Yardım LG G2 SEBEKE SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 SEBEKE SORUNU
2.EL ALDIGIM LG G2 SEBEKE CEKMEME HATASI VERMEYE BASLADI COGU YERDE CEKMIYO. HATTIM VODAFONE .LG G2 DE SIK KARSILASILAN BI DURUMMUS SEBEKE PROBLEMI. COGU TELEFONCU YAZILIMSAL DEDI AMA YURT DISI CIHAZ OLDUGU ICIN IMEI ATILMIS. HANGI YAZILIMI ATICAM ONU DA BILMIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İmei atılan cihazlarda oluyor bu sorun yani yurtdışı cihazlarında.Çözümünü bilmiyorum ama en azından bilerek araştır diye dedim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazılım atmakla da alakası yok bence.

Derdireklam

Üye
D802 D800 D801 bu imei kodu düzeltmesi lazim

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Suan cizahizim d802 olarak gozukuyo nasil duzeltile bilir. Bu cihazin nerden geldigini hangi ulkeye ait oldugunu nasil anlarim imei yazan yeri yokmu *#06# den baska yerde bakamiyor muyuz

LG-D802 ile uygulamasından gönderildi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Marketteki lg phone from uygulamasını kurup bakabilirsin ülkesine ama bunlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Teknik yardım gerektiren bir konu şebeke sorunu.

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah..

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 nin imei si bataryanin altinda mi yaziyo imei degistirilmis bu cihazin orjinal imei si ni nasil ogrene bilirim belki ait oldugu ulkenin romunu kurarsam duzelir..

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Cihazin arka kapagini acinca Lg ls980 yaziyor acaba yurt disi bu cihaza d802 yazilimi atilmis olabilr mi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg phone from uygulamasını indir bir bak bakalım.

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Indirdim imei failed hatasi veriyo

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Imei atildigi icin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Teknik yardım almalısın bence senin iş biraz karışık.D80x rom kurulması bence imkansız çünkü sadece şebekede değil diğer sistem fonksiyonlarında da hatalar olurdu.

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Arka.kapagi acinca kasa uzerinde ls980 yaziyo. Tel hakkinda d80220d yaziyo.

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadim ki bende elimdeki cihazin modeli ne ?? Nasil anlarim bi yolu yokmu anlamanin . ??

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonun arkasında yazan 980 ama telefon hakkında kısmında 802 yazıyorsa dediğin gibi yanlış yazılım atılmış.980 romu indirip flashlamayı dene istersen ama neyle karşılaşırsın bilemiyorum.Anakart değişmesi gibi bir durum da olmuş olabilir.980 ibaresi de aldatmasın yani.

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Bu cihazin imei nerde yaziyo batarya altinda mi. Gerekirse sokup bakicam kesin bilgi icin.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Öyledir büyük ihtimal.

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Yardimin icin tesekkurler sokunce ekran goruntulerini paylasicam ins hallederim

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Merhaba, Vodafone kullanıyorum aynı şey bende de var. Cihazım LG-D802TR Cloudyg2 3.3

Vodafone'a bildirin. Vodafone'u arayıp telefonun teknik bilgilerini verdim bu yönde çok şikayet olduğunu söylediler. Siz de müşteri hizmetlerini arayıp bu süreci kısaltabilirsiniz.