hoparlör sesi çok iyi ama kulaklık hemen hemen aynı.