LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Beyler orjinal kılıfın yanına temperli cam alsam olurmu ekran çiziliyor mu alırsam ekran netligı azalır mi

Metin137

Metin137

Üye
Hayır çok iyi olur temperli camlar baya iyi görüntü kalitesini de düşürmüyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Kapaklı kılıfa uyar mi

Metin137

Metin137

Üye
Uyar heralde fazlada kalın değil zaten

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Iyi o zaman onu da alırım :) teşekkürleri

Metin137

Metin137

Üye
Bende bir kaç güne alıyorum twlwfonu swn aldın mı

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Bayram dolayısıyla pazartesi kargoda salı akşam yada çarşamba sabah elimde :)

Metin137

Metin137

Üye
Seninkinin seri numarasına falan baktın mı

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
507 diyor yorumlar ama 508de olabilir senin ?

Metin137

Metin137

Üye
Benimkide 409 baktım çatlama falan yok ikinci el alıcm

Metin137

Metin137

Üye
Aynen inceledim baya iyi zaten şimdiye kadar hep ikinci el aldım hiçbirinde sorun çıkmadı

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Telefonu alalı 1 hafta olmak üzere lakin birkaç sorun yada sıkıntım var çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim.
1-)Telefonda 3 gb ram var fakat clean master dan bakiyorum 1.4 gb civarında sürekli kullanılan bir bellek mevcut.bu cok degilmi bana ort. 1 gb ram kalıyor.
2-)mobil veriyi kestiğim zaman bi uyari aliyorum. Nedir bu nasil cozebilirm.

3-) eski telefonuma kıyasla şebeke az çekiyor.turkcell ile nokia telefonda yaylada full çekerken bu cihazda şebeke yok.acaba 3g simi kapalı nerden yapiliyor ayarı.
4-)galeride birkaç resim gizledim.ardindan whatsapptan galeriyi bi actim hepsi açık ve görülebiliyor.illa kilitlememiz mi lazim fotograflari.kilitlenen fotograflar telefonun hangi bolumune gidiyor.güvenli mi.bir program vs bilgisayar ile görülebilir mi.
5-)clean master ve battery doctor kullaniyorum clean iyi de battery doctorun sisteme yuku var mı.silsem
6-)kamerayı beğendim lakin deklanşöre basar basmaz cekmiyor fotoyu 1 saniye bekliyor belki odaklama yapiyor.normal mi bu sizdede varmi ayni durum

Simdilik aklimdakiler bunlar dewamini yazarim:)) lutfen sorunlarima destek bekliyorum

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Temiz 2.el 32lik buldum 1200 tl sizce alayım mı?

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
:sos

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Kimse yokmu ybaw

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
İnterneti kapatınca uyarı alman belki hava durumu widgetinden kaynaklı olabilir clean masters ve battery doctor ikiside aını işi görüyo birini kaldır boşa yük olmasın cihaza.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
serdar_gs

serdar_gs

Üye
klasik bir soru ama g3 te ve g4 te yada genel olarak snapdragon işlemcilerde oyun ve uygulama indirmelerde hangi işlemci ve gpu türünü seçiyoruz arkadaşlar? Arm neon gibi türlerden bahsediyorum daha önce note 3 kullanıyordum exynos işlemcide arm seçiyordum adreno vs kafam karıştı :D

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
G3 den memnunum ekran konusuna gelincede otomatik degil parlaklik.bana gore daha verimli boyle sanirim sensor cok yiyiyor

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

Üst Alt