KayraBey
Üye
İyi de Ali paşa bu cihaz diyelim 2.200e bize geldi. Dışarıdan alması, pasaport falan derken kaça mâl olur?Ben şuanda telefon alacak olsam kesinlikle Türkiye'den almam.Kazık yemeye hiç niyetim yok valla.
İyi de Ali paşa bu cihaz diyelim 2.200e bize geldi. Dışarıdan alması, pasaport falan derken kaça mâl olur?Ben şuanda telefon alacak olsam kesinlikle Türkiye'den almam.Kazık yemeye hiç niyetim yok valla.
1600 filan ama 500 lira kar edersin dede ortalamaİyi de Ali paşa bu cihaz diyelim 2.200e bize geldi. Dışarıdan alması, pasaport falan derken kaça mâl olur?
Hocam, senden korkulur.![]()

bkz. Şekil a1 : samsung s3 mini 1 ghz çift cekirdek ram i söykemyrm bile fiyat 850-750tl Bu cihaz da diğer amiral gemilerinin yaninda ucuz dostum f/pSatılmaz.
G2 F/P ucuz olduğu için satılıyordu.
Bu cihaz da diğer amiral gemilerinin yaninda ucuz dostum f/p
Bu cihaz da diğer amiral gemilerinin yaninda ucuz dostum f/p
Hayda illaki lg g2 yi sat lg g3 al süper olmus bu cihazYeni Görseller
NOT:Öte yandan cihaz ses olarakta oldukça iddialı diyebiliriz. LG G3, bir watt gücünde Booster AMP hoparlörüne sahip olacak Bu Arada En Sondaki Fotoğraf Kablosuz Şarj
Dostum samsung s5 2300 civarı ise bu telefon 1999 civarı benim kastettiğim diğer amiral gemilere karsi ucuz olmasıAmiral gemi ne dostum kaptanlik mi yapacan amiral gemi diye aldigin telin 6 ay sonra yenisi çikiyo elindeki kayık mi oluyo o zaman bu sacma tüketim politikasiyla daha bos yere çok para harcarsniz anca moda-marka ikilisiyle degil ihtiyaç-Fiyat ikilisine dikkat edin
Dostum samsung s5 2300 civarı ise bu telefon 1999 civarı benim kastettiğim diğer amiral gemilere karsi ucuz olması
Hayda illaki lg g2 yi sat lg g3 al süper olmus bu cihaz
Doğrudur kardeşim artık donanıma abaniyorlar ihone şah güçlü bir rakip iphone kadar stabil olması için ha bire donanım güncelleme de lazım[/QUOTE]telefonun taksiti bitmeden telefon çıkıyor telefon markaları çıldırdı artık rakabetten gözleri kör oldu sonra güncelleme vermiyorlar 1 sene içinde 10 tane telefon çıkarırsan hangi birine güncelleme vereceksin kardeşim
Doğrudur kardeşim artık donanıma abaniyorlar ihone şah güçlü bir rakip iphone kadar stabil olması için ha bire donanım güncelleme de lazım
yok ya lg g2 yetiyor bana rahat 2 yıl kullanirimSes konusunda iddalı bir cihaz olacakmışCihazın 1 W Amfisi olacak bu hoparlörden daha fazla ses çıkacak anlamına gelmez.Ancak kulaklık girişinde işler değişir.İnşallah G2 deki gibi çok az ses çıkaran bir hoparlör yoktur.