Aynı sorunla cihazı değişime gönderdim bekliyorum bakalım .
hat vodafone[/QUOTE]
ya sorma dostum şuan nokia ve g3 test yapıyorum yan yana ve avea,da nokia 5 çizgi benimkide 2-3 ancak ???? sizce normalmi bence değil bunu romlarla halledeni duymuştum ama acaba bizimde elle arttırabileceğimiz bir değer falan varsa bilen yazsın
ya sorma dostum şuan nokia ve g3 test yapıyorum yan yana ve avea,da nokia 5 çizgi benimkide 2-3 ancak ???? sizce normalmi bence değil bunu romlarla halledeni duymuştum ama acaba bizimde elle arttırabileceğimiz bir değer falan varsa bilen yazsın[/QUOTE]
Valla ben uğraşmadım fazla direk servise verdim değişim oldu yeni cihazı bekliyorum bakalım.
16 gb olanda 2 gb ram var. İmkanınız varsa 3 gb rami olan 32 gblik versiyonu alın.
PlayStore'daki APUS LAUNCHER'ı kullanıyorum. Takılma problemi yok. Orjinal arayüz biraz fazla RAM harcıyo.
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah [emoji106]
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah [emoji106]
Arkadaslar bugun cihazimi guncelledim
1- Güç optimizasyonu
2- Uygulamalar
3- Çift tiklama
Yeniden baslayinca uygulamalarin tumu guncellendi android surumu yukseltiliyor dedi ama hala 4.4.2