★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Kullandığım stock rom bu, TWRP'nin Install bölümünden de flashlanabiliyor. "Stock rom illa download moddan flashlanacak" diye bir şey yok.

Root atıp TWRP kurarak da flashlayabilirsin stock romu ama roota bulaşmak istemiyorsan internette download moddan stock rom flashlama videolarına bakabilirsin.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Twrp yi kulanabliyorum da zipli halini nerden bulcam almanya romunun

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Sucrofe

Sucrofe

Üye
TWRP'nin Install bölümünden flashla. Dosya zip halinde zaten.

Ne demek, lafı olmaz.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Cepten inmiyor illa uraştırcak pc yle :(

The SLayeR

The SLayeR

Üye
eyvallah pc de idm ile turbo gibi iniyo maşallah Almanyaydı dimi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Avrupa galiba.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ona mı dikkat ettin? :D O ROM'un özelliği değil, GravityBox ile kendim ayarladım. Oluyor öyle.

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ona mı dikkat ettin? :D O ROM'un özelliği değil, GravityBox ile kendim ayarladım. Oluyor öyle.
durum çubuklarıdır ekranı gösteren tabi dikkat ederim :)
rom inmek üzere 20h güncellemesi gözüküomu :) ayrıca benimki 32 gb hafıza bi sorun olmaz demi ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Benimki de 32 GB. Güncelleme gösterse bile OTA üzerinden güncelleme yapmanı önermem. Cihaz rootlu olduğu için sorun çıkabilir.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
rootu kaldırırm supersudan :) sen her ne kadar sevmesende :)
ha bu arada almanya romunu flaşlayınca twrp değilde stock recovery olsun istiyorum ?

marist

marist

Üye
Çok fazla oynuyorsun sen o oyunu, şarjdan pek bir şey bekleme. Ben de oynuyorum, dışarıdayken mobil veriyle evdeyken Wi-Fi ile; yine de en az 4 saat ekran süresi alıyorum. Parlaklık genelde %40, fazlası gözümü alıyor.

Şimdiki ekran sürem en az 4 saat ekran süresi aldığımın da göstergesi

Eğer en iyi şarj süresini istiyorsan download moddan Almanya'nın son sürümünü flashlayabilirsin, garantiyi de öldürmez. Root varsa CM ROM'u atabilirsin.
Evet çok oynuyorum maalesef :(
Sen ne kadar arayla oynadın ki bu kadar ekran süresi aldın?
Bu arada ben paket veri ile hiç oyundan çıkmadım sürekli açıktı öyle 2 buçuk ekran süresi aldım normal mi yoksa fazla mi gidiyor? Yani hiç çıkmadım oyundan. Bide paket veri ve opera dan internete girdim bir iki defa clasha girdim 5 dk falan ekran süresini 4 almıştım. Durum böyle bu oyun mahfedecek bizi herhalde nasil bulaştım anlamadım ki :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bu arada ben paket veri ile hiç oyundan çıkmadım sürekli açıktı öyle 2 buçuk ekran süresi aldım normal mi yoksa fazla mi gidiyor? Yani hiç çıkmadım oyundan. Bide paket veri ve opera dan internete girdim bir iki defa clasha girdim 5 dk falan ekran süresini 4 almıştım. Durum böyle bu oyun mahfedecek bizi herhalde nasil bulaştım anlamadım ki :)
bence bırak kardeşim böle oyunlar hem tele hem bataryaya zarar bende bıraktım çoğu bu tarz oyunu yarıda

Sucrofe

Sucrofe

Üye
rootu kaldırırm supersudan :) sen her ne kadar sevmesende :)
ha bu arada almanya romunu flaşlayınca twrp değilde stock recovery olsun istiyorum ?
Stock recovery? Anlamadım.
Girip savaş yapıyorum, klandakilerle sohbet edip çıkıyorum. Askerler hazır olunca ve kalkan az kalmışken veya yokken bir daha girip savaş yapıyorum. Öyle işte. En az 4 saati görüyorum ama dışarıdayken mobil veri kullanıyorum, okul saatlerinde yani. Evdeyken Wi-Fi.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
yane kardeşim tamamiyle stock olurmu twrp olmasın yane

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Olmaz, custom rom flashlar gibi düşün. Root, TWRP falan istemiyorsan en garantisi download moddan stock rom flashlamak.

Üst Alt