marist
Üye
Bazı oyunlarda gizlenme eklenmişti kitkatla mesela asphalt 8 de gizlenmişsanal tusları gızleme noldu
Bazı oyunlarda gizlenme eklenmişti kitkatla mesela asphalt 8 de gizlenmişsanal tusları gızleme noldu
o degıl knock codeyle ayarlardan on tus yerınden ıstedıgın uygulamalarda sanal tus gızleme ozellıgı var ınceleme vıdıolarında gosterıyo ama bıze gelmememısBazı oyunlarda gizlenme eklenmişti kitkatla mesela asphalt 8 de gizlenmiş
Yalan oldu kardessanal tusları gızleme noldu
Dostm biz daha onceden aldkk onu kilit ayarlardan bak vardir sende zatenbenim cihazım LG TR garantili değil ben güncellemeleri nasıl alacağım ?

Nee? 8 saat sonra mi 99 oldu bende niye çabuk gidiyor o zaman yawOrjinal kilifi olanlara kapak kapandiginda gelen kucuk pencereye kilit gelmis cok iyi olmus bence.
Birde.sarj daha uzun gitti gibi 8 saat oldu brnde 100de100du face twitter filan derken yuzde 1 gitti daha yeni yuzde99 oldu iyilestirme.yapmislar bence
Knock code soylemeye.gerek yok muhtesem bisey zaten
Eyv LG bu sefer zamaninda yaptin herseyi![]()

Bana da benim 2 3 dakikada gidiyor internette ve oyundayken8 saat de %1 gitmesi imkansiz ötesi geliyor bana .
Öyle gitmesi normal diyorsun? Sorun yok yaniYani ...
Normali odur .
Muhtemelen karbon arkadasmiz telefona hic elini surmuyo benimde bikeresinde 4-5saat boyunca %100de kaldgi olmustuNee? 8 saat sonra mi 99 oldu bende niye çabuk gidiyor o zaman yaw![]()