LG G3 Bimekste 30 DK Fiyatıyla Birlikte Görüntülendi!

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Bimekste 30 DK Fiyatıyla Birlikte Görüntülendi!

LG G3 1 Temmuzda Raflarda Bulunacak Ama Daha Önceden Yabancı Sitelerde Ön Şipariş Fiyatları Gördük Dün İse Bimeksde 30 Dk LG G3 Satışa Sundu Ve Fiyatları
16 GB 1504,30 TL 32 GB Olan Versiyonun İse 2349 TL Sizce Bu Fiyatlar Doğrumu? LG G3 Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olur?
(Edit:Alıntı Değildir!!!!!!)

Link:

0MG90

0MG90

Üye
Fiyat nerde yazmış ben göremedim?

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat nerde yazmış ben göremedim?
Fiyatı 30 Dk Sonra Kaldırdılar Ama Sana Link Atayım Bak Bu Orjinal Bimeks Sitesi Ama Önbellekten Girdim

0MG90

0MG90

Üye
Pek inanmadım.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
bende inanmadım ama inşallah gerçek olur g2 tr garantili 32 gb 1700 tl iken 1500 tl olması yalan veya siteye fazla kisinin gelmesi için yapılan bir tuzakda olabilir bana göre 1800 aşağı olmayacak 16 gb versioyunu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
16 ile 32 arasında o kadar fiyat farkı olmaz .

burak1011

Üye
Tr garantili 16gb lar o fiyata geliyor hemen hemen g 2 için. G 3un 16lik versiyon o fiyat olursa çok tuhaf. Bence 1849dan girer. Zamanla g2 gibi düşer 16lik versiyon

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış yazmışlardır. :D

caps6

caps6

Üye
bimeks g2 nin 16 gb nı 1439 a satıyor bu fiyatlara g3 vermez bimeks telefonları normaldede pahalı satar yanlış girmişlerdir o anda g3 alan olmuşmudur acaba:D

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bimeks g2 nin 16 gb nı 1439 a satıyor bu fiyatlara g3 vermez bimeks telefonları normaldede pahalı satar yanlış girmişlerdir o anda g3 alan olmuşmudur acaba:D
Aslında o anda açıcan hemen camtasia'y kayıt altında spariş geçip her yerde zırlayıp çirkinleşicen 1500 den alıcan :D ne güzel olur :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
O fiyata hayatta veremez.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Fiyat farkı o kadar olmaz

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İnşallah daha düşük olur ya :(

erko merko

erko merko

Üye
Kdv hariç fiyattır o umutlanmayın boşuna

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arkadaşın verdiği linke tıkladım 32 GB şu fiyat gözüküyo ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ya bence 2000 üzerinde bi fiyattan satılırsa daha ucuza yine g2 almak daha mantıklı olacaktır çünkü ram işlemci dışında pek bi fark yok batarya hafıza kartına gelecek olursak millet bunu bilerek aldı zaten. Bataryanın çıkmaması bi eksi gibi değil hafıza kartı iyi oldu tabi. Eğer 2000 üzeri bi fiyattan gelirse Z2 yada M8 e yönelecektir çoğunluk.

0MG90

0MG90

Üye
Kdv siz fiyatta olabilir o

• Beğen
Tepkiler: Dede