serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
Napalım yani hepimiz birer yedek batarya alıp cebimizde mi taşıyalım hacıValla 1 saat 15 dk olmus %69 da 3 saat rahat bulur ama kullanima gore degisiyo acaba diyorum su 4000mh lik yada 6000mh lik bataryadan mi alsam gerci ben aldigimda yaninda yedek patarya ve sarz seti verdiler bedavaya da yyedek pili her zaman tasiyamiyorum.
Yok ya nerde taşican taşıyamazsın ki ben taşıyamıyom bence biz telefonlara cm 13 falan yüklesek okadar çok gitmez ince ayar falan yapıcan kernelden ahh işte mm root yok.Napalım yani hepimiz birer yedek batarya alıp cebimizde mi taşıyalım hacıkonum ve senk. hep kapalı kullanıyoruz mobil veri hep açık günlük 2 saat 3 saat ekranla akşamı anca çıkarıyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu g5 çıksın gelecek romları merak ediyorum. Telefonu alalı 8 ay oldu daha ne root yüzü gördü ne rom format bile atmadımYok ya nerde taşican taşıyamazsın ki ben taşıyamıyom bence biz telefonlara cm 13 falan yüklesek okadar çok gitmez ince ayar falan yapıcan kernelden ahh işte mm root yok.
ithal g4 te(h815) volte ,giga 4.5 bunlar sorun olmaz dimiYeni güncelleme geldi arkadaşlar türk telekom 4.5 GİGA içinmiş.
inşallah alacağım yakında g4 ama aklım biraz da sony e kayıyor cevap için teşekkürlerOlmaz fark etmez H815TR rom mu kurulu? İthal telefonların farkı garantisini ithal eden şirketlerin sağlaması.
niçin Türkiye romu kurdunuz? gereği nedir?1 aydır lg g4 kullanıyorum. telefonum yurt dışı girişli. ilk 2 hafta kullanımımda şarjım aktif kullanımda 2. günü görüyordu
ancak türkiye romunu kurdum (4.5g güncellemesi ile gelen özellikler için) telefon 1günü zor çıkartmaya başladım
okuduğum yorumlara göre herkes aynı durumdan şikayetçi
LGUP programı ile sıkıntı olmadan benim kullandığım yazılımı kurabilirsiniz
V20c-SEA
volte gibi ayarlar benim kullandığım versiyonda yoktuniçin Türkiye romu kurdunuz? gereği nedir?
Çok birşey fark edeceğini sanmam batarya konusunda bütün dünya şikayetçi.volte gibi ayarlar benim kullandığım versiyonda yoktu
Türkiye romunu kurdum ama pişman oldum eski yazılıma geri döndüm
Hangi ülke romu kurulu ise o ülke adına güncelleme dağıtıma başlandığı zaman gelirIthal olan telefonda turkiye romu kurulmazsa guncelleme gelmiyormu ?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acemilik kotu sagol.Hangi ülke romu kurulu ise o ülke adına güncelleme dağıtıma başlandığı zaman gelir
Çok birşey fark edeceğini sanmam batarya konusunda bütün dünya şikayetçi.
@BomberMAn TR01 xda ya baktın mı ben telefonu alalı 9 ay oldu hiç rom root işine girmedim takipte etmedim açıkçası ilk defa bir telefonda stock romu bu kadar uzun süredir kullanıyorum herhalde
@BomberMAn TR01 doğrudur valla hiç denemedim araştırmadım. Gerekte duymadım stock kullanmak istedim gayette stabil özellikle sıfır cihaz alıp birden hemen rom root işine girmedim. Söylediğine göre bootlader kilidi falan açmak gerekiyor yok imei almak ona ayıracak zamanımda yok tek sıkıntı şarj onada çözüm bulamadım. Greniffyi iyi biliyorum Note 3 te kullanmıştım hatta satın aldım işini iyi yaptığı aşikar fakat bildirimleri kısıtladığı için silmiştimMarshmallowda sözde doze modu var fakat hiç sevmedim. Lolipop kullanırken yatmadan önce bıraktığım şarj uyandığımda en fazla maximum %1 gidiyordu marshmallowdan sonra uyandığımda bakıyorum en az %4-5 arası gitmiş oluyor. Ayrıca lolipopta şarjı fulledikten sonra en az 20-25 ekran aldıktan sonra %99 seviyesine düşüyordu marshmallowda 3-5 dakka kullansam hemen %99 a düşüyor. G5 çıktı artık yavaş yavaş G5 romları gelir ondan sonra bakarız duruma göre stabil kaliteli bir rom çıkarsa deneriz rom root artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?