LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar beni de ekleyin..
Edit:Siparişimi iptal ettim bir müddet daha bekleme kararı almış bulunmaktayım.

Son düzenleme:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Merhaba
Telefon sürekli kulaklık takılı sanıyor arama gelince felan hoparlörden konuşmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir acaba ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Merhaba
Telefon sürekli kulaklık takılı sanıyor arama gelince felan hoparlörden konuşmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü nedir acaba ?
Olayı yanlış anlattım :)
Jack içinde kaldı telin çıkaramıyoruz kulaklık girişini iptal etmemiz mümkün mü ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Şu uygulama ile kulaklı k iptal edebilirsin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
NR6630

NR6630

Üye
Olayı yanlış anlattım :)
Jack içinde kaldı telin çıkaramıyoruz kulaklık girişini iptal etmemiz mümkün mü ?
Dostum nasıl bi kuvvetle soktunki o jakı deliğe:biggrin: ama bende olsa çeşitli metallerle çıkarırdım onu bide LG G3 lerin kulaklık deliği cidden çok dar soket girince tak diye bi engel hissediyorsun yani sağlam oturuyor amk,, sanayilik olmuş senin tel desene:kop:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Dostum nasıl bi kuvvetle soktunki o jakı deliğe:biggrin: ama bende olsa çeşitli metallerle çıkarırdım onu bide LG G3 lerin kulaklık deliği cidden çok dar soket girince tak diye bi engel hissediyorsun yani sağlam oturuyor amk,, sanayilik olmuş senin tel desene:kop:
Aux bağlıydı arabada el frenine fazla asılınca telefon uçtu soketin içinde kaldı metal kısım durdun birazda sonra çıkarırız şimdi vakit yok telefoncuya gitcek ben beceremedim :)

NR6630

NR6630

Üye
Aux bağlıydı arabada el frenine fazla asılınca telefon uçtu soketin içinde kaldı metal kısım durdun birazda sonra çıkarırız şimdi vakit yok telefoncuya gitcek ben beceremedim :)
:D:D SENİN FRENLER uçurmuş lg yi mt turk kardeş yani gözümde canlandırabiliyorum o anı:d: biraz uğraş bakalımda olmazsa götür akası açtırma lg lerin kulaklık yuvası kasaya kapalıdır sakın boşuna açtırma sivri ve ucu cımbız şeklined olan aletle kesin çıkar o aparatı bul dene

UpOneTR

UpOneTR

Üye
:D:D SENİN FRENLER uçurmuş lg yi mt turk kardeş yani gözümde canlandırabiliyorum o anı:d: biraz uğraş bakalımda olmazsa götür akası açtırma lg lerin kulaklık yuvası kasaya kapalıdır sakın boşuna açtırma sivri ve ucu cımbız şeklined olan aletle kesin çıkar o aparatı bul dene
iğneyle çıkarttım sağolasın :D :D

memetional

memetional

Üye
G3 Stylus kullanıyorum. bi köşeye sıkışsam olurmu?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
82 mb lık güncelleme geldi arkadaşlar...

AdemOyuklu

Üye
kaçlık senin ki diablos kardeş ?

birde wifiden mi geldi pcden mi ?

AdemOyuklu

Üye
bende yükledim fakat bu ne biçim şekil anlayışı nemle şekil bir tuş olmuş hiç de lg yalışan bir şey olmadı bu .

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
bende yükledim fakat bu ne biçim şekil anlayışı nemle şekil bir tuş olmuş hiç de lg yalışan bir şey olmadı bu .
Kullanıcılarin yoğun isteği üzerine öyle yapıldı eğer alttaki navigasyon tuşlarını diyorsan
Saf android ile gelen tuş onlar google ın yani.

AdemOyuklu

Üye
daha değişik bir şey yapabilirler di ne biliyim hiç mi tasarımcı yok lg nin .

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Iyi de adamlar yine at nali gibi sanal tus koymuslar.Biz tuslardan degil tuslarin boyutundan sikayetciydik yine kocaman lollipop tuslari verilmis.Illa rootlayip biz mi el atalim boyutuna yasal cozumler cercevesinde bi istekte bulunduk adamlardan.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
memetional

memetional

Üye
G3 Stylus kullanıyorum sürüm 4.4.2, ne güncelleme var ne de dedikodusu. oooh mis :bud::thumbup:

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

AdemOyuklu

Üye
haha en iyisi geldi mi gelecekmi derdi yok :)

• Beğen
Tepkiler: memetional
memetional

memetional

Üye
haha en iyisi geldi mi gelecekmi derdi yok :)
şu an ki performansı gayet iyi, bazen dokunmatik titreşimi kendi kendine açıyor, bazende parlaklığı düşürüyor. canım telefonum :op: bana kıyamıyor hissediyor ki bu dışarda ben en iyisi parlaklığı düşürüp sesi kapatayım :ok2:

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

Üst Alt