Öneri Lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2
Beyler butcem yok lg g2 imei atilmis yurtdisi 500 lira yine ozellikeri sanapdragon 800 falan var alinir mi.

furyzer0

furyzer0

Üye
butçeniz azsa lg ye yönelmeniz mantılı gözükse de riskli çünkü llg nin hele ki g serilerinde sorun çıkma ihtimali yüksek ki bir sorun çıkarsa bir 200-300 tl daha ödemek zorunda kalabilirsin onun cihazın donanımı gayet yeterli aslında ama sorun çıkma ihtiğmali yüksek siz de bütçem kısıtlı diyorsunuz ondan dikkatli karar verin derim ben

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Olabilir alınabilir, ama oluşabilecek sorunları da göze alman gerekir.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ağzı olan konuşuyor.

Forumun cılkı çıkmış.Değerlendirmelerden önce ihtimaller konuşuluyorsa oradan ayrılacaksın.

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Ağzı olan konuşuyor.

Forumun cılkı çıkmış.Değerlendirmelerden önce ihtimaller konuşuluyorsa oradan ayrılacaksın.
arkadaş bütçesinin kısıtlı olduğunu söylüyor ben de özellikler bakımından gayet yeterli olduğunu ancak sorun çıkma ihtimalinin DİĞER markalardan daha yüksek olduğunu söylüyorum arkadaşın parasının boşa gitmesini istemeyiz değil mi

Sent from mTalk

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Elimde bahsi geçen telefondan 2 adet var ve 3 senedir kullanıyoruz hiç de sorun yaşamadım

Ben de diyorum ki kendimce naçizane "Lg aldığında sorun yaşama olasılığı daha düşük,diğer markalara kıyasla"

Her telefonun sorunları olabilir bu sadece şans işidir.Şans konu sahibine kalmış bize değil.

500 liraya alabileceğin cihazlar G2 karşısında hiç bir varlık gösteremezler.

• Beğen
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Beyler çok tessekur ederim furyzer0 ve el-pistolero size de çok tessekur ederim peki şöyle bi soru sorsam sorun cikarsa neden çıkar yani daha önceki lg kullanmadan soyluyorum

furyzer0

furyzer0

Üye
Elimde bahsi geçen telefondan 2 adet var ve 3 senedir kullanıyoruz hiç de sorun yaşamadım

Ben de diyorum ki kendimce naçizane "Lg aldığında sorun yaşama olasılığı daha düşük,diğer markalara kıyasla"

Her telefonun sorunları olabilir bu sadece şans işidir.Şans konu sahibine kalmış bize değil.

500 liraya alabileceğin cihazlar G2 karşısında hiç bir varlık gösteremezler.
ben de ihtimallerden bahsediyorum zaten sadece daha yüksek olduğunu söylüyorum diğer markalardan bunu inkar edersen senin bileceğin iş ama bu konuda pek çok kişi hem fikir bu kadar kişiyi göz ardı edemezsin. Sen kendi tecrübelerine dayanarak söylüyorsun sadece 2 cihaz, ben ise lg hiç kullanmadım yani ne nefretim var ne de sempatim ve pek çok konuyu okudum bu telefon konusunda gerek pek çok sorun hatta yerine verilen cihazlarda da sorun çıkması gibi bir çok yazı okudum ayrıca servise gidenlerin çoğunun da servislerin kalabalık olduğunu söyleyenler de okudum belki bu kişiler cihazları bozulunca lg ye karşı bir kötü önyargı oluşturdukları için böyle aktarıyorlar olayları orasını bilemem ama bu tür olaylarda kişisel tecrübeleri baz almaktansa çoğunluğun tecrübelerini baz almanın daha doğru olduğunu söylüyorum tabi kullanan kişiler cihazın özelliklerini daha iyi aktarır ona lafım yok
Beyler çok tessekur ederim furyzer0 ve el-pistolero size de çok tessekur ederim peki şöyle bi soru sorsam sorun cikarsa neden çıkar yani daha önceki lg kullanmadan soyluyorum
bizzat kullanmadığım için hangi sorunların çıkabileceğini(ihtimal) söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama daha çok ekran ile alakalı sorunlar duyduğumu söyleyebilirim

Sent from mTalk

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Beyler gm 5 plus im suya düştü telefonu tamircide yaptırdım ama ilerde bi sıkıntı çıkarmasına karsi 750 tl veriyorlar napim satip elimden cikarimmi yoksa lg g2 ithalatçı mı olsun

byAndroid

byAndroid

Üye
G2 devri bitti artık. Suya düşünce ne gibi işlemler yapıldı? Anakart mı değiştirdiler? Yapıldıysa sorun olmaz. Elinden çıkarırsan garantili mi 4 te alabilirsin 770 TL. Yada yurt dışı 600 liraya bulursun

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
G2 devri bitti artık. Suya düşünce ne gibi işlemler yapıldı? Anakart mı değiştirdiler? Yapıldıysa sorun olmaz. Elinden çıkarırsan garantili mi 4 te alabilirsin 770 TL. Yada yurt dışı 600 liraya bulursun

Kardeşim anakart değişimi falan olmadı sadece suyu temizlediler g2 devri bittiyse g4 mu diyorsun tam olarak anlamadım da

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeşim anakart değişimi falan olmadı sadece suyu temizlediler g2 devri bittiyse g4 mu diyorsun tam olarak anlamadım da
Mi 4 diyorum yazının aşağısında çıkıyor. İlyas bey geçen forumda bişey yazdı. Yeni telefon lar etkilenmiyormus sudan. Ama siz bilirsiniz

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 4 diyorum yazının aşağısında çıkıyor. İlyas bey geçen forumda bişey yazdı. Yeni telefon lar etkilenmiyormus sudan. Ama siz bilirsiniz

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim emin ol ne yapacağını bilmiuom önerilere açığım

furyzer0

furyzer0

Üye
Mi4 arkadaşın dediği gibi mantıklı olabilir ismi olmadığı için uygun ama ürünlerini kaliteli görüyorum hakkında pek şikayet duymadım az kullanıldığı için de duymamış olabilirim donanımına bakarsan g2 te yakın bir donanım sergiliyor

mTalk'tan gönderildi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Mi4 nasıldır sence?

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi4 nasıldır sence?
G2 den bir tık üstün. Hala güncelleme alıyor. Kamerası İPhone 6s ten daha hızlı foto çekiyor. Video kalitesi o kadar iyi değil. Miui arayüzü zaten bambaşka çoğu şey ıos dan çakma ve kullanırken İPhone kullanıyormuşsun gibi vs. Miui 8 ile ram sorunu yok yada kitkata bağlıyım ram sorununu. Marshmallow da sorunsuz. Ön kamera hala şuan ki amirallerler kapışır. Ois yok.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
G2 den bir tık üstün. Hala güncelleme alıyor. Kamerası İPhone 6s ten daha hızlı foto çekiyor. Video kalitesi o kadar iyi değil. Miui arayüzü zaten bambaşka çoğu şey ıos dan çakma ve kullanırken İPhone kullanıyormuşsun gibi vs. Miui 8 ile ram sorunu yok yada kitkata bağlıyım ram sorununu. Marshmallow da sorunsuz. Ön kamera hala şuan ki amirallerler kapışır. Ois yok.

16 gb hafıza desteği de yokmuş :/

byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve muhammettvurucu
Takipçi Satın Al

Üst Alt