Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G2 Türkiye Garantili Cihazlara Knock Code Güncellemesi Gelmiştir...
Sponsorlu Bağlantılar
dejavu178
Üye
sabah 7'de şarjdan aldım saat 2'ye kadar falan hiç ellemedim %100 dü bu normal olan. bi facebook'a vs. girdiğimde dakikalar içerisinde %2 falan düşüyor.
sabah 7'de şarjdan aldım saat 2'ye kadar falan hiç ellemedim %100 dü bu normal olan. bi facebook'a vs. girdiğimde dakikalar içerisinde %2 falan düşüyor.
Dakikalar icersinde derken kac dk'lar ben mesela sabah uyandigimda cekerim sarjdan 40dk yolculugum vardir hergun o sira icinde veri acik olur vr muzik dinlerim %99 bilemedin rn fala %98e iner ki bu da idealdir
Dakikalar icersinde derken kac dk'lar ben mesela sabah uyandigimda cekerim sarjdan 40dk yolculugum vardir hergun o sira icinde veri acik olur vr muzik dinlerim %99 bilemedin rn fala %98e iner ki bu da idealdir
Ayarlar》ekran》kilit ekrani》ekran kilidini secin》knock code bu yolu izlerseniz bulabilirsiniz tabi telefonunuzda 4.4.2 kitkat yuklu ve iyilestirmeleri yahut yeni ek guncellemeleri almis olmasi lazim.yoksa eger yakin zamanda alir diye tahmin ediyorum