Karşılaştırma Lg g2 pil sürem nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 pil sürem nasıl

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ekran süresi ne kadar açık kalma süresi gayet güzel.

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum kardeşim 2 gün önce böyleydi ama bayağı mesaj internet müZik oyun hepsinden var: )) parlaklık hep 45 dır benim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bilmiyorum kardeşim 2 gün önce böyleydi ama bayağı mesaj internet müZik oyun hepsinden var: )) parlaklık hep 45 dır benim
hmm bende touchwiz e alıştıgima diğer arayüzlerdede ekran süresi yazıyordur diye düşündüm :D

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
Yoo yazması lazım da ben hatırlamıyorum: )) 2 gün önce oldu bu şimdi olmuyor lanet olası şimdi en fazla 18 saat gidiyor:))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yoo yazması lazım da ben hatırlamıyorum: )) 2 gün önce oldu bu şimdi olmuyor lanet olası şimdi en fazla 18 saat gidiyor:))
bence sarj süren çok güzel note 3 te hep wifi açık kullanırım o yüzden kapıştıramiyacagim :D

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
:D note 3 de çok güçlü bir cihaz her yönden iyi fakat samsung ışte snapdragon800 lu note 3 u getirseydi ülkeye ben de note 3 alırdım :))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:D note 3 de çok güçlü bir cihaz her yönden iyi fakat samsung ışte snapdragon800 lu note 3 u getirseydi ülkeye ben de note 3 alırdım :))
tabi şimdi senin gibi düşünmekte saçma değil fakat sonuçta son nesil işlemciler performansta pek bir fark yok ikiside kasmiyor :ehe:

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
O da doğru da benim asıl amacım ülkemize 4g gelince snapdragon800 liler kullanabiliyor bir de 4 k çekim desteklediği için snapdragon800 lu lg g2 seçtim: ))
Performans açısından aynı tabiki

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O da doğru da benim asıl amacım ülkemize 4g gelince snapdragon800 liler kullanabiliyor bir de 4 k çekim desteklediği için snapdragon800 lu lg g2 seçtim: ))
Performans açısından aynı tabiki
4K video kaydı pc de bile kasiyor :ehe: ayrıca note 3 N9000Q modelinde 4G desteği varmış alırken sordum :)

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
Yok yahu olamaz samsung note 3 türkiye piyasasinda 4g desteklemiyor exynos islemci olduğu için bu arada lg g2 4k çekim yapıyor: )) rom yaptılar fps düşüşü çok yok 4k çekiyor: ))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok yahu olamaz samsung note 3 türkiye piyasasinda 4g desteklemiyor exynos islemci olduğu için bu arada lg g2 4k çekim yapıyor: )) rom yaptılar fps düşüşü çok yok 4k çekiyor: ))
alırken bana yalan mı söylediler belki sen n900 modeli için anlamışsindır hemen kandırmaca yaptıklarindan şikayet edeceğim.tekrar bir araştırayım :)

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
alırken bana yalan mı söylediler belki sen n900 modeli için anlamışsindır hemen kandırmaca yaptıklarindan şikayet edeceğim.tekrar bir araştırayım :)
N900 modeli desteklemiyor n905 modeli yani avrupa çıkışlı note 3 ler snapdragon800 lu note 3 ler destekliyor: )) eminim

sasua42

sasua42

Üye
    Konu Sahibi
Hayır doğru fakat fotoğraf iyi oluyor 4k olunca video yu full hd olarak çekerim