0MG90 Üye messevim' Alıntı: Fiyat aralığını da göz ardi etmemek lazim. Genişletmek için tıkla ... Her telefon bir değil sonuçta. Kişinin ihtiyaçlarına, zevkine göre değişir.
messevim' Alıntı: Fiyat aralığını da göz ardi etmemek lazim. Genişletmek için tıkla ... Her telefon bir değil sonuçta. Kişinin ihtiyaçlarına, zevkine göre değişir.
messevim Üye 0MG90' Alıntı: 32gb'a 2300 diyorlar zaten. Çok farkta yok. Genişletmek için tıkla ... Resmi bir açıklama gelmedi daha. ama bu fiyattan gelirse g3 kaybeder. Ben m8 i tercih ederdim. Fiyatlar aynı olursa.
0MG90' Alıntı: 32gb'a 2300 diyorlar zaten. Çok farkta yok. Genişletmek için tıkla ... Resmi bir açıklama gelmedi daha. ama bu fiyattan gelirse g3 kaybeder. Ben m8 i tercih ederdim. Fiyatlar aynı olursa.
xmustx Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Keske iPhone almasaydim ya. Dandik samsung yuzunden androide lanet yagdirdik Genişletmek için tıkla ... Takasa gidersin olur biter Lg g3 iphone 6 kıyaslaması yapmayacaksan tabi
IchigoKurosaki' Alıntı: Keske iPhone almasaydim ya. Dandik samsung yuzunden androide lanet yagdirdik Genişletmek için tıkla ... Takasa gidersin olur biter Lg g3 iphone 6 kıyaslaması yapmayacaksan tabi
IchigoKurosaki Üye xmustx' Alıntı: Takasa gidersin olur biter Lg g3 iphone 6 kıyaslaması yapmayacaksan tabi Genişletmek için tıkla ... iPhone 6'nin daha ustun bi cihaz olacağı aşikar. Ayrica ben 5s kullaniyorum yurtdisi cihazla kimse takasa gitmiyor.
xmustx' Alıntı: Takasa gidersin olur biter Lg g3 iphone 6 kıyaslaması yapmayacaksan tabi Genişletmek için tıkla ... iPhone 6'nin daha ustun bi cihaz olacağı aşikar. Ayrica ben 5s kullaniyorum yurtdisi cihazla kimse takasa gitmiyor.
messevim Üye IchigoKurosaki' Alıntı: iPhone 6'nin daha ustun bi cihaz olacağı aşikar. Ayrica ben 5s kullaniyorum yurtdisi cihazla kimse takasa gitmiyor. Genişletmek için tıkla ... Gel edelim takas
IchigoKurosaki' Alıntı: iPhone 6'nin daha ustun bi cihaz olacağı aşikar. Ayrica ben 5s kullaniyorum yurtdisi cihazla kimse takasa gitmiyor. Genişletmek için tıkla ... Gel edelim takas
hasan3472ty Üye mvrucu123' Alıntı: Hayir 2k ekran cok fazla Genişletmek için tıkla ... Tv de ayar var cepte ekran kalite ayarı yok mu kamerası gibi
mvrucu123' Alıntı: Hayir 2k ekran cok fazla Genişletmek için tıkla ... Tv de ayar var cepte ekran kalite ayarı yok mu kamerası gibi
muhammettvurucu Üye chita_man' Alıntı: Tv de ayar var cepte ekran kalite ayarı yok mu kamerası gibi Genişletmek için tıkla ... Yok
chita_man' Alıntı: Tv de ayar var cepte ekran kalite ayarı yok mu kamerası gibi Genişletmek için tıkla ... Yok
Ali Kurtaran Üye Z2 bu senenin en iyi telefonu.Lg 2k ekranda inat etti bide 2 gb ram 3gb ram versiyonu saçmalık.Resmi rakamlar gelsin bakalım.samsungtan iyi olduğu kesin ama Z2 ,M8 varken ben yüzüne bakmam
Z2 bu senenin en iyi telefonu.Lg 2k ekranda inat etti bide 2 gb ram 3gb ram versiyonu saçmalık.Resmi rakamlar gelsin bakalım.samsungtan iyi olduğu kesin ama Z2 ,M8 varken ben yüzüne bakmam