javierbardem
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekranin 2k cozunurlukte olmasi sıkıntı oluyo mu kasma falan var mi en onemlisi bataryadan memnun musun?Var kardeş 32gb lik ilk çıktığında aldım bir kaç kez resetleme yaptı sonra guncelleme geldi sorun yok şuan çokta memnunum pc kullanmayı bıraktım o kadar diyeyim sana.
ekranin 2k cozunurlukte olmasi sıkıntı oluyo mu kasma falan var mi en onemlisi bataryadan memnun musun?
Skypebu lg lerde görüntülü arama yokmuş okadar para verip g3 aldım ama görüntülü arama yapamıyorum.
tamam ben artık kararımı verdim 32gb g3 alacam.ekran buyuk, qhd, tasarımi da cok hos.kapanma sorunuda cozuldu diyolar umarım bana denk gelmezKardeşim de G2 var bataryası benden biraz daha iyi gidiyor normal kullanımda çok memnunum ama internette çok gezinince bayağı bir bataryayı yiyor ama şöyle söyleyeyim 1 günü çok rahat çıkarıyor çok kurcalamama rağmen 1 buçuk gün gidiyor oyunlarda kasma yok ısınma z2 deki kadar değil z2 almıştım 1 ay sonra sattım g3 aldım.
kardes bende alcam 32 gb olandan.genel olarak telefondan memnun musun?goruntlu konusmanin benım ıcin zerre kadar onemi yok.bu lg lerde görüntülü arama yokmuş okadar para verip g3 aldım ama görüntülü arama yapamıyorum.
servise vermedin miG3 aldim ama sebeke sorunu vardi gero verdim h+ olmuyor mobilden mete girmiyor.
Yok veremedim pasaport kayitli.servise vermedin mi
son bisey sorucam bu quick circle kılıf kullaniyor musun, kilıf kapaliyken hava animasyonlari etkin oluyor mu?Kapanma guncellemeden sonra bende hiç olmadı qhd olması çok iyi ekranda fazlasıyla hissettiriyor çok canlı bir tek eksiği radyo onuda ben kullanmıyordum zaten çokta memnunum görüntülü görüşmeyi de skype ve haugouts dan hallediyorum ön kamerada süper selfie özelliğide var daha ne olsun.sağolsun lg micro sd ve çıkartılabilir bataryayı da getirdi g3 e foto cekimleride çok seri hayırlı olsun diyelim iyi günlerde kullan.
qhd gereksiz falan diyodu herkes nexus 6 ile note 4 de qhd olmus ekran.
son bisey sorucam bu quick circle kılıf kullaniyor musun, kilıf kapaliyken hava animasyonlari etkin oluyor mu?
g2 den hem modern combat 4 oynayıp hemde 720 57 fps video çekebiliyorum bunu br kaç gün önce fark ettim hem de rootsuz g3 den dene kaç fps alacaksın youtube yükle Mobizen i indir ve kayıt yapGüldürdün be hacı asD:GaSD:FAShAS FAS F. G3 Kasıyormu allah cezanı vermesin... Benim g3 16gb var ve takıldığı hiç bir oyun yok istersen sen bana oyunu söyle ben oyunu yükleyeyim ayrı bir cihazdan video çekip atayım cidden. g2 ve g3 arasında yazılın değil donanım farkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?