Telefon Tavsiyesi LG G3'ün ısınması ve sarjının çabuk bitmesi herkesde yaşanan bir olaymı ?

Sponsorlu Bağlantılar

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
LG G3'ün ısınması ve sarjının çabuk bitmesi herkesde yaşanan bir olaymı ?
Arkadaşlar ben telefon alcam 3 güne elimde 1600 TL var LG G3 almayı düşünüyorum çünkü büyük telefon aşırı seviyorum bazı arkadaşlar note 3 al diyebilir fakat gerçekten samsung almayı düşünmüyorum kalitesini herkes biliyor Xperia Z2 kalıyor geriye kesinlikle elle tutuş bakımından tok hissiyat veriyo malzeme kalitesi süper fakat ekranı küçük gibime geliyor sizce ne yapmalıyım LG G3 almalımıyım yoksa Z2 alıp içten içe kendimimi kemirmeliyim :l

Invoke

Invoke

Üye
G3, Note 3'den kaliteli mi diyorsunuz yani?

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
G3, Note 3'den kaliteli mi diyorsunuz yani?
Ben öyle birşey demedim fakat Samsungun kalitesini biliyorum bu zamana kadar aldığım telefonların hepsi samsungdu ilk başta iyi dursada sonrada azıtıyolar mutlaka birşey oluyor ısınma desen ısınma malzeme kalitesi desen pek fazla oda yok samsungdan uzak durmaya çalışıyorum artık

Luck Star

Luck Star

Üye
bende g3 var birazcık ısınıyor ancak kasma donma felan yok onu söyleyenler clean master ,du battery save ve benzeri telefonu yoran program kullananlardır..

sat s3 al

sat s3 al

Üye
bence note 3 al .D

byAndroid

byAndroid

Üye
Huawei mate 7 al tasarım harikası bence.

Invoke

Invoke

Üye
bende g3 var birazcık ısınıyor ancak kasma donma felan yok onu söyleyenler clean master ,du battery save ve benzeri telefonu yoran program kullananlardır..

G3'e mü aldın? Hayırlı olsun. :D

oznkrts

oznkrts

Üye
ısınmasını istemiyosan düşük işlemcili büyük ekranlı telefonlara bak android için en mantıklısı olur nede olsa en yüksegi bile bi noktadan sonra kasıyo en azından ısınmamış olur

The Pancar

The Pancar

Üye
G3 alabilirsin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Birine aşıksan her seyiyle kabul edersin en ufak sıkıntıda baskasına yönelmezsin :D

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Valla gönlüm LG G3'de ama çok ısınıyo diyolar performansıda etkiliyomuş :l

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Diger muadillerinden çok farklı degil ısınma durumu mesela Z2 mesela S5 bunlar 10 ısınırsa G3 11 ısınır perforrmansı da çok iyi öyle menüde kasan durdugu yerde sıtmalanan G3 lafları hikayeden öte gidemez.

Buğra

Buğra

Admin
Beni de tasarımı ve kasa ekran oranı mest ediyor ama pil performansı aklıma gelince :kotu:

blackaid

blackaid

Üye
ısınma o seviyedeki telefonların çoğunda var batarya ise ekrandan dolayı yetersizi kalıyor.

Polymath

Polymath

Üye
Valla arkadasimda g3 var lolipop yüklü. Arada kasmalari filan görüyorum menude. Herbalde android 5 surumunde stabilite yok.. Isinmasi var sarjinin az gitmeside cabasi.. Sony z2 g3ten daha güzel telefon bence.. Batarya olsun kasa olsun. Kamera olsun.. Z2 al. Alabilirsen Z3