Donanım Haber de 25 sayfaya yakın bu kasa çatlağı ile ilgili bir sorun var. Cihaz LG Türkiye garantili olanlar değişim alıyorlar ama ithalatçı firma durumu nedir bilmiyorum.
Donanım Haber de 25 sayfaya yakın bu kasa çatlağı ile ilgili bir sorun var. Cihaz LG Türkiye garantili olanlar değişim alıyorlar ama ithalatçı firma durumu nedir bilmiyorum.
Bakın suan turkcell den geçen hafta aldık 508 gördüğüm en son sürüm cihazlar 5 6 ayda catladigi için 500 sonrası belli değil ama degisimdede 500 leri verdiği için 500 lerde sorun halledildi gibi hem ince bir kılcal çatlak sorun olmaz zaten her telefon 1 kere düşse birseyler olur...
Garantili ama LG Türkiye garantili değil. İthalatçı firma garantisi altın da. LG Optimus G almıştım 21 ay kullandım ve servise gönderdim değişim çıktı ve bir üst model olan LG G2 32 GB Siyah modelini gönderdiler. Onun için garanti çok önemli. 21 aylık cihazın arkasında durmaları bile benim için sırf alma sebebidir.
garantisi disbiritör tarafından sağlanmıyor demek
yani lg türkiye ganratisi maalesef yok
yani ithalatçı firma sizi haksız görebilir cihazını rootlaryıp gönderebilir vsvs
forumda iki arkadaş g3 rootlu gelmiş servisten