LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi geldi
LG G3, iddia edildiği gibi Aralık ayı bitmeden Android Masrhmallow güncellemesine kavuştu…


Geçtiğimiz gün LG’nin önemli modellerinden olan 2015 amiral gemisi LG G3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandığı haberi gelmiş, ancak daha sonra bu durumun doğru olmadığı kaydedilmişti.



Şimdi ise yine Polonya’dan gelen bilgilere göre LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi yayınlanmaya başladı. Bilgi ise LG Polonya tarafından hem Twitter, hem de Facebook üzerinden geldi. Ayrıca Joroslaw Bukowski de bilgiyi doğruladı.

Geçtiğimiz gün hatırlanacağı üzere LG Polonya yöneticisi Joroslaw Bukowski’den, Twitter üzerinden LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandığı bilgisi gelmiş, daha sonra ise paylaşımdan kısa süre sonra bu Tweet, Bukowski tarafından silinmişti.

LG G3’ün teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer;

Bu akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile sunuluyor. Qualcomm’un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 801 yonga setinden güç alan akıllı telefon ayrıca 2GB / 3GB sistem belleği ve 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi olarak iki farklı versiyon olarak gelmekte.

Ayrıca akıllı telefonun arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön kamerası da 2.1MP olarak geliyor. LG’nin kısa bir süre sonra Polonya dışında özellikle de diğer Avrupa ülkelerinde bu güncellemeyi sunacağını söyleyebiliriz.

LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi geldi - MaxiCep
 
BurakTura

BurakTura

Üye
Gelsinde yükleyelim yav :D
 


Üst Alt