general4242
Üye
telefonun arkasının fotosunu atam size :Hiç tepki vermemesi iyi olmadı. Ben bir anakartını inceliyim, yapılacak bişey varmı geri dönüş yaparım.
telefonun arkasının fotosunu atam size :Hiç tepki vermemesi iyi olmadı. Ben bir anakartını inceliyim, yapılacak bişey varmı geri dönüş yaparım.
pc de çalışmıyormu derken anlamadım dediğinizi birde pc görmuyorkı telefonu zatenDownload modu çalışıyor mu pc de

açılmıyor malesef denedım sımdı. yardım ettgınız g3 sahıbınınde telefonunun download modu acılmıyor ve ondan kısa devre yaptırdınız diye size başvurduydum amaTelefonu ses kısma tuşuna basılı tutarak pc ye bağlar mısın, yada ses yükseltmeye basılı tutarak usb ye bağla. Normal şartlarda download modu açılması gerek

denedım bır kac defa ses kısaltmaylada denedım baska kablo ıle de denedım hiç bir şey olmadıDostum bişey deneyeceğiz, batarya çıkarıp, ses yükseltme tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağla. Bağlandıktan sonra bataryayı takar mısın
bunların işe yaraması ıcın ilk olarak kısa devre yapmamız gerekmıyormu ?yok ya yaparımda vidaları söktum kasa ayrılmıyor nası ayırcamEğer yapacağına güvenmiyorsan zorlama, ben bir kere ekran bağlantı kablolarını kesmiştim
Bence internetten video izle

hocam baya uğrastım söktum telefonu sımdı nabacagım ??Bu işlemi yapabilir misin?
anakartın bır ucu az havaya kalkıyorda tamamen kaldıramadım asılarak mı kaldıracam kırılacak gıbı duruyorDostum, anakartı yerinden çıkar. Üzerindeki soketlere zarar vermeden. Kartın arka yüzünde korucu levha olacak, onu klipslerinden çıkar. O attığım resimdeki chip meydana bi çıksın.