LG De Geleneği Bozmadı Ve LG G3 Prime Gelebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG De Geleneği Bozmadı Ve LG G3 Prime Gelebilir!

Bildiğiniz gibi Samsung, LG G3 ile rekabet edebilecek QHD ekran ve HTC One M8’e karşı ise metal kasa özellikleri ile Galaxy F adında yeni bir akıllı telefon hazırlığında. Yeni gelen iddialara göre ise Güney Koreli şirket LG, buna karşılık olarak Snapdragon 805 işlemci ile yeni bir LG G3’ün yükseltilmiş bir sürümünü başlatabilir.

LG G3 şuan için büyük markalar içinde 1440x2560 piksel (Quad HD) ekran çözünürlüğüne sahip tek amiral gemisi; ancak cihaz, 2,5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 yongaseti tarafından desteklenmektedir. Şimdiye kadar gelen bilgiler Samsung’un QHD Super AMOLED ekran, 3 GB RAM, Snapdragon 805, 16 MP optik-stabilize kamera ve metal kasa özellikleri ile Galaxy F akıllı telefonu piyasaya süreceği yönünde. Bu durum LG G3’ün satışı konusunda LG’yi önemli ölçüde rahatsız etmiş olabilir. Tabii ki Samsung’un bu cihaza biçeceği fiyat satışı için de önemli.

Gelen bilgilere göre LG, Snapdragon 805 işlemci ile yeni bir LG G3 sürümü planlıyor. Cihazın bu sürümü sadece Galaxy F’e değil, Sonbahar aylarında piyasaya sürülecek olan QHD ekranlı Galaxy Note 4’e de direk rakip olarak görülüyor.

Ayrıca Kore pazarı için Snapdragon 805’in sunduğu imkanlarla 225 Mbps indirme hızı sunan alternatif bir modeli de gelebilir. Apple’ın iPhone 6 modellerini de Eylül ayında tanıtacağını düşünürsek, bu yıl Sonbahar aylarında yüksek çözünürlüklü akıllı telefon şenliği yaşanacak gibi görünüyor.

Edit:Temmuzda LG G3 16 GB Alıcakken Oldumu Bu LG Şimdi LG G3 Alacaklar G3 Prime Bekleyecekler Ki Fiyatı Yüksek Olacakdır Prime Modelinin Hergün Yeni Telefon Piyasaya Giriyor Eğer 2000 TL Bütçeniz Varsa Telefon Alırken Kafayı Sıyırabilirsiniz :kop2::kop2::zuhaha:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Alan mutsuz alacak kararsız. Bu şekilde yapılan üretimler alıcıları mutlu etmiyor. LG G3 alanlar üzülecek almak isteyenler soru işaretleriyle bekleyecek.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Aynen öyle şimdi ben ağustosta g3 almayı düşünüyorum ama bu haberlerden sonra almak mantıklı mı bilmiyorum. Ama bir de fiyat var işte neyse ya ben alırım g3 ü her zaman son modeli almak zorunda değiliz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

MaxipmaN

Üye
arka tasarımı hoş değilmiş yeni farkettim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
raskoln al dedi git dedi :D :D

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Teknolojinin tadını kaçırcaklar iyice.Telefon üstüne telefon

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
tek anlamadığım nokta snapdragon 801 yetiyor zaten milleti anlamış değilim yok snapdragon 805,808,810 muş 64 bitmiş fln şu anda amiral gemilerinde menüde,internette kasma yok telefonlar yağ gibi akıyor oyun desen öyle ağır grafikli oyun çok az örnek veriyorum rr 3 asphalt 8 deadt trgier modern combat gta başka öyle ahım şahım grafikli oyun yok olsa kassa anlarım dediğim oyunlar yağ gibi akıyor son grafikte hala millet neden yüksek işlemciler peşinde anlamış değilim kameraları desen slr kamera gibi çekim yapıyor ben sadece g3 değil bütün amiral gemileri için söylüyorum telefon üstüne telefon çıkıyor şu andaki telefonlar yetiyorda artıyor hala neyin çabası bu anlamış değilim :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve By_Casparov
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
800 de fazlasıyla yetiyo gerçekten

Üst Alt