Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Test başarılı bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Test bence de basarili cunku direkt koselere oynamis daha ilk atista sonrasinda da yuzustu duserse tabiki bingo ama ilk dusus cok daha tehlikeliydi kavisli ekran bir nebze koruma saglamis sanki.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonun fiyatında indirime gidirilmiş ve vatan bilgisayarda 2.199 tl olarak görünüyor fiyatı

Luck Star

Luck Star

Üye
Deri kapaklı fiyatı bu ise gayet iyi ancak deri kapaklı 2.500 felan olursa fazla.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat iyi bence

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ama ne hikmetse vatanın sitesine girdim bulamadım göremedim lg g4'ü bende bir haber sitesindee lg g4'ün fiyatını :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkaplan beyaz ve cerceveler siyah bu yüzden.
Zaten bir G2 de degil cerceve konusunda.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekran cerceve oranı hala en iyilerden.
Bu arada kalınlasmıs derken oranı degistiren ekranın alt ve üst boslugu yani yan cerceveler aynı ama ters renkte öyle görünmüs.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arka plan sadece öne çıkarıyor G3'te ki çerçeve daha az bariz belli

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3'te biraz çakallık var beyaz renklerde belli oluyor ekran biraz içerden baslıyor siyah serit var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G4'ün şu LG yazılı taraf olmamış G3'te ki LG yazısı daha havalı ve güzel.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Metal görünümlü oldugundan g4 siyah o yüzden daha sade duruyo.
Tasarım açısından zaten pek fark yok ama ince detaylar var tabi o konuda da G3'ün üzerine tasarım tanımıyorum ben sahsen.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2400 dü fiyatı burada . neye göre düşürmüşler ki ...

Resmi fiyatı neden doğrulanmadı lg tarafından .

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence hala bi g2 çerçevesi değil ikiside

Luck Star

Luck Star

Üye
Arka plan sadece öne çıkarıyor G3'te ki çerçeve daha az bariz belli

g3 te lcd kenarı da siyah olduğu için siyah+ beyaz kısımlar kenarı oluşturuyor şuan lg nin en ince kenarına sahip cihazı LG G2. beyazda belli olsa da siyah g2 de kenar yok gibi bir şey :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G4'ün arkası flex'e benzer olmasaymış tasarımı çok daha güzel olurdu. Kamera çıkıntısıda olurdu muhtemelen.

Üst Alt