lg g3 yanlis recovery flasladim

Sponsorlu Bağlantılar

Trojan89

Trojan89

Üye
Download modu çalışıyor mu pc de

Trojan89

Trojan89

Üye
Telefonu ses kısma tuşuna basılı tutarak pc ye bağlar mısın, yada ses yükseltmeye basılı tutarak usb ye bağla. Normal şartlarda download modu açılması gerek

general4242

general4242

Üye
Telefonu ses kısma tuşuna basılı tutarak pc ye bağlar mısın, yada ses yükseltmeye basılı tutarak usb ye bağla. Normal şartlarda download modu açılması gerek
açılmıyor malesef denedım sımdı. yardım ettgınız g3 sahıbınınde telefonunun download modu acılmıyor ve ondan kısa devre yaptırdınız diye size başvurduydum ama :D

Trojan89

Trojan89

Üye
Dostum bişey deneyeceğiz, batarya çıkarıp, ses yükseltme tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağla. Bağlandıktan sonra bataryayı takar mısın

general4242

general4242

Üye
Dostum bişey deneyeceğiz, batarya çıkarıp, ses yükseltme tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağla. Bağlandıktan sonra bataryayı takar mısın
denedım bır kac defa ses kısaltmaylada denedım baska kablo ıle de denedım hiç bir şey olmadı :( bunların işe yaraması ıcın ilk olarak kısa devre yapmamız gerekmıyormu ?

Trojan89

Trojan89

Üye
Kardeşim o olay g3 için geçerli idi. QDL 9008 portuna ulaşmayı başarırsak bişiler yapılabilir di. O yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum

general4242

general4242

Üye
ne yapacagız sımdı peki ?

Trojan89

Trojan89

Üye
Bu işlemi yapabilir misin?

general4242

general4242

Üye
Hocam yazılı olarak acıklasan sırayla cıhazın neresını sökeceğim sökerken neye dıkkat ediceğim ve oradakı ıslemde ne oluyor anlamadım gnd nedir hangı aletlere ıhtıyacım var ?
vidaları acacak tornavıda buldum.
vidaları söktümde telefon ayrılmıyor :D

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Eğer yapacağına güvenmiyorsan zorlama, ben bir kere ekran bağlantı kablolarını kesmiştim
Bence internetten video izle

general4242

general4242

Üye
elmacıadam

elmacıadam

Üye
Telefona göre değişir
İnternetten bak yanlış yerden zorlama

general4242

general4242

Üye
sökmek uzereyım telefonuda sokdukden sonra nbacam bosa sokmesem bari :D

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Onu trojan kardeş bilir :)

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Soldaki metal plakanın altında işlemci herhalde

Trojan89

Trojan89

Üye
Dostum, anakartı yerinden çıkar. Üzerindeki soketlere zarar vermeden. Kartın arka yüzünde korucu levha olacak, onu klipslerinden çıkar. O attığım resimdeki chip meydana bi çıksın.

• Beğen
Tepkiler: elmacıadam
general4242

general4242

Üye
Dostum, anakartı yerinden çıkar. Üzerindeki soketlere zarar vermeden. Kartın arka yüzünde korucu levha olacak, onu klipslerinden çıkar. O attığım resimdeki chip meydana bi çıksın.
anakartın bır ucu az havaya kalkıyorda tamamen kaldıramadım asılarak mı kaldıracam kırılacak gıbı duruyor

Üst Alt