LG G3'ün altın renkli kutusu sızdı...

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G3'ün altın renkli kutusu sızdı...
Güney Koreli teknoloji üreticisi LG'nin 2014 yılının en iddialı akıllı telefon modelleri arasında bulunan LG G3 hakkında bilgiler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Yine geçtiğimiz saatlerde LG G3'e ait olduğu iddia edilen son fotoğraf paylaşıldı.

En iyi haber portalları arasında bulunan The Verge bugün LG G3'ün altın renkli kutusuna ulaştı. Ayrıca siteye göre LG G3 diğer renkler haricinde altın renkli bir versiyon ile de gelebilirmiş. Öte yandan site LG G3'ün fiyatı hakkında da bilgiler vermiş. 17 Mayıs'ta tanıtılacağı söylenen LG G3'ün kontratlı fiyatının 200 dolar,
kontratsız fiyatının ise 600 dolar olacağı söylenmiş. Bakalım bu iddiaların ne kadarı doğru çıkacak bekleyip görelim.:polis:

Sızdırılan Arayüz

Son düzenleme:

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kutu güzelmiş.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bekleyelim,görelim. :eller:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
KayraBey

KayraBey

Üye
Abi çok iyi yaa

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat muadillerine gore yine uygun olacak gibi.Turkiye'de 2.000 den giris yapar.Forograf japonya icin uretilen bi modeldi sanirim o model g3 olamaz ust cerceveye ne hoparlor sigar ne kamera ne sensor e biraz genisleyince zaten oldu mu sana nexus 5.

0MG90

0MG90

Üye
Merak etmeye başladım :D

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
fiyat şu anda kontratsız olarak 600 dolar olarak tahmin ediliyor 2000 geçmez inşallah bana göre 2000 tl geçen her telefon mükemmeldir

ANIL

ANIL

Admin
Yeni görsel;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dede, mehsevim ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Güzel duruyor, bu yeni görsel. :D

Ama böyle olacağını sanmam :/

• Beğen
Tepkiler: Dede
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Ekrana fazla yer verilmiş, güzel durmuş.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tasarım çok güzel, çerçeve hem yanlardan hem üst alt ince olduğu için ekran büyük olsa bile kasa küçük ele sığan bir yapıda olacak tek elle kullanım biraz daha rahat olur, yalnız hoparlör çıkışı yanlış yerde, normal tutuşta hoparlör avuç için de kalır ve boğulur ses, güç tuşunun yanda olması da iyi daha rahat bence G2 ye göre, tabi ilk resim gerçekse.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Su g2de de olan alt cercevedeki lg logosunda bi led olsa mukemmel gorsellik katar siyah cihazda beyaz led beyaz cihazda sari huuv ama tabi hep akil vermek lazim ne sekilde olursa olsun şık bi cihaz olacagi kesin lg nin tasarim sorunu yok

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tasarım böyle gelmez bencede :hmmm

meg1ddo

meg1ddo

Üye
piyasada tasarım sorunu olan tek firma Samsung'tur, adı sanı bilinmeyen çin firmaları bile samsungtan çok daha iyi tasarımlar çıkarıyor.

fk555897

fk555897

Üye
Kutu güzelde telefon kaba.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tasarım bence daha farklı gelir de bu telefon 2k ekran+snapdragon 801 ile gelirse çöp olucak :)

Üst Alt