Gorilla bilmem ne falan hikaye bunlar aldığında adam gibi bi kılıf almanı öneririm. Hepsinin yere düştüğündeki sonu aynı oluyo 
Evet aynı yanılmıyosun kardeşimHocam nexus 5 in islemci gpu ve ram g2 ile ayni saniyorum yaniliyosam soyleyin

Aynen bende. Batarya gücü 2300 mah olduktan sonra yazılım güncellemesi verse nolurki :SNexus 5 in başta o pil gücünü artırması gerekirdi. Yazılım güncellemeleriyle falan 2 gün rahat çıkaracağına inanmıyorum ben![]()
16 değil 18 ay güncelleme alıcak nexus 5 google kendisi söylediPeki nexusa sadece 16 aymi guncelleme gelecek boyle soylentiler var
Hayır yok öyle bişey. Galaxy s3 güncellemeleri geç aldığı için sana 2 yıl gibi geliyo. Ama nexus 5 mesela 4.5 çıktı ilk o alıcak sonra diğer cihazlar. Ama s3 çıkan güncellemeyi 3 ay sonra aldığı için 2 yıl güncelleme almış gibi gözüküyor ama aslında o güncellemeleri 1 yıl içinde de alabilirdi.. Biraz saçma oldu ama anlamışsındır umarım söylemek istediğimiO baya buyuk bi sikinti dusunsenize nexus 5 18 aydan sonra guncelleme almayacak ama s3 2 senedir guncelleme aliyo

Yine yanlışsın. S3 1.5 yıl sonraki güncellemeyi alsın S4 ümü camdan aşağı atıcam o derece. Ayrıca android bu 1.5 yıl içerisinde sadece 4.7 yi verecek ha? Yani sadece iki güncelleme vericek senin dediklerine göre. Tamamen yanlış. Bu 1.5 yıl içerisinde en az 5.0 ı çıkaracaklar bundan emin olabilirsin. Zaten nexus 5 andorid 5.0 güncellemesini alsın yeter ona. Zaten nexus 6 falan çıkar sonra da güncelleme desteği kesilir o telefondan..Anlatmak istediini anladimda bende sunu diyorum telefon tanitali 1 ay oldu simdi 4.5 onumuzdeki ekim desek 5
6 ay falan sonra 4.6 obur ekime alsana doldu bile bir bucuk yil 4.7 saibeli ama g2 note2 alir gibi geliyor ha samsungu yasa baska markayi savunmuyorum bence nexus 5 3000 mAh olsa 5s e bile bakmam ama ya guncellemeler 18 ay icinxe cikmazsada 19. Ay cikarsa s3 onu yine alacak ama nexus?