byAndroid
Üye
Almama sebebimsağolasıniz da hayırdır sizin para vermeme sebebiniz nedir
Oyuna gerek yok ısıyı hissedeceksinBakalım ne yapıyor da ısınıyor o kadar cihaz.saatlerce oyun oynamayacaz heralde
Z3'ün albenisi mi yok? Z3'teki ses kalitesi ve özelliklerinin bir gramı G3'te yoktur. Elinize alıp bakmadığınız veya araştırmadığınız cihazları kötülemeyin.Beyler ne var bu telefonda da bu kadar red alıyor.yhav karşılaştırma yaptık rakip z3 çıktı o da evlat olsa sevilmez albenisi yok telefonun iğrenç bi şu geçirmiyor diye onu mu alacam.çatlama diyonuz millet 500serilerinden sonra şikayet etmiyor şimdi de fırın muhabeti çıktı neymiş bu telefon bu kadar şikayet topluyor.anlamakta güçlük çekiyorum.yoksa niye amiral gemi olsun zamanında.hadi bi önceki modeli g2.sınıfındaki bütün telefonlara tercih ediliyor e bu ney onun üst modeli buna ne oldu da bırakıldı tek sorun ekran mi şimdi birde işlemci.madem snap kötü neden kullanıyorlar hala ?
G3 kullanan 3-4 yakın arkadaşım var hata birisi note 2 de kullanmış biri olarak pili çok az gidiyor diye her gün şikayet ediyor ortalama oyun vs oynadığınız zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuzBen lg g3 kullanıyorum ısınma dışında hiçbir problem yok rahatlıkla alabilirsin
G3 kullanan 3-4 yakın arkadaşım var hata birisi note 2 de kullanmış biri olarak pili çok az gidiyor diye her gün şikayet ediyor ortalama oyun vs oynadığınız zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
Örn: note 2 fu ll parlaklık modern combat 4 (1 saat 20 dk) oynadım 4 saat ekran süresi
5 saat kesintisiz MCpe oynadım
Senin cihaz iyimiş ozamanBende de aynı
Bende gmd2 var %50 parlaklikla 3-4 saat CoC oynsyabiliyorumSenin cihaz iyimiş ozaman
Benim arkadaş % 0 parlaklıkta max 1-1.5 CoC oyanayayiyor Kılıf takılı iken hemen ısınıyor diye şikayet ediyor
Ben rahat aksami cikariyodumOlay o değil günlük kullanımda kaç saat ekran alıyor o önemli 4 saat bile alamıyor g3 bildiğim kadarıyla.
Hayirli olsun kardesTelefo dun geldi gayet kullnaisli hizli sarj oluyor ekran parlakligi otomatik su an bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?