serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
Root ettikten sonra sistem uygulamalarını uyutma ve diğer işe yarar bazı özellikleri kullanmak için almıştım full sürüm heryer de var tabi de ucuzdu aldım geçtimGreenify ücretsiz sürümleri nette var boşuna para vermişsin.
Root ettikten sonra sistem uygulamalarını uyutma ve diğer işe yarar bazı özellikleri kullanmak için almıştım fu ll sürüm heryer de var tabi de ucuzdu aldım geçtim
Candy Crush Cash Royal falan tarzı şarjı yiyen oyunda yok telefonda.
şu an ki durum bu
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben uzun zamandır kullanıyorum.Çok memnunum.En ufak bir kasma donma yok.Çok uzun süre oyun oynayacaksan hiçbir telefonun bataryası dayanmaz.İlla bataryası dayansın istiyorsan OUKİTEL K10000 alacaksınLg g4 ithalatçı garantili almayi cok ciddi düşünüyorum sizler kullanici olarak onerir misinz eger lg g4 olmassa lenovo s1 olabilir lutfen mesajimi dikkate alin. Özellikle bataryasi ve perfonmasi önemli oyun oynayan biriyim teşekkürler
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Oynadığın oyuna bağlı.Asphalt oynarsan mümkün değğil.Okey oynarsan daha uzun giderEyvallah ama oyun suresi olarak 3:30-4saat verir mi veriyor mu teşekkürler
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
O kadar uzun oynamadım ama ortalama 1:30 2 saatPeki asphalt a kac saat verir 100den sifira
Deri kapaklı alma çok çabuk soyuluyor.Çok dandik.Seramik yada altın alİthalatçı alicam sikinti yasar miyim
5 ayı geçti sıkıntı yok ilginç aslında bende görmüştüm bu sorunu ama okadar ciddiye almadım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz kendiliğinden kapanıyor ve açılmayabiliyor bazı iddialara gore uzun vadede ısınma ve soğuma zamanla ankartta temassızlık yapıyor ve cihaz açılamıyor kendiliğinden kapanıyor bazı Kaynaklar tasarımsal bir hata olduğu için her g4 e bunun olacağını ve hala satılmasının bile garip olduğunu söylüyor
Sent from mTalk using lumia950
Mhl ozelligi varmiydi
Ekran goruntusunu hdmi ile tv ye aktarmak icin deneme yapan yada nasil yapildigini bile anlatabilirmi?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir şey sorucam internette lg g4 ile alakalı kronik bootloop sorunu var diyorlar hatta hala satılmasının mucize olduğunu söyleyenler var bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim
Sent from mTalk using lumia950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?