Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaLg g2 pil sürem nasıl
Sponsorlu Bağlantılar
sasua42
Üye
Konu Sahibi
Lg g2 pil sürem nasıl
teknolojibaronu
Üye
ekran süresi ne kadar açık kalma süresi gayet güzel.
sasua42
Üye
Konu Sahibi
Bilmiyorum kardeşim 2 gün önce böyleydi ama bayağı mesaj internet müZik oyun hepsinden var: )) parlaklık hep 45 dır benim
tabi şimdi senin gibi düşünmekte saçma değil fakat sonuçta son nesil işlemciler performansta pek bir fark yok ikiside kasmiyor :
sasua42
Üye
Konu Sahibi
O da doğru da benim asıl amacım ülkemize 4g gelince snapdragon800 liler kullanabiliyor bir de 4 k çekim desteklediği için snapdragon800 lu lg g2 seçtim: ))
Performans açısından aynı tabiki
O da doğru da benim asıl amacım ülkemize 4g gelince snapdragon800 liler kullanabiliyor bir de 4 k çekim desteklediği için snapdragon800 lu lg g2 seçtim: ))
Performans açısından aynı tabiki
4K video kaydı pc de bile kasiyor : ayrıca note 3 N9000Q modelinde 4G desteği varmış alırken sordum
sasua42
Üye
Konu Sahibi
Yok yahu olamaz samsung note 3 türkiye piyasasinda 4g desteklemiyor exynos islemci olduğu için bu arada lg g2 4k çekim yapıyor: )) rom yaptılar fps düşüşü çok yok 4k çekiyor: ))
Yok yahu olamaz samsung note 3 türkiye piyasasinda 4g desteklemiyor exynos islemci olduğu için bu arada lg g2 4k çekim yapıyor: )) rom yaptılar fps düşüşü çok yok 4k çekiyor: ))