LG G3 olduğu iddia edilen görsel evleaks tarafından paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 olduğu iddia edilen görsel evleaks tarafından paylaşıldı
Uzun süredir merakla beklenen LG G3'ün sızıntıları devam ediyor. Evleaks, Twitter üzerinden LG G3 olduğu iddia edilen yeni bir görsel paylaştı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G3'ün 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde 534ppi ekran, Snapdragon 801, 13MP kamera, 3,000mAh batarya kapasitesi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 32GB dahili hafıza, 3GB RAM ve 16GB dahili hafıza, 2GB RAM olmak üzere iki farklı versiyon ile geleceği yönünde bilgiler mevcut.

LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27-28 Mayıs tarihlerinde resmi olarak tanıtılacak.

Ekli dosyalar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tasarımı süper ama 534 ppı nedir arkadaş. oyunlarda daha az performans verir. sanki telefona mikroskopla bakacağız

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Tasarımı süper ama 534 ppı nedir arkadaş. oyunlarda daha az performans verir. sanki telefona mikroskopla bakacağız
Aynen çözünürlük yükseldikçe ekran kartına ve işlemciye yük biniyor bence Full HD den fazlası artık gösteriş olsun diye koyuluyor telefona

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence deli manyak süper :D

Oyun oynamıyorum nasıl olsa :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
KayraBey

KayraBey

Üye
Kalem mi var bunda?

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye
2k ekran:ah

boran9999

boran9999

Üye
Apple gibi bir şirketin daha 720p ekran kullanmaya cesaret edemediği bir pazarda 2K ekranı geçtiğimiz yaz duyurup bu kadar erken bir cihazda kullanmak büyük cesaret ister kendi adıma oldukca fazla merak ediyorum bu ekranı performans eksiği olacağını sanmıyorum benim uzmanlık alanıma girmiyor ama LG mühendisleri bunun fizibilitesini mutlaka yapmışlardır.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, Ali Kurtaran ve UpOneTR
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
2k ekran şimdilik hayal kırıklığı olabilir.Qualcoom'un daha yeni nesil işlemcileri ile önümüzdeki yıllarda 2k'ya geçiş yaşansaydı daha iyi olurdu.801 yonga seti Full Hd için ideal bence.Lg mühendisleri ne düşünmüş göreceğiz :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Beyaz rengi;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Siyah bence daha iyi :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Bazı ülkeler için antenli G2 bile üretilmişti.Bu kalem değil anten de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Kerim. ve Silinen Üye 1145465
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neden 13 mp. :( Daha farklı olması gerekirdi...
G2 de öyle...

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lens önemli tabi ama detay için MP'de önemli bir yere sahip. Sony 20.7 MP kullanırken diğer firmaların 13MP'de kalması ne kadar doğru bilemiyorum.

Üst Alt