Tavsiye LG G3 32 gb vs Asus Zenfone 2 32 gb

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 güncellemelerle iyi duruma geldi. Multitasking konusu ayrı bir olay zenfone 2 de gerçek manada multitasking imkanın yok sadece açık oyun uygulama geçişleri 4 gb ramden dolayı iyi ama optimizasyon olarak bakarsan Lg cihazlar 3 gb ramle bile benzer recent geçişleri zaten yapabiliyor. Çoklu pencere imkanıyla gerçek manada multitasking G3'te mevcut. Arayüze önem veren biri G3 ile Zenfone 2 yi karşılaştırmamalı. 1.000 lira civarlarına G2 az üstüne G3 öneririm ben
Z2 belki ama onun da ekranı biraz aslında bariz itici.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik

askımm

Üye
Oyun icin dersen zenfon derim g3 bizzat kullandim sarj knusu skntli grcekten uzun vadeli gitmez alirsan da 1.2 aya satarsin sylimm ..

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
zenfone2 de yazılımsal sorunlar ve şarj sorunları var arkadaşlar lg3 tavsiye ederim zenfone2 hızlı güzel ama henüz tam hazır değil

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bu durumda oneriniz h3 mu olur cunku alinca uzun vadede kullanmak zorunda birde gta falan kasiyor falan dediler bazi kisiler g3 te ama gecen senenin amiral gemisi kasmamasi lazim diye dusunuyorum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
zenfone2 de yazılımsal sorunlar ve şarj sorunları var arkadaşlar lg3 tavsiye ederim zenfone2 hızlı güzel ama henüz tam hazır değil
Bu durumda oneriniz h3 mu olur cunku alinca uzun vadede kullanmak zorunda birde gta falan kasiyor falan dediler bazi kisiler g3 te ama gecen senenin amiral gemisi kasmamasi lazim diye dusunuyorum
kim dedi ise işkembeden sallamış :))