Lg G2 Veye Nokia Lumia 1020

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlısı olsun :)

Kerim.

Kerim.

Üye
G2 tabi

KayraBey

KayraBey

Üye
G2

BelaMonte

BelaMonte

Üye
sıradan olmak istiyorsan g2 , farklılık istiyorsan 1020

Invoke

Invoke

Üye
G2 pek de sıradan olmaz, yine herkesin elinde göremeyeceğiz yani farklı olacaksın. Herkeste göreceğimiz telefon yine S4 olur Note3 olur 5S olur 5 olur... S5 gelir S5 olur.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Tuğla seviyorsan 1020... karizma olmak istiyorsan g2

themardinli

themardinli

Üye
Abi hâlâ ısrarla hayatında eline WP telefon alıp marketine girmemiş sayın değerli üyeler şu karalama hareketlerinden bir vazgeçmediler ya helal olsun bir şey demiyorum. İnstagram yok deniyor ama Android ve İOS platformundan daha başarılı İnstagram altyapısını kullanan program var adı da 6TAG. Ondan sonra madem kameraya yönleniyorsunuz kamera uygulamaları koyun diyorsunuz mağazanın en çok uygulamasının olduğu kısım multimedia zaten tüm android marketi getirsen WP'de ki Proshot Lumia cihazların Pro Camera ya da 3. parti bir yazılım olan Clever Camera gibi bir uygulama bulamazsınız. Sizi tenzih ederim eleştiri için söylemiyorum ama lütfen gerçekten bazı konularda bilginiz varsa öyle yorum yapın.
Şimdi gelelim karşılaştırmaya eğer ki performans ve multimedia telefonu istiyorsanız tabi ki de tartışmasız olarak 1020. Ayrıca vakit geçirebileceğiniz alana bağlı olarak birbirlerine göre üstün yanları var...

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
BelaMonte

BelaMonte

Üye
s4 8 çekirdekli ama görüyoruz kasıyor. O yüzden bu iki telefon aynı bil. Sadece wp alacaksan 1020 android alacaksan g2 alacaksın. Buda tercih meselesi. Ama ben farklılık için 1020 yi oneririm

Kerim.

Kerim.

Üye
s4 8 çekirdekli ama görüyoruz kasıyor. O yüzden bu iki telefon aynı bil. Sadece wp alacaksan 1020 android alacaksan g2 alacaksın. Buda tercih meselesi. Ama ben farklılık için 1020 yi oneririm
S4un kasmasinin nedeni samsungun romu ile alakali.androidle ilgisi yok.o telefona bi aosp falan kur o zaman bak.heryerde fanlik yapip durma ayrica.git wp yi savun istedigin kadar ama baska sistemleri kotuleyecegim diye ugrasma.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle G2

BelaMonte

BelaMonte

Üye
S4un kasmasinin nedeni samsungun romu ile alakali.androidle ilgisi yok.o telefona bi aosp falan kur o zaman bak.heryerde fanlik yapip durma ayrica.git wp yi savun istedigin kadar ama baska sistemleri kotuleyecegim diye ugrasma.
ben sistemi filan kötülemiyorum kardeşim sen biraz fazla android bağımlısı olduğun için yanlış anladın. Dediklerim seni bu kadar etkilediyse kusura bakma. Fazla sinirlenme :ah

Kerim.

Kerim.

Üye
ben sistemi filan kötülemiyorum kardeşim sen biraz fazla android bağımlısı olduğun için yanlış anladın. Dediklerim seni bu kadar etkilediyse kusura bakma. Fazla sinirlenme :ah
Android bagimlisi degilim sadece laf atilmasina sinir oluyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kamera Önemli Değilse Tabiki G2 ;)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
LUMİA 1020 kesinlikle öneririm

41 megapixel kamera
2 gb ram
windows phone 8
32 gb hafıza
4.5 inc ekran
video cekerken yakınlaştırma
....................................................

Üst Alt