Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

S6 bence
Bu arada lg Türkiye fiyatı 2199 olarak açıklamış

bu yazılan bilgilerden sonra sanırım fiyat için herkes yüksek olduğu düşüncesine varmıştır

Fiyat yuksek falan degil rakiplerine bakin daha ucuz diyoruz sonra hemen maliye bakani oluyosunuz genel dunya ekonomisinden bahsetmeye basliyosunuz beni piyasa baglamaz s6 edge 3.000 lira S6 2.500 lira G4 2.200 bu kadar.

Tepkiler: vegatablo ve Luck Star
Fiyat yuksek falan degil rakiplerine bakin daha ucuz diyoruz sonra hemen maliye bakani oluyosunuz genel dunya ekonomisinden bahsetmeye basliyosunuz beni piyasa baglamaz s6 edge 3.000 lira S6 2.500 lira G4 2.200 bu kadar.

Yorumlarına hastayım çok açıklayıcı konuşuyorsun helal olsun

Tepkiler: El~PisToLeRo
Beyler bu g4 deki uygulamalar arayüz felan g3 e gelirmi özellikle kamera uygulaması manual mod felan internette portlamışlar arayüzü gayet çabuk g3 dekine göre daha iyi g2 ye vermişlerdi 5.0 la g3 arayüzünü kamerasini felan acaba g3 e verirlermi

LG , G3 teki arayüzü bütün cihazlarına vermek gibi bir hedef koymuştu ki verdi de. UX 4.0 daha yeni çıktı ve vereceklerini sanmıyorum ancak 1-2 ay kalmaz G4 romları çıkar hem G3 hem G2 için.

G3 deki arayüzde yeniydi hemen vermişti hepsine inşallah verir müşteri memnuniyeti için önemli

Lg tarafindan arayuz belki verilebilir ama nasil G2 ye G3 kamera opsiyonlari gelmediyse G4 ün opsiyonlari da G3 e gelmez.

maliye bakanı olan kim ? sen iyimisin ?

Arkadaş gayet iyi bence burada fiyat tartışılırken vergiye girenden tut kapağın üretiminin zorluğu ve maliyetine kadar tartışma çıktı. Olay bu kadar basit dediği gibi ... Rakipleri 3000-2900-2800-2500 iken LG 2200 ve kısa zamanda da bir indirime gidilebilir diye tahmin ediyorum.

Iyi sag ol sen nasilsin?
Alinti yaptin sana yaziyorum alintilanmayan yorumu üstüne alma.

Fiyat uygun pahali falan demeyin gecen de konusuldu sonra genel piyasaya analizine döndü is evet 2.000 uzeri her cihaz icin pahali ama rakiplerinden ucuz kisaca durum bu.

ben üstüme alınmadım,
belli iyisin burada kimsenin maliye bakanı falan olduğu yok

Haha inci zimbirtilari gibi temsili mi yazsaydim bilemedim bakana takildik neyse

Haha inci zimbirtilari gibi temsili mi yazsaydim bilemedim bakana takildik neyse

sen olmayan bişeyi olmuş gibi yazıyosun,geçen mesajındanda bak ne demişsin "biraz M9 ve S6 fiyatlarindan haberiniz var mi? var evet ama objektif olamiyosunuz onu da anliyorum" o yüzden az önce de maliye bakanı falan o yüzden iyimisin diye sordum ? fiyat konusuna gelirsek piyasaya göre çok pahalı bir cihaz daha önce de yazdım ve buna iPhone 6-samsung s6 vs hepsi dahil,fiyat politikası için firma olarak bakarsak LG G4 diğer firmalara göre daha ucuz

Önemli olan da digerlerine göre ucuz olmasi ayni seyi soyluyoruz iste.
Fiyati kötünün iyisi.Hemen hemen G3 fiyatlarinda giriyor piyasaya gecen senenin telefonu biliyosunuz.

2 sene önce lg g2 32gb 1800 liradan satılırken herkes çok ucuz muamelesi yapıyordu. 2 yıl sonra bu kadar özellikli telefon çıkarıyorlar 2200 lira olmuş çok mu ?