ya şu kaleme pekte takılmayın arkadaşlar be bizim g3 lerin nesi eksik a.aşkına ne gerek avr o modele DEDE resimlerimi nasıl buldun bu arada lg g3 stylus fakedir bilginize lg böyle bir üründen bahsetmiyor bile
ya şu kaleme pekte takılmayın arkadaşlar be bizim g3 lerin nesi eksik a.aşkına ne gerek avr o modele DEDE resimlerimi nasıl buldun bu arada lg g3 stylus fakedir bilginize lg böyle bir üründen bahsetmiyor bile
Merhabalar bende g3 16 gb versiyonu var. Arama esnasında kişinin resmi yuvarlak olarak çıkıyor bunu büyük ekran yapma imkanimiz yokmu epey kurcaladim ama bir ayar falan bulamadım bununla ilgili belkide yoktur bu şekildedir bilmiyorum ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
ben kapaklı kılıfta yuvarlak kısımda çıkan saatler ilgili bir soru soraçağım bu saatlerin farklı stilleirni nereden nasıl indireiliriz ben beceremedim açıkcası bulamadım yani.
Arkadaşlar bende dün g3 ün 16 gb lik titan rengi modelini aldım bundan öncede g2 kullanıcısıydım. G3 te boşta ram miktarı 350- 700 arası oynuyor bu normal mi G2 den alışık olmadığım birşey bi anlamda veremedim sizlere sormak istedim.
Arkadaşlar bende dün g3 ün 16 gb lik titan rengi modelini aldım bundan öncede g2 kullanıcısıydım. G3 te boşta ram miktarı 350- 700 arası oynuyor bu normal mi G2 den alışık olmadığım birşey bi anlamda veremedim sizlere sormak istedim.