LG G3‘ün Fiyatı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben şuanda telefon alacak olsam kesinlikle Türkiye'den almam.Kazık yemeye hiç niyetim yok valla.
İyi de Ali paşa bu cihaz diyelim 2.200e bize geldi. Dışarıdan alması, pasaport falan derken kaça mâl olur?

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hocam, senden korkulur. :)

• Beğen
serserim1905

serserim1905

Üye
Türkiyeye bildigin tas getir üstüne bilindik bi marka bas bizim millet bu aa bu marka iyidir der alir o tasi :) bkz. Şekil a1 : samsung s3 mini 1 ghz çift cekirdek ram i söykemyrm bile fiyat 850-750tl
Sekil a2 : gm discovery 1.2 ghz 4 çekirdek islemci 1 gb ram 42 mbit h+ internet fiyat 670-730 tl
Daha bunun yaninda cesitli markalarda f/p ürünü varken aa ama bu samsung abi gm yada huwai ne bunun yaninda derler

• Beğen
serserim1905

serserim1905

Üye
Önemli olan cok parayla en iyisine sahip olmak degil elindeki parayla ihtiyacin olana sahip olmak türkiyede zaten ota b.....ka vergi alindigi yetmez gbi bide markalarin şişkin fiyat politikasi bezdiriyo insani ya oppo, ixomi gbi firmalar giriş yapsada ülkemize milletin gözü acilsa

• Beğen
sasua42

sasua42

Üye
serserim1905

serserim1905

Üye
Bu cihaz da diğer amiral gemilerinin yaninda ucuz dostum f/p[/QUOTE]

Amiral gemi ne dostum kaptanlik mi yapacan amiral gemi diye aldigin telin 6 ay sonra yenisi çikiyo elindeki kayık mi oluyo o zaman bu sacma tüketim politikasiyla daha bos yere çok para harcarsniz anca moda-marka ikilisiyle degil ihtiyaç-Fiyat ikilisine dikkat edin

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Invoke
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bu cihaz da diğer amiral gemilerinin yaninda ucuz dostum f/p

Amiral gemi ne dostum kaptanlik mi yapacan amiral gemi diye aldigin telin 6 ay sonra yenisi çikiyo elindeki kayık mi oluyo o zaman bu sacma tüketim politikasiyla daha bos yere çok para harcarsniz anca moda-marka ikilisiyle degil ihtiyaç-Fiyat ikilisine dikkat edin[/QUOTE]
doğru söze ne denebilir ki çok doğru bir açıklama

• Beğen
Tepkiler: serserim1905 ve Esendağlı
boran9999

boran9999

Üye
Ufak bir örnek ; Iphone 5S 16 Gb 720 Euro ya raflardayken TR fiyatı 2500-2800 idi Sony Z1 599 Euro iken TR fiyatı 2200 TL idi LG G2 589 Euro iken TR fiyatı 1699 TL idi firmalar kendi fiyat politikalarını ülkelere göre belirleyebiliyor. 2000 TL bandı üzerine çıkacağını sanmam. Şunuda söylemeden edemeyeceğim ; İnsanların aylık gelirlerinin tamamını hatta 2,3,4 katlarını lüzümsüz şekilde pahallı olan bu tür şeylere vermemeleri gerektiğini düşünüyorum. Böyle şeylere benimde hakkım var diyenlerinde! Almanyanın gelişim hikayesini şiddetle okumalarını tavsiye ederim. Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, serserim1905, Dede ve 1 kişi daha
pirenuri

pirenuri

Üye
Bizim milletimizde İphone sevdası varken böyle telefonlar 2000+ dan satılmaz

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Görseller
NOT:Öte yandan cihaz ses olarakta oldukça iddialı diyebiliriz. LG G3, bir watt gücünde Booster AMP hoparlörüne sahip olacak Bu Arada En Sondaki Fotoğraf Kablosuz Şarj

sasua42

sasua42

Üye
Bu cihaz da diğer amiral gemilerinin yaninda ucuz dostum f/p

Amiral gemi ne dostum kaptanlik mi yapacan amiral gemi diye aldigin telin 6 ay sonra yenisi çikiyo elindeki kayık mi oluyo o zaman bu sacma tüketim politikasiyla daha bos yere çok para harcarsniz anca moda-marka ikilisiyle degil ihtiyaç-Fiyat ikilisine dikkat edin[/QUOTE]
Dostum samsung s5 2300 civarı ise bu telefon 1999 civarı benim kastettiğim diğer amiral gemilere karsi ucuz olması
Yeni Görseller
NOT:Öte yandan cihaz ses olarakta oldukça iddialı diyebiliriz. LG G3, bir watt gücünde Booster AMP hoparlörüne sahip olacak Bu Arada En Sondaki Fotoğraf Kablosuz Şarj

Hayda illaki lg g2 yi sat lg g3 al süper olmus bu cihaz

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Amiral gemi ne dostum kaptanlik mi yapacan amiral gemi diye aldigin telin 6 ay sonra yenisi çikiyo elindeki kayık mi oluyo o zaman bu sacma tüketim politikasiyla daha bos yere çok para harcarsniz anca moda-marka ikilisiyle degil ihtiyaç-Fiyat ikilisine dikkat edin
Dostum samsung s5 2300 civarı ise bu telefon 1999 civarı benim kastettiğim diğer amiral gemilere karsi ucuz olması
Hayda illaki lg g2 yi sat lg g3 al süper olmus bu cihaz[/QUOTE]

telefonun taksiti bitmeden telefon çıkıyor telefon markaları çıldırdı artık rakabetten gözleri kör oldu sonra güncelleme vermiyorlar 1 sene içinde 10 tane telefon çıkarırsan hangi birine güncelleme vereceksin kardeşim

sasua42

sasua42

Üye
Hayda illaki lg g2 yi sat lg g3 al süper olmus bu cihaz

telefonun taksiti bitmeden telefon çıkıyor telefon markaları çıldırdı artık rakabetten gözleri kör oldu sonra güncelleme vermiyorlar 1 sene içinde 10 tane telefon çıkarırsan hangi birine güncelleme vereceksin kardeşim[/QUOTE]
Doğrudur kardeşim artık donanıma abaniyorlar ihone şah güçlü bir rakip iphone kadar stabil olması için ha bire donanım güncelleme de lazım

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
telefonun taksiti bitmeden telefon çıkıyor telefon markaları çıldırdı artık rakabetten gözleri kör oldu sonra güncelleme vermiyorlar 1 sene içinde 10 tane telefon çıkarırsan hangi birine güncelleme vereceksin kardeşim
Doğrudur kardeşim artık donanıma abaniyorlar ihone şah güçlü bir rakip iphone kadar stabil olması için ha bire donanım güncelleme de lazım[/QUOTE]

çok telefon cıkıncada sende akıllı telefon almak zorunda kalıyorsun herkezin telefonu uzay gemisi gibi seninki kalas gibi zorunlu ihtiyaç haline geliyor yakında bilgisayarlarıda satıcaz 1-2 sene sonra telefonlarda battfıeld 5 oynarız

• Beğen
Tepkiler: sasua42 ve Dede
sasua42

sasua42

Üye
Doğrudur kardeşim artık donanıma abaniyorlar ihone şah güçlü bir rakip iphone kadar stabil olması için ha bire donanım güncelleme de lazım

çok telefon cıkıncada sende akıllı telefon almak zorunda kalıyorsun herkezin telefonu uzay gemisi gibi seninki kalas gibi zorunlu ihtiyaç haline geliyor yakında bilgisayarlarıda satıcaz 1-2 sene sonra telefonlarda battfıeld 5 oynarız[/QUOTE]
:) yok ya lg g2 yetiyor bana rahat 2 yıl kullanirim

PriZm

PriZm

Üye
Cihazın 1 W Amfisi olması hoparlörden daha fazla ses çıkacak anlamına gelmez.Ancak kulaklık girişinde işler değişir.İnşallah G2 deki gibi çok az ses çıkaran bir hoparlör yoktur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
2000 tl civarı olursa çoğu kişi bilmeden alacağı için samsung apple falan alır yürür yine.G2 gibi olursa iyi satış yakalayabilir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: mısto61
sasua42

sasua42

Üye
Cihazın 1 W Amfisi olacak bu hoparlörden daha fazla ses çıkacak anlamına gelmez.Ancak kulaklık girişinde işler değişir.İnşallah G2 deki gibi çok az ses çıkaran bir hoparlör yoktur.
Ses konusunda iddalı bir cihaz olacakmış

Üst Alt