★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bur sey gelmedi :(

Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bir sey gelmedi :(
Arkadaslar aicp rommu yoksa cloudy 3.3 de mi kalayim
sanırım Aosp demek istediniz
bence tasarımı ve kullanılabilirliği daha yüksel olduğu için stock tasarımın modifiye edilmiş bi versiyonu olan cloudyg3 v3.3 ü tavsiye ederim ve kendim de kullanıyorum

eğer daha az ram kullanılabiliriği ve saf android deneyimi istiyorsanız aosp de kullanabilirsiniz (aosp daha az işlemci veram kullandığı için birazcık daha performansı artar)

nokia 603

Üye
sanırım Aosp demek istediniz
bence tasarımı ve kullanılabilirliği daha yüksel olduğu için stock tasarımın modifiye edilmiş bi versiyonu olan cloudyg3 v3.3 ü tavsiye ederim ve kendim de kullanıyorum

eğer daha az ram kullanılabiliriği ve saf android deneyimi istiyorsanız aosp de kullanabilirsiniz (aosp daha az işlemci veram kullandığı için birazcık daha performansı artar)
Yok hocam aicp olmasi lazim saf android benim icin batarya onemli cloudy de bi nebze olsun var ama 5 saati goremiyorum mobil veri ile daha cihaz da yeni 2 ay olmadi alali :(
Yani buldugum aosp romun adi oyle

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yok hocam aicp olmasi lazim saf android benim icin batarya onemli cloudy de bi nebze olsun var ama 5 saati goremiyorum mobil veri ile daha cihaz da yeni 2 ay olmadi alali :(
Yani buldugum aosp romun adi oyle
Aicp bi rom isimi android ice cold project ama aosp bi rom çeşidi
Yani aicpnde aosp dir
Bence Liquid smooth öneririm aosp olarak

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aicp de devam edin bende kullaniyorum memnunum.
Aosp den sonra cloudy rom kullanamadim hasiri hantal geliyor.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bur sey gelmedi :(

Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bir sey gelmedi :(
Arkadaslar aicp rommu yoksa cloudy 3.3 de mi kalayim
Pil tüketimine baktığımda 1. Sırada android core apps vardi.

cinaski12

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonda hissedilir bir yavaşlama var menüde geçişlerde 1,2 saniye takılıyor, formattan başka bir çözümü varmı

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
beni de yaz usta yolda telefon :)))

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonda hissedilir bir yavaşlama var menüde geçişlerde 1,2 saniye takılıyor, formattan başka bir çözümü varmı

Büyük ihtimal telefon hiç kapanmadan bir kaç gündür açıktır, telefonu günde 1 kere 3-4 dakikalık mutlaka kapatın. Sonrasında marketten clean master yükleyerek verileri temizle yapın ve hızlandığını göreceksiniz. Kapatma kısmı önemli dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Büyük ihtimal telefon hiç kapanmadan bir kaç gündür açıktır, telefonu günde 1 kere 3-4 dakikalık mutlaka kapatın. Sonrasında marketten clean master yükleyerek verileri temizle yapın ve hızlandığını göreceksiniz. Kapatma kısmı önemli dikkat edin.
Sanmıyorum benim g2 150 saatir açık ama sanki 10dk önce yeniden başlatılmış gibi seri ve akıcı

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Sanmıyorum benim g2 150 saatir açık ama sanki 10dk önce yeniden başlatılmış gibi seri ve akıcı

Hiç kapanmadığı zaman şişme yapıyor, Samsung note3 neo ve Galaxy trend telefonlarını kasıyor diye verenleri kapatıp açtım ve düzeldi. Lg samsunglara göre daha stabilfakat yine de aaçıp kapatmakta fayda var. Clean masterda kalanı halledecektir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G2 nin ekran parlaklığı %100 de iken Kaç LUX ???

avast

avast

Üye
Bilmiyorum malesef

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Videolarda incelemeleri vardi orda test etmişlerdi döneminin cihazlarıyla ama değeri unuttum youtube'da bir araştır. Lux değeri kaliteyi belirlemez G2 nin çok iyi bir ekranı var.
Beyazlar çok iyi renkler gerçekçi tabi bir G4 olamaz özellikle siyah konusunda. Şuan tartışmasız en iyi ekran G4'te.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Videolarda incelemeleri vardi orda test etmişlerdi döneminin cihazlarıyla ama değeri unuttum youtube'da bir araştır. Lux değeri kaliteyi belirlemez G2 nin çok iyi bir ekranı var.
Beyazlar çok iyi renkler gerçekçi tabi bir G4 olamaz özellikle siyah konusunda. Şuan tartışmasız en iyi ekran G4'te.
Kalite ölçmek için değil
Örneğin adam ölçmüş s6 500Lux güneş ışığı altında yeterli diyor
Benim ekranım kaç onu merak ettim internette araştırdım yok
Veya 200 lux de aldığı ekran süresini ölçüyorlar
G2 yeterli olsa da biraz daha parlak olsa daha iyi olurmuş gibime geliyor
Peki g3 mü daha parlak g2 mi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Parlak ekran güneş altında okunması iyi olur ama renklerde patlama yapar normal anlarda. Bana G2 daha parlak gibi gelir hep G3 doygun renkler veriyor beyazlari hafif sarımtrak gibi ama bilemiyorum değerlerini.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende s6 edge ve lg g2 var ve zamanında g3 te vardı. Abimde iphone 6 var. Hepsi son parlaklikta aynı gözüküyor güneş ışığında. Sakın amoled diye daha fazla görünür sanmayın. Lg g2 400 kusur nit

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bende s6 edge ve lg g2 var ve zamanında g3 te vardı. Abimde iphone 6 var. Hepsi son parlaklikta aynı gözüküyor güneş ışığında. Sakın amoled diye daha fazla görünür sanmayın. Lg g2 400 kusur nit
lux ölçümlerinde s6 açık ara g4 den
g4 de g3den %25 daha parlak mış (bunu Lg bildirmiş)
güneş altı derken geçekten güneşin tam altından bahsediyorum gölgelik veya havanın aydınlık olduğunu değil
sona aldığımda sanki biraz daha parlak olsa imiş dedim bi daha ki sefere daha yüksek olmasını istiyorum bunun için hangi değerden başlamam gerektiğini hesaplıyacaktım :ehe

nokia 603

Üye
Arkadaslar benim hareket sensoru calismiyor dahabgece 12 de real racing oynadim sorun yoktu sabah bir bakayim dedim calismiyor kalibre de ettim ayarlardan servise mi gidecek
Edit duzeldi restart yaptim duzeldi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lcd ekranlar temelinde çok daha parlaktır.
Fazla güç tükettiklerinden yazılımsal olarak kısılıyor olabilir.

Üst Alt