dragonmhmt
Üye
Kitkata gecince reset lazımJelly bean e donum stok kitkata gectim otadan bluetooth problemi var surekli uyanik bi de telefon asiri yavas sarj oluyor factory reset mi lazim![]()
Kitkata gecince reset lazımJelly bean e donum stok kitkata gectim otadan bluetooth problemi var surekli uyanik bi de telefon asiri yavas sarj oluyor factory reset mi lazim![]()
Tesekkurler hocam insallah duzelirKitkata gecince reset lazım
%15 den 65 e 35 dk de%30 sarjdan %100e kaç saatte sarj ediyorsunuz beyler?
Hocam ben bilmiyorum ama google a lg g2 tot yontemi ile stock rom atma vs seklinde aratirsaniz eminim bir sonuc cikarBeyler cihazimi lollipopa guncelleyemiyorum. yurtici vatandan alinma cihazim pc suiteden guncelleme basliyor, telefon kapaniyor farkli bir ekrana geliyor bilgisayarda %47 telefonda %49a geldigi zaman guncelleme yapilamadi diyor bilgisayarda.

Onu biliyorum reboot denen bi program da var onunla girebiliyorsun fakat telefon brick oldu yada lg logosunda kalıyor diyelim kapalı cihazdan nasıl girerim recoveryePlay storda recovery reboot denen bir uygulama var onu indir sonra ona tıklayınca hemen giriyor
Benim arkadaşta vatandan aldı g2 ona güncelleme hiç gelmedi kitkatta kaldı.Beyler cihazimi lollipopa guncelleyemiyorum. yurtici vatandan alinma cihazim pc suiteden guncelleme basliyor, telefon kapaniyor farkli bir ekrana geliyor bilgisayarda %47 telefonda %49a geldigi zaman guncelleme yapilamadi diyor bilgisayarda.
Telefondan güncellemeyi deniyorsa alamaz.Benim arkadaşta vatandan aldı g2 ona güncelleme hiç gelmedi kitkatta kaldı.
Ben geleceğini düşünmüyorum şahsen lg g2 yi bitirdi artk.En az 3 ay sonra. Muhtemelen son olarak 5.1.1 verip bırakırlar
Nerden yapmasi lazim.Telefondan güncellemeyi deniyorsa alamaz.