LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

tau

Üye
G3 sebeke problemli hepsi hic fulll cekmiyo bizim evde ve disarda avea vs vodafon denendi

Aynı sorunla cihazı değişime gönderdim bekliyorum bakalım .
hat vodafone

NR6630

Üye
hat vodafone[/QUOTE]

ya sorma dostum şuan nokia ve g3 test yapıyorum yan yana ve avea,da nokia 5 çizgi benimkide 2-3 ancak ???? sizce normalmi bence değil bunu romlarla halledeni duymuştum ama acaba bizimde elle arttırabileceğimiz bir değer falan varsa bilen yazsın

tau

Üye
hat vodafone

ya sorma dostum şuan nokia ve g3 test yapıyorum yan yana ve avea,da nokia 5 çizgi benimkide 2-3 ancak ???? sizce normalmi bence değil bunu romlarla halledeni duymuştum ama acaba bizimde elle arttırabileceğimiz bir değer falan varsa bilen yazsın[/QUOTE]
Valla ben uğraşmadım fazla direk servise verdim değişim oldu yeni cihazı bekliyorum bakalım.

eren05l

Üye

ilk defa yaptığım için resim pek olmadı ama. 28298

16 gb titan hafıza kartı yok

Son düzenleme:

Türe

Üye
Teknosa Exxtra ' da inceledim 16 gb versiyonunu. Arayüzde bariz takılmalar var. Umarım bir an önce düzelir.

16 gb olanda 2 gb ram var. İmkanınız varsa 3 gb rami olan 32 gblik versiyonu alın.
PlayStore'daki APUS LAUNCHER'ı kullanıyorum. Takılma problemi yok. Orjinal arayüz biraz fazla RAM harcıyo.

Tepkiler: Türe

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı listesi düzenlendi...

eren05l

Üye
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah

Tepkiler: Dede

Sucrofe

Üye
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah [emoji106]
Drop testlerde berbat ince çerçevesinden dolayı. Çok şanslısınız. Geçmiş olsun.

Türe

Üye
Knock özellikleri süper çalışıyor bu arada dün arkadaşın cihazda denedim.

Tepkiler: Dede

eren05l

Üye
Arkadaslar bugun cihazimi guncelledim
1- Güç optimizasyonu
2- Uygulamalar
3- Çift tiklama
Yeniden baslayinca uygulamalarin tumu guncellendi android surumu yukseltiliyor dedi ama hala 4.4.2

DiaBLoS

Admin
Ekran görüntüsü atar misin ?