LG G2 Türkiye Garantili Cihazlara Knock Code Güncellemesi Gelmiştir...

Sponsorlu Bağlantılar

dejavu178

dejavu178

Üye
sabah 7'de şarjdan aldım saat 2'ye kadar falan hiç ellemedim %100 dü bu normal olan. bi facebook'a vs. girdiğimde dakikalar içerisinde %2 falan düşüyor.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
91mb guncelleme banada geldi yaptim yenilikler neler acaba 1de bu cnock code nereye geldi aradim bulamadim

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
G2 sarj biraz daha fazla gitmeye basladi..bide nerde bu knonk kode bulamadim

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Hahaha arkadaslar :D ben yatarken biraktgimda yuzde 5 filan gdiyodu simdi dha az gdiyor orda onu dedim hahah :D
G2 sarj biraz daha fazla gitmeye basladi..bide nerde bu knonk kode bulamadim
Ayarlardan ekran ekrandan kilit ejrani secenegi

• Beğen
Tepkiler: caca41
marist

marist

Üye
  • Beğen
Tepkiler: caca41
caca41

caca41

Üye
Aynen öyle :D
Benimde hiç el surmedigimdeki sonuç ;
Hahahaha cok zevkli bende denicemm :D :D
sabah 7'de şarjdan aldım saat 2'ye kadar falan hiç ellemedim %100 dü bu normal olan. bi facebook'a vs. girdiğimde dakikalar içerisinde %2 falan düşüyor.
Dakikalar icersinde derken kac dk'lar ben mesela sabah uyandigimda cekerim sarjdan 40dk yolculugum vardir hergun o sira icinde veri acik olur vr muzik dinlerim %99 bilemedin rn fala %98e iner ki bu da idealdir
Hahaha arkadaslar :D ben yatarken biraktgimda yuzde 5 filan gdiyodu simdi dha az gdiyor orda onu dedim hahah :D
Ayarlardan ekran ekrandan kilit ejrani secenegi
Hahaha ah be kardesm heyecanlandirdin bizi :D

marist

marist

Üye
Dakikalar icersinde derken kac dk'lar ben mesela sabah uyandigimda cekerim sarjdan 40dk yolculugum vardir hergun o sira icinde veri acik olur vr muzik dinlerim %99 bilemedin rn fala %98e iner ki bu da idealdir

Veri acikken cabuk gidiyor ama muzikte daha az gidiyor yani veri + müzik açıkken %2 den daha fazla şarj gider

caca41

caca41

Üye
Veri acikken cabuk gidiyor ama muzikte daha az gidiyor yani veri + müzik açıkken %2 den daha fazla şarj gider
Dejavunun soyledigine karsilik vermistm benim dedigimde hemen hemen ayni seninkiyle zaten :)

caca41

caca41

Üye
ben de yok benim cihaz arap emirliklerinden gelme acaba ondan mı ?
Ayarlar》ekran》kilit ekrani》ekran kilidini secin》knock code bu yolu izlerseniz bulabilirsiniz tabi telefonunuzda 4.4.2 kitkat yuklu ve iyilestirmeleri yahut yeni ek guncellemeleri almis olmasi lazim.yoksa eger yakin zamanda alir diye tahmin ediyorum

• Beğen
Tepkiler: 4un6si

Üst Alt