LG G3 modelinde kullanılması beklenen 2K ekran doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 modelinde kullanılması beklenen 2K ekran doğrulandı
LG G2 ile yakaladığı başarıyı devam ettirmek isteyen LG firması yeni akıllı telefonu hakkında bir bilgi paylaştı.

Uzun süredir LG G3 bilgileri sızdırılıyordu. Sızdırılan bilgilere göre en dikkat çeken özellik ekran çözünürlüğünün 2K olmasıydı.

2K ekran çözünürlüğü kimi kullanıcılar tarafından eleştiri alsada LG yetkilileri Engadget sitesine verdiği bilgi ile 2K ekran çözünürlüğünü doğruladı.

Bu bilgi haricinde ise başka bir detay verilmedi. Sonuç olarak LG G3 tanıtımını merakla bekliyoruz.

0MG90

0MG90

Üye
Merak ediyorum nasıl gözükecek ekran:)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

kingleng123

Üye
Simdi daha çok merak ettim iste ama fiyatı cep yakıcak cinsten gibi olacağa benziyor

mehmettech

mehmettech

Üye
Firmalar, göz boyuyor buna kanmayın.O telefonun ekranına mikroskopla, büyüteçle bakmadıktan sonra bırak 1080p ile 2k arasındaki farkı 720p ile 1080p arasındaki farkı insan gözü ayirt edemez.Yani 300ppi dan sonraki farkı insan gözü ayirt edemeyiz.Ayrıca boşu boşuna pil,gpu israfi

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Luck Star

Luck Star

Üye
Firmalar, göz boyuyor buna kanmayın.O telefonun ekranına mikroskopla, büyüteçle bakmadıktan sonra bırak 1080p ile 2k arasındaki farkı 720p ile 1080p arasındaki farkı insan gözü ayirt edemez.Yani 300ppi dan sonraki farkı insan gözü ayirt edemeyiz.Ayrıca boşu boşuna pil,gpu israfi

boşu boşuna pil,cpu olayına katılıyorum gerekten . pek gerek yok aslında :D

ama nasıl 720p ekranlar varken gözümüze süper gözüküyordu , sonra s4 g2 felan çıktı ekran pürüzsüz oldu aynı onun gibi olucak..

aslında 5" den küçük ekranlar için 2k ekrana gerek yok. tabletlerde felan lazım. resmen pixeller sayılıyor :ok2:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve mehmettech
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Her üretici 2K kullanacağı için yapacak bir şey yok :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
Lüzumsuz.

• Beğen
Tepkiler: Dede

MaxipmaN

Üye
Performans konusunda rakiplerine ezilir nasil optimize edeceklerse

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ANIL
Luck Star

Luck Star

Üye
kendi ürettiği 8çekirdek işlemci ile çıkarıcaklar. defalarca birçok sitede bu haber çıkmıştı zaten . 64bit bile olabilir.

0MG90

0MG90

Üye
O değilde şimdi 2k ekran olur diye bizde de fiyatı 2k üstü olur baya

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve GDDR5
Invoke

Invoke

Üye
1080p ye göre düşük performans sunar abi. Htc one/xperia z ne kadar full hd gereksiz dediysek buna da denir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
fk555897

fk555897

Üye
Nasıl bir donanımla gelecek acaba?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G3'e ait olduğu iddia edilen görsel;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
640 dpi at kadar cihaz :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu arada Snapdragon 805 dedim ama muhtemelen sızdırılan bilgiler doğrultusunda Snapdragon 801 ile gelecek. Bakalım belki sürpriz olur :D

Üst Alt