Luck Star
Üye
5.2 inç olması bir şey değiştirmez, fu ll hd'de dezavantaj fazla şarj yer
Z1c 720p ekranıyla oyun performansı yani
Bu arada telefonu git kullan Mediamarkt'ta falan
Ekran küçük gelmeyecek inan
Evet boşuna geliştiriyorlar, evindeki televizyon fHD iken neden cebindeki 2k?Neden değiştirmesin ? Ekran büyük olması birçok kişi için daha çok tercih sebebidir. 4.3" ekran ve 720p ekran kullanan telefonun o kadar batarya performansı vermesi çok normal . Teknoloji boşuna gelişiyor o zaman 2k 4k ekranları boşuna geliştiriyorlar hadi onları geçtim . Şu zamanda fu ll hd çözünürlük almak varken 720p ekran almak bence yanlış bir karar olur derim.
Evet boşuna geliştiriyorlar, evindeki televizyon fHD iken neden cebindeki 2k?
Sana göre yanlış, bana göre doğru. Sen dedin diye gidip G2 alacak değil
Ben en iyisi bir zamanım olduğunda mediamarkta gidip bakayım ikisine de.
Biliyorum çıktığını teknoloji haberlerini okuyorum sağolben teknik özellikler üzerinden gidiyorum , 4.8" kullandıgını söylemiş 4.3" geçersem çok küçük gelir demiş ve sen zorluyorsun hayır küçük gelmez diye. Tabiki kararı kendisi verir ben bildiklerimi söylüyorum.
Evinde televizyon olup olmaması önemli değil 4k televizyonlar çıktı bilgin olsun. ,Gereksiz bir şey de değil.
Biliyorum çıktığını teknoloji haberlerini okuyorum sağol
4,3 inç ekran küçük gibi gelebilir ama aslında gayet büyük, bunu görmeden anlayamazsın, git kullan bi yerde
Sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsun, benim cevabım bu kadar konu sahibi bir şey sorarsa cevaplarım
Kasaları aynı mı duruyor. Sen sanırım tam olarak resme bakmadın.Küçük değil derken bunu kastediyorsun herhalde , arada neredeyse 1" fark var ve kasaları neredeyse aynı . ve kaba duruyor
Kasaları aynı mı duruyor. Sen sanırım tam olarak resme bakmadın.
Mat değil aslında olması gereken o. LCD panelin üzerinde bi tabaka var bazı ışınların geçmesini engelliyor. Onu incelttikce renkler felan parklasiyor. Ama insan gözüne zarar veriyor. Simdi doğruya doğru ne kadar bilsem de gider parlak olanı alırım Samsung az düzgün telefon çıkarsa sırf ekranı için düşünmeden alırımönceki telefonum sony di.Sonylerin fiyatı pahalı oluyor ama satarken ikinci eli düşük gidiyor.Bunun dışında iyi telefon ekran tft ama kötü değil sadece ips lere göre biraz mat duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?