Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar , dün akşam forum istanbul teknosa da , LG G4 cihazını inceleme şansına nail oldum . Şahsi yorumlarımı yapmak istiyorum .
Cihazın elde tutuş hissiyatı gerçekten çok güzel . Tasarım olarak çok hoş duruyor , arkası seramik tarzında ve parlak duruyor arka kasası...
Biliyorsunuz bu cihazı , ekranı ve kamerası yönünden çok övüyorlardı . Ve Türkiye lansmanında da %80 kameradan bahsetmişlerdi .
Kamerasını açtığım da inanın çok şaşırdım . G3 ile karşılaştırayım dedim , cihazları yan yana getirir getirmez G3 cihazımı cebime koydum. Müthiş bir kamera farkı var ... Piyasa da ki en iyi kamera olduğunu kesinlikle söyleyebilirim .. LG G4 kamerası ve ekranı , övdükleri kadar gerçekten var... Bunu net olarak belirtebilirim .

G3 kullanıcısı olarak , G4'ü sırf kamerası ve ekranı için bile alınır diye söyleyebilirim . Şahsen ben ilk fırsatta alacağım . :)

Çektiğim fotoları da paylaşıyorum . Herkese keyifli forumlar .

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, boran9999, El~PisToLeRo ve 1 kişi daha

0MG90

0MG90

Üye
Ekranı çok iyi duruyor ya ama sitelerdeki pil testi düşündürücü

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pil konusu hakkında kullanıp , yorum yapmak daha doğru bence...

Yok antutu yok , yok testler vs ... Her türlü oynama yapıyorlar .
Ben pek inanmıyorum şahsen öyle şeylere...

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Polymath

Polymath

Üye
Ya ekran farki bir s6 fln veya iphone6dan ne kadar farki olacak? Hepsi kaliteli ekranlar. Hepsininde kamerasi zaten iyi. Pil performansi ayıran etken olacak.. Birde kasa kalitesi..

Bu arada htc yuzde 38 gelir kaybı yaşamış m9dan sonra

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cihazları yan yana getir , karar ver kardeşim .. O zaman daha net anlaşılır demek istediğimiz ...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anlasilmaz onlar aluminyum ister onlara gore aluminyum daha kaliteli demek.

Luck Star

Luck Star

Üye
Saka gibi söylediğin =))))))) hatta ilk defa duydum. Hatta g4 un kasa kalitesiden 2 kat daha kaliteli. Üstüne kalibimida basarim. Sirf inat uğruna fanlik ugruna msjlar atmayin bence =)

Eline alıp görmediğin veya test etmediğin bir telefona karşı böyle diyorsan zaten kalıp felan basmana gerek yok bir şey bilmiyorsundur.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Polymath

Polymath

Üye
Eline alıp görmediğin veya test etmediğin bir telefona karşı böyle diyorsan zaten kalıp felan basmana gerek yok bir şey bilmiyorsundur.

Herşeyi elinize almaniza gerek yok anlamak için...full alüminyum veya Çelik kasalı bir telefonun full plastik bir telefondan dayanıklı veya saglam olacağını kestirmek için akıl yeterli..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bir telefonun plastik olması onu tamamiyle dandik ucuz kalitesiz bir cihaz yapmaz. Ben plastik kasayı severim. Çünkü cebimde bir powerbank taşımaktansa evde 1 veya 2 batarya, o günkü ihtiyacıma göre kitte şarj eder cebe atar öyle gezerim. Hem konforum bozulmaz hemde kablo derdi kalmaz.

boran9999

boran9999

Üye
Herşeyi elinize almaniza gerek yok anlamak için...fu ll alüminyum veya Çelik kasalı bir telefonun fu ll plastik bir telefondan dayanıklı veya saglam olacağını kestirmek için akıl yeterli..

Yanlış bilgi bazı durumlarda plastik (Leğen plastiği değil tabiki) metallere göre daha dayanımlı olabiliyor kaldıki çelik kasa diye birşeyde yok alüminyum alışımlar demek daha mantıklı olacaktır. Plastikler hakkında konuşmak için biraz bilgi sahibi olmak gerekir en azından günümüzde Bu sektörde sıkca kullanılan polikarbonat malzemeleri biraz daha araştırmanız gereklidir diye düşünüyorum. Kaldıki LG firmasına münhasır bir olay değil bu malzeme tüm üretici firmalar tarafından bolca kullanılıyor.

Polymath

Polymath

Üye
Yanlış bilgi bazı durumlarda plastik (Leğen plastiği değil tabiki) metallere göre daha dayanımlı olabiliyor kaldıki çelik kasa diye birşeyde yok alüminyum alışımlar demek daha mantıklı olacaktır. Plastikler hakkında konuşmak için biraz bilgi sahibi olmak gerekir en azından günümüzde Bu sektörde sıkca kullanılan polikarbonat malzemeleri biraz daha araştırmanız gereklidir diye düşünüyorum. Kaldıki LG firmasına münhasır bir olay değil bu malzeme tüm üretici firmalar tarafından bolca kullanılıyor.

Plastik ne kadar kaliteli olsa bile kaliteli metal alasimdan yine dayanikli olmayacaktır. Hadi bunlari geçtim insan düşüncesinde plastik plastik metal metaldir. Yani siz ne kadar dayanıklı desenizde insanlar yine metale yonelecektir. Metalin verdigi premium hissi plastik telefonlar veremeyecektir malesef. Bakiniz iphone modellerine. Htc modellerine. Samsungun plastik yapmasını elestirenler bugun gelmiş lg yi savunuyor. Samimi bulmuyorum
Oyle tabiki ama bir kac batarya alip hem maliyeti artiriyorsunuz hemde cebinizde birseyler taşıyorsunuz yine. Artik bu telefon ureticilerinin bunu önlemesi gerek ki ben suanda iki gun sarji giden bir telefon kullandığım icin mutluyum. Öneririm.

boran9999

boran9999

Üye
Plastik ne kadar kaliteli olsa bile kaliteli metal alasimdan yine dayanikli olmayacaktır. Hadi bunlari geçtim insan düşüncesinde plastik plastik metal metaldir. Yani siz ne kadar dayanıklı desenizde insanlar yine metale yonelecektir. Metalin verdigi premium hissi plastik telefonlar veremeyecektir malesef. Bakiniz iphone modellerine. Htc modellerine. Samsungun plastik yapmasını elestirenler bugun gelmiş lg yi savunuyor. Samimi bulmuyorum

Siz beni yanlış anladınız Kendim LG G2 ve iphone6+ kullanıyorum kişisel olarak hiç samsung hakkında plastik malzeme kullanıyor diyede eleştiri yapmadım Plastik malzemenin daha estetik ve dayanıklı olduğunu hep savunmuşumdur kaldıki şimdiki samsung S6 çok az kısmı alüminyum olmakla beraber ön arka kısmı plastiktir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
GALAXY S6 Metal ve Camdan((GorillaGlass)) üretilmiş bir cihazdır. Kasasında plastik yok.

• Beğen
Tepkiler: Polymath
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Oyle tabiki ama bir kac batarya alip hem maliyeti artiriyorsunuz hemde cebinizde birseyler taşıyorsunuz yine. Artik bu telefon ureticilerinin bunu önlemesi gerek ki ben suanda iki gun sarji giden bir telefon kullandığım icin mutluyum. Öneririm.

Cebimde sarkan kablo ve kalın bir kütledense 1-2 cm kalınlığında batarya taşımayı tercih ederim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaş bir plastik telefonu düşür birde cam yada metal mi artık herneyse. En sağlam çıkan plastik olur. Metal ya da cam sadece premium his verir plastik daha sağlamdır esneme yapar bişey olmaz. Cam ya çatlar alüminyum da ezilir çok kötü olur kılıfla kullanırsan bişey olmaz. Plastik de kapak çıkabilir o kadar bişey olmaz plastigee :D

0MG90

0MG90

Üye
Plastiğe bir şey olmaz ama metal, alüminyum kasaya iyi bir kılıf ve temperli cam alırsanız ona da bir şey olmaz

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Polymath

Polymath

Üye
Cebimde sarkan kablo ve kalın bir kütledense 1-2 cm kalınlığında batarya taşımayı tercih ederim.
Ben kabloda tasimiyorum bataryada =) hem cebinizde taşıdığınız batarya boyutlarinda powerbanklar var artik. Çok sorun olmasa gerek.

Luck Star

Luck Star

Üye
Herşeyi elinize almaniza gerek yok anlamak için...fu ll alüminyum veya Çelik kasalı bir telefonun fu ll plastik bir telefondan dayanıklı veya saglam olacağını kestirmek için akıl yeterli..

Metal , plastikten daha serttir dolayısıyle esnemesi daha azdır. Darbeyi maksimum düzeyde iletir. Bu tip konularda bilimsel konuşacaksan al sana cevabı. He premium hissini felan karıştırma az önce sağlamlıktan bahsediyordun konuyu değiştirmenin anlamı yok. Metal(aliminyum) veya cam veya plastik farketmez isteyen sevdiğini beğendiğini alır ancak bu senin kullandığın cihazın diğer tüm cihazlardan sağlam olduğu anlamına gelmez. Aksine adamlar G4 ün daha sağlam olduğunu söylediler mesela ön yüzeyin tamamen düz olmaması ekranın kırılmasını önlemesi gibi...

Polymath

Polymath

Üye
Metal , plastikten daha serttir dolayısıyle esnemesi daha azdır. Darbeyi maksimum düzeyde iletir. Bu tip konularda bilimsel konuşacaksan al sana cevabı. He premium hissini felan karıştırma az önce sağlamlıktan bahsediyordun konuyu değiştirmenin anlamı yok. Metal(aliminyum) veya cam veya plastik farketmez isteyen sevdiğini beğendiğini alır ancak bu senin kullandığın cihazın diğer tüm cihazlardan sağlam olduğu anlamına gelmez. Aksine adamlar G4 ün daha sağlam olduğunu söylediler mesela ön yüzeyin tamamen düz olmaması ekranın kırılmasını önlemesi gibi...

Tamam plastik kullan sen. Ama insanlar plastik sevmiyor. Plastik yere düştüğünde direkkk kirilqlabilecek bir malzeme. Aliminyum zaten yumusak metal cok sert değil. Dediğin yine doğru degil. Dedigin dogru olsa telefon firmaları premium hissi yaninda dayanikligada onem verirdi ki plastik yapmiyorlar artik..

Neyse plastik kullanin siz. Plastik metaldan daha saglam siz öyle bilin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bugün kayseride media marktta inceledimde güzel telefon olmuş kamerasıda çok iyi gayet beğendim ama s6 alacağım tercih etmiyorum kayseride inceleyecek arkadaşlar media marktta inceleyebilirler :)

Üst Alt