Öneri Lg G3 sihirli mod sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Lg G3 sihirli mod sorunu
G3 32Gb aldım ama şöyle bi sorun var cihazda kamera da sihirli mod da geçince foto yu çektikten sonra odaklanma yapmıyor ya tam odaklanıyor ( fotonun eski haline dönuyor ) yada tam bulanık yapıyor fotu nasıl düzelte bilirim garantiye sırrf bunun için yollamam da biraz şaçma olur dıye düşünuyorum lütfen yardımcı olursanız sevınırım

burhanasık

burhanasık

Üye
G3 32Gb aldım ama şöyle bi sorun var cihazda kamera da sihirli mod da geçince foto yu çektikten sonra odaklanma yapmıyor ya tam odaklanıyor ( fotonun eski haline dönuyor ) yada tam bulanık yapıyor fotu nasıl düzelte bilirim garantiye sırrf bunun için yollamam da biraz şaçma olur dıye düşünuyorum lütfen yardımcı olursanız sevınırım
Kardesim o modun ozelligi o zaten tum noktalara odak yapip tektek fotograf cekiyo sonrasinda sen nereyi netlestirmek istersen orayi netlestiriyosun bu bi sorun degil ozellik

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim o modun ozelligi o zaten tum noktalara odak yapip tektek fotograf cekiyo sonrasinda sen nereyi netlestirmek istersen orayi netlestiriyosun bu bi sorun degil ozellik
Anlamadin kardeşim biliyorum zaten o özelliği ama bende iste odaklanmiyor başka bi nesneye

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
  • Beğen
Tepkiler: wegas23

Koradam

Üye
Sihri bitmiş :bira:

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Denedim hocam lg servisini aradim onlarda aynisini dedi sıfırladım daha da denemedim o modu :)

Ya hocam 4K kameran var yemişim sihrini :ehe sen normal takıl zaten kamerası sihirli gibi çekiyor :ehe

• Beğen
ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Bu sorun bende de var hiç bir şekilde olmuyor dokunuyorum neslere hep bulanık. Sorunu çözebilir varmı

• Beğen