Olayı yanlış anlattımMerhaba
Telefon sürekli kulaklık takılı sanıyor arama gelince felan hoparlörden konuşmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir acaba ?
Dostum nasıl bi kuvvetle soktunki o jakı deliğeOlayı yanlış anlattım
Jack içinde kaldı telin çıkaramıyoruz kulaklık girişini iptal etmemiz mümkün mü ?
ama bende olsa çeşitli metallerle çıkarırdım onu bide LG G3 lerin kulaklık deliği cidden çok dar soket girince tak diye bi engel hissediyorsun yani sağlam oturuyor amk,, sanayilik olmuş senin tel desene
Aux bağlıydı arabada el frenine fazla asılınca telefon uçtu soketin içinde kaldı metal kısım durdun birazda sonra çıkarırız şimdi vakit yok telefoncuya gitcek ben beceremedimDostum nasıl bi kuvvetle soktunki o jakı deliğeama bende olsa çeşitli metallerle çıkarırdım onu bide LG G3 lerin kulaklık deliği cidden çok dar soket girince tak diye bi engel hissediyorsun yani sağlam oturuyor amk,, sanayilik olmuş senin tel desene
![]()

Aux bağlıydı arabada el frenine fazla asılınca telefon uçtu soketin içinde kaldı metal kısım durdun birazda sonra çıkarırız şimdi vakit yok telefoncuya gitcek ben beceremedim![]()

SENİN FRENLER uçurmuş lg yi mt turk kardeş yani gözümde canlandırabiliyorum o anı
biraz uğraş bakalımda olmazsa götür akası açtırma lg lerin kulaklık yuvası kasaya kapalıdır sakın boşuna açtırma sivri ve ucu cımbız şeklined olan aletle kesin çıkar o aparatı bul deneiğneyle çıkarttım sağolasınSENİN FRENLER uçurmuş lg yi mt turk kardeş yani gözümde canlandırabiliyorum o anı
biraz uğraş bakalımda olmazsa götür akası açtırma lg lerin kulaklık yuvası kasaya kapalıdır sakın boşuna açtırma sivri ve ucu cımbız şeklined olan aletle kesin çıkar o aparatı bul dene

Hoşgeldin kardeşG3 Stylus kullanıyorum. bi köşeye sıkışsam olurmu?

kaçlık senin ki diablos kardeş ?
birde wifiden mi geldi pcden mi ?
Kullanıcılarin yoğun isteği üzerine öyle yapıldı eğer alttaki navigasyon tuşlarını diyorsanbende yükledim fakat bu ne biçim şekil anlayışı nemle şekil bir tuş olmuş hiç de lg yalışan bir şey olmadı bu .
şu an ki performansı gayet iyi, bazen dokunmatik titreşimi kendi kendine açıyor, bazende parlaklığı düşürüyor. canım telefonumhaha en iyisi geldi mi gelecekmi derdi yok![]()
bana kıyamıyor hissediyor ki bu dışarda ben en iyisi parlaklığı düşürüp sesi kapatayım