Karşılaştırma LG G2 Mi? Nexus 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
işin içine 3-4 yıl girince nexus 5 demek daha mantıklı olur tabi ilk 1,5 yıl için;Dama ben olsam g2 derim çünkü her şey yazılım değil donanım olmadıktan sonra isterse kitkat versin

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 zaten saf android her güncelleme alışında ek bi özellik gelmiycek böyle bişey bekliyosan bu güncellemeleri alır daha iyi deme multimedya ek özellik falan olarak G2. Nexus 5 pilde can sıkar tamam bigün çıkarır ama aynı fiyata G2 pili 2 3 gün gidiyo diyenler var bigün gitsede dolu dolu gider yani diye düşünüyorum :) Gorilla bilmem ne falan hikaye bunlar aldığında adam gibi bi kılıf almanı öneririm. Hepsinin yere düştüğündeki sonu aynı oluyo :)

• Beğen
Tepkiler: dark_legolass
MaxiHan

MaxiHan

Üye
nexus 5 tabikide

avast

avast

Üye
Hocam nexus 5 in islemci gpu ve ram g2 ile ayni saniyorum yaniliyosam soyleyin

avast

avast

Üye
Yukarda donanim olmadoktan sonra nexusa kitkat verse ne olur g2 tabiki demis de biri xd

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tam olarak aynı değil ama fazla büyük bi farkda yok. Nexus 5 işlemci hızı 2300 G2 2260 :)

smartphone007

smartphone007

Üye
G2 ve Nexus 5 ne yapıyorsun?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
G2 der geçerim.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Genelde Nexus 5 Ve Lg G2 Arasında Çoğunluk G2 Diyor
G2 Artıları:Kamera,Multimedya,KnockOn,Arkadaki Tuşlar Ve de Ekranı Biraz Büyük 5,2 Nexus 5 4,95
Nexus 5 Artılarına Gelecek Olursak 4.4 Kamerası Gerçekten Kötü Çekimler Yapıyordu Bu Yazılımsal Bir Olaydı 4.4.2 Beraber Nexus 5 G2 Daha İyi Fotoğraflar Çekiyor Ancak Video Konusunda G2 Daha Başaralı Ancak Nexus 5 Video Kalitesi Orta Seviyede Yeterli Multimedyaya Gelecek Olursak Müzik Konusunda Poweramp Yükleyerek Giderilebilir KnockOn Gelecek Olursakda Çok Düzgün Çalıştığı Söylenemez 1-2 Saat Sonra Telefonu Uyandırmak İçin 6-7 Kere Basmak Gerek Yazılımla Belki Giderilebilir Bataryaya Gelicek Olursak LG G2 Hakkını Yememek Gerek Batarya Performansı İyi Nexus 5 Gelicek Olursak İlerki Güncellemeler İle 2 Günü Rahat Çıkarır Ekran Olarakta Birbirlerine Yakın Kasalarına Gelecek Olursak LG G2 Kasası Kötü Kaygan Ve Kasada Çıtırdamalar Oluyormuş Nexus 5 Materyal Ve Kasa Bakımından LG G2 Daha İyi Hafızaya Gelecek Olursak İkisinide MicroSd Takılmıyor LG G2 10 GB Yer Kalırken Nexus 5 12,5 Gb Yer Kalıyor Nedenide LG G2 Gereksiz Program Çok Olduğundan Nexus 5 Saf Android Olduğu İçin Az Uygulama Var Yazılımsal Güncellemeye Gelirsek Nexus 5 4.4.2 Alanalar Var İken LG G2 Daha Mart Ayında 4.4 Verecekmiş LG Güncelleme Konusunda Sabıkalı Bir Firma Nexus 5 Arkadasında Google Olduğu İçin Bu Cihaz Daha Cazip Geliyor Fiyat Konusunda Şu Anda 100-200 TL Daha Ucuz Nexus 5 Ben Bu Konu Hakkında LG G2 Mİ NEXUS 5 Mİ Arasında Kalanlar Nexus 5 Almalı Bence Geçenlerde Okuduğum Habere Göre LG G2 2,5 Milyon Satmış Nexus 5 Çıkmasıyla LG G2 Satışları Azalmış Nexus 5 Daha Fazla Tercih Etmişler Arayüze Teyinmek Gerekirse Kişiye Göre Değişir Saf Kan Android Sevende Var LG G2 Arayüzünüde Seven Ben Bu Konu Hakkında Böyle Düşünüyorum Karar Sizin :konus: :maxicep:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 in başta o pil gücünü artırması gerekirdi. Yazılım güncellemeleriyle falan 2 gün rahat çıkaracağına inanmıyorum ben :)

KD1907

KD1907

Üye
Nexus 5 in başta o pil gücünü artırması gerekirdi. Yazılım güncellemeleriyle falan 2 gün rahat çıkaracağına inanmıyorum ben :)
Aynen bende. Batarya gücü 2300 mah olduktan sonra yazılım güncellemesi verse nolurki :S

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
bigünü rahat çıkarsın yeter bence buda zor. Bu özellikteki bi telefonu alan kişi oyun falanda oynayacaktır şarjı bitecek diye kıyamazsa ne anlamı kalıyo?

• Beğen
Tepkiler: KD1907
avast

avast

Üye
Peki nexusa sadece 16 aymi guncelleme gelecek boyle soylentiler var

avast

avast

Üye
O baya buyuk bi sikinti dusunsenize nexus 5 18 aydan sonra guncelleme almayacak ama s3 2 senedir guncelleme aliyo

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
18 ayda şansına android kaç çıkarsa :D

KD1907

KD1907

Üye
O baya buyuk bi sikinti dusunsenize nexus 5 18 aydan sonra guncelleme almayacak ama s3 2 senedir guncelleme aliyo
Hayır yok öyle bişey. Galaxy s3 güncellemeleri geç aldığı için sana 2 yıl gibi geliyo. Ama nexus 5 mesela 4.5 çıktı ilk o alıcak sonra diğer cihazlar. Ama s3 çıkan güncellemeyi 3 ay sonra aldığı için 2 yıl güncelleme almış gibi gözüküyor ama aslında o güncellemeleri 1 yıl içinde de alabilirdi.. Biraz saçma oldu ama anlamışsındır umarım söylemek istediğimi :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Anlatmak istediini anladimda bende sunu diyorum telefon tanitali 1 ay oldu simdi 4.5 onumuzdeki ekim desek 5
6 ay falan sonra 4.6 obur ekime alsana doldu bile bir bucuk yil 4.7 saibeli ama g2 note2 alir gibi geliyor ha samsungu yasa baska markayi savunmuyorum bence nexus 5 3000 mAh olsa 5s e bile bakmam ama ya guncellemeler 18 ay icinxe cikmazsada 19. Ay cikarsa s3 onu yine alacak ama nexus?

KD1907

KD1907

Üye
Anlatmak istediini anladimda bende sunu diyorum telefon tanitali 1 ay oldu simdi 4.5 onumuzdeki ekim desek 5
6 ay falan sonra 4.6 obur ekime alsana doldu bile bir bucuk yil 4.7 saibeli ama g2 note2 alir gibi geliyor ha samsungu yasa baska markayi savunmuyorum bence nexus 5 3000 mAh olsa 5s e bile bakmam ama ya guncellemeler 18 ay icinxe cikmazsada 19. Ay cikarsa s3 onu yine alacak ama nexus?
Yine yanlışsın. S3 1.5 yıl sonraki güncellemeyi alsın S4 ümü camdan aşağı atıcam o derece. Ayrıca android bu 1.5 yıl içerisinde sadece 4.7 yi verecek ha? Yani sadece iki güncelleme vericek senin dediklerine göre. Tamamen yanlış. Bu 1.5 yıl içerisinde en az 5.0 ı çıkaracaklar bundan emin olabilirsin. Zaten nexus 5 andorid 5.0 güncellemesini alsın yeter ona. Zaten nexus 6 falan çıkar sonra da güncelleme desteği kesilir o telefondan..

Üst Alt