Bakıcam ama olacağını sanmıyorumAmiralden bahsetmiyorum zatende. E4 te varsa böyle bişiler helal ne deyim
Bende sanmıyorum sonyci arkadaşı bekliyoruz açıklama içinBakıcam ama olacağını sanmıyorum
Hayırlı olsunAmcama aldık kahverengi deri olanından 32 gb...
Alacaklara tavsiyem hic düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz .
10 numara 5 yıldız cihaz ...
Kamerası ekranı kusursuz
ben de kahve veya kırmızı düşünüyorum 
Hadi alalım bana iki diş gaz ver yarın gider alırımHadi hepimiz G4 alalım![]()
Nawy bi romla gaz verdi bana note 3 aldırdı 
LG@teknolojibaronu alak mı iki tane göze hoş geliyo
Z3+'ın ekranı bir görelim ondan sonra bakarız. G4'te 3-5 lag gördüm videolarda
Ayrıca artık plastik telefon istemiyorum premium havasını kaybettiriyor bence 
@~N.A.W.Y~ sırasaki kurban @AHKE ve @MaxipmaN mi?Hadi alalım bana iki diş gaz ver yarın gider alırımNawy bi romla gaz verdi bana note 3 aldırdı
![]()

ne lagı gördün paylaşırsan bizde bilelimde kararlarımızı etkilesinLGZ3+'ın ekranı bir görelim ondan sonra bakarız. G4'te 3-5 lag gördüm videolarda
Ayrıca artık plastik telefon istemiyorum premium havasını kaybettiriyor bence
@~N.A.W.Y~ sırasaki kurban @AHKE ve @MaxipmaN mi?![]()
![]()
![]()

LG sever arkadaşlara ayıb olur bizim kulübte atayım.ne lagı gördün paylaşırsan bizde bilelimde kararlarımızı etkilesin![]()
LG sever arkadaşlara ayıb olur bizim kulübte atayım.

Pişmanmısın peki?Hadi alalım bana iki diş gaz ver yarın gider alırımNawy bi romla gaz verdi bana note 3 aldırdı
![]()

Listeme göre sırada sen varsın@~N.A.W.Y~[/USER] sırasaki kurban @AHKE ve @MaxipmaN mi?![]()
![]()
![]()

Karmaşık duygulardayımPişmanmısın peki?
Listeme göre sırada sen varsın![]()

PKK ROM'u S6 almış gibi hissettiriyorKarmaşık duygulardayım![]()
oc'yi stockta tut yoksa surekli resetlersin telefonu 
bi deneyek olmassaPKK ROM'u S6 almış gibi hissettiriyoroc'yi stockta tut yoksa surekli resetlersin telefonu
![]()

Yalnız tek sorun ismi işte açılışta kapanışta cihaz hakkında kısmında her hangi bi yerde pekaka yazıyor muPKK ROM'u S6 almış gibi hissettiriyoroc'yi stockta tut yoksa surekli resetlersin telefonu
![]()
Birileri vatandaşa dünyada böyle bi terör örgütü var desede romun adını değişse fena olmaz