LG G4 'Standart bir şarj aleti bağlayın '

Sponsorlu Bağlantılar

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 'Standart bir şarj aleti bağlayın '
cihazı alalı bir ay kadar olu ama cihazımda şarj problemi var şarj aletimi bağladığımda 'lütfen standart bir şarj aleti bağlayın ' uyarısı veriyo cihaz normalde 40 50 dk a sarj olurken şimdi 3 4 saatte anca tam sarja ulaşıyo şarj aletinde sıkıntı var diye başka bişeyle denedim usb kablosunuda değiştirerek denedim yine aynı sizce sorun ne olabilir

kralberk13

kralberk13

Üye
şahsen ben olsam telefoncuya götürürdüm yapmasa garantiye verirdim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer kutusundan çıkan şarj aletini kullanıyorsan bu hatayı vermesi normal fakat eğer değilse kablo bozulmuş olabilir eğer lg türkiye garantisi varsa gidin durumunuzu anlatın aynı gün içinde değişim yapabiliyorlar

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
evet kutudan çıkan şarj aletini kullanıyorum onun yüzünden neden olsun ki sonuçta orjinal ürünü olmuyor mu? telefonu ithalatçıdan aldım sanırım lg türkiye garantisi yoktur
şahsen ben olsam telefoncuya götürürdüm yapmasa garantiye verirdim
telefoncuda denedim sorun şarj aletinde gibi görünüyo arkadaşımda bi tane sarj aleti vardı lg g pro lite nin 1200mA onu getirdim denemek için ondada yaptı aynı sorunu

kralberk13

kralberk13

Üye
ozaman şarj aletinde sorun yok acaba telefonun şarj girişindemi sorun var ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evet kutudan çıkan şarj aletini kullanıyorum onun yüzünden neden olsun ki sonuçta orjinal ürünü olmuyor mu? telefonu ithalatçıdan aldım sanırım lg türkiye garantisi yoktur

telefoncuda denedim sorun şarj aletinde gibi görünüyo arkadaşımda bi tane sarj aleti vardı lg g pro lite nin 1200mA onu getirdim denemek için ondada yaptı aynı sorunu
1.2 A değilde 2.0A lık şarj aletiyle dene

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
ozaman şarj aletinde sorun yok acaba telefonun şarj girişindemi sorun var ?
Telefoncuya gidip denedim birinde 2000mA lik samsung sarj aletiyle sarj etmedi ayni sorunu verdi diger bi telefoncuda telefonun orjinal sarj aleti diye bisey cikardi bana ama belli orjinal olmadigi onda bi problem cikarmadi sarj oldu onda telefona sarj aleti begendiremiyoruz arkadas
[/URL] sikintisi bu arkadaslar telefon bu haldeyken ortalama 6 7 saatte tam sarja ulasiyo

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefoncuya gidip denedim birinde 2000mA lik samsung sarj aletiyle sarj etmedi ayni sorunu verdi diger bi telefoncuda telefonun orjinal sarj aleti diye bisey cikardi bana ama belli orjinal olmadigi onda bi problem cikarmadi sarj oldu onda telefona sarj aleti begendiremiyoruz arkadas
sikintisi bu arkadaslar telefon bu haldeyken ortalama 6 7 saatte tam sarja ulasiyo
kabloyu değiştrin %90 düzelecektir eğer düzelmez ise muhtemelen usb portu bozuk bile olabilir
sorunu tespit etmek için aynı kablo ve sarj aleti ile farklı ve sağlam bi g4 takın sonuç aynı ise telefon sağlam demektir veya sağlam sarj aleti ve kablo ile deneyin

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
üç farklı kablo ve 4 farklı başlık ile denedim şuan ulaşabileceğim başka bir g4 yok o yüzden deneyemem ama telefon seçiyo gibi sarj aletini muadil bi sarj aletide sarj etmeyi basarmıştı acaba yazılımsal birşey olabilirmi çünkü iki gün öce güncelleme yaptım bu telefonda sanırım hızlı şarj 2 özelliği mevcut ondan olamaz mı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
üç farklı kablo ve 4 farklı başlık ile denedim şuan ulaşabileceğim başka bir g4 yok o yüzden deneyemem ama telefon seçiyo gibi sarj aletini muadil bi sarj aletide sarj etmeyi basarmıştı acaba yazılımsal birşey olabilirmi çünkü iki gün öce güncelleme yaptım bu telefonda sanırım hızlı şarj 2 özelliği mevcut ondan olamaz mı
hızlı şarj sadece hızlandırıyor eğer hızlı şarj desteklemeyen bi sarj aletine bağlarsanız normal bi sürede şarj olur yani hızlı şarj ile %50 ye30 dk şarj oluyorsa normal şarj ile 1.5 saatte olur yani fark max 2-3 katı olur benim de bozuk bi kablom var usb bağlabtı kablolarından ikisi temas ettiği için pcye bağlı gibi görünüyor ve birazcık daha yavaş şarj oluyor %10 gibi (ama hissediliyor)
demekki senin ki porttan olabiir servise vermemde fayda var ileride hiç şarj bile almayabilir

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
hızlı şarj sadece hızlandırıyor eğer hızlı şarj desteklemeyen bi sarj aletine bağlarsanız normal bi sürede şarj olur yani hızlı şarj ile %50 ye30 dk şarj oluyorsa normal şarj ile 1.5 saatte olur yani fark max 2-3 katı olur benim de bozuk bi kablom var usb bağlabtı kablolarından ikisi temas ettiği için pcye bağlı gibi görünüyor ve birazcık daha yavaş şarj oluyor %10 gibi (ama hissediliyor)
demekki senin ki porttan olabiir servise vermemde fayda var ileride hiç şarj bile almayabilir
evet telefon ayarlarından baktığımda USB yazıyor yan tarafında sanırım bu usb den sarj ediyormuş gibi algılıyor ama başka kablolarlada denedim sıkıntı yazılımdamı sarj aletindemi bir türlü anlayamadım bide böyle sarja bıraktığımda bırakın 2 saati 5 saatte etse dua edicem

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
evet telefon ayarlarından baktığımda USB yazıyor yan tarafında sanırım bu usb den sarj ediyormuş gibi algılıyor ama başka kablolarlada denedim sıkıntı yazılımdamı sarj aletindemi bir türlü anlayamadım bide böyle sarja bıraktığımda bırakın 2 saati 5 saatte etse dua edicem
dediğim gibi en kısa zamanda yetkili servise verin daha büyük sorunlar çıkabilir sonuçta bi temassızlık var

09erbaa

09erbaa

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi en kısa zamanda yetkili servise verin daha büyük sorunlar çıkabilir sonuçta bi temassızlık var
senin söylemem üzerine aklıma geldi evde s3 sarj kablosu vardı abi gidip buldum onunla sarj edince bi sıkıntı çıkarmadı ya bide sarj aleti bozuk diye parçalamıştım onu yapıcam diye gitti alet ,sıkıntı dediğin gibi kabloda heralde ama başka bi kabloylada olmadı neyse seçiyo işte telefon ya :) bu arada eyvallah yardımların için saolasın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
önemli değil :oke: