onurcngzhn34
Üye
-
Konu Sahibi
-
öyle yapacağım ..Hangisini gözüne kestirdiysen git onu al.
haklı olduğu noktalar yok değil
internette gezinirken şu yorumu gördüm. tam almakta karar kılmıştımki.hevesim kaçtı birden.
siyah yerleri ben sansürledim.arkadaş baya isyan etmiş anlaşılan
1.5gb ram belleği sonraki zamanlarda sıkıntı çıkarırsa o zaman kötü işteBence bu ikisi arasından j7. Neden mi bende daha yeni keşfettim cihaz 9-10 saat ekran süresi alıyor millet 3-4 gün kullanıyor bu telefonu şaştım yani. Şimdi ekrana falan laf atacaklar. Sanki g3 ün ekranını fu ll parlaklıkta kullanıp ekran zevkimi yaşayacaksın da burda ekranı ovuyorsun. Performans yok pil yok 3 gb ramin de bi anlamı yok.
Kamera desen f1.9 lens var Samsung'un kameraları ve kamera yazılımı çok iyi. Ön kamera desen flaş ışığıyla beraber. Tek kötü yanı ram ama onunda bi problemi yok kullananlar hiç şikayetçi değiller üstelik çok memnunlar hiçbir kasma takılma yaşamadıkları için. Birde son 2-3 ayın en çok satılan model unvanına sahip
2K ekranı olmasa alınası telefon.herşeyini gölgeliyor telefonun.Lg G3 kullanıyorum tek şikayetim pil onun haricinde kasma donma falan filan bir sıkıntım yok ama arkadaş 5.5 lik ekran için 2k ekran nedir anlamadım tamamen gereksiz bir durum uzun kullanımda ısınma çok oluyor. Bu yazıyı yazarken bile hissediyorum ısıyı. Önümüz Kış oyüzden Kış ayları için G3, yaz ayları için J7 tavsiye ederim
bütcen ne kadarlg g3 te kronik sorunlar varmış. son serilerde bu sorunlar hala devam etmektemi ? sarj önemli benim için. j7 yi sarj için alicam alirsam yaklasik 9-10 saat ekran sureleri alinabiliyormus.bu çok çok iyi değerler. ve samsungun son çıkardığı arayüz gerçekten çok stabil. siz olsanız hangi cihazı alırdınız ?
A7 yada a8 de alabilirsin. Özellikle a81200 ama 1500 a kadar zorlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?