★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Arkadaşlar iki gün boyunca kullandım telefonu 8 saat ekran süresi aldım dün gece. 7 aylık telefon. Full şebeke interneti ile geziyorum telefonda 8 saatin 7.30 saati internette gezinmedir başka bir şey için kullanmıyorum zaten telefonu belki 10-15 dakika telefon görüşmesi . Son zamanlar sarjim benimde kötü gidiyordu bazen 4 bazen 5 bazen 6 saat alıyordum en fazla. fakat bi kac şeyi düzelttikten sonra iyi gitmeyi başladı.

LG G2 şarj artık eskisi gibi gitmiyor diyenlere çözüm:

-telefonu daima kapalı sarj edin cok önemli, aldığımdan beri hep kapalı sarj ediyorum fakat gece 11de takar sabah 7 de alirdim. Böyle yapmayın 3 - 3.30 saat kapalı sarj edip öyle alın.

-Telefonu Çift mod yada wcdma da tutmayın GSMe alın sadece.

-Ekran parlaklığını %50 ye alıp otomatik yapın. (etki ediyor)

-Ayarlardan kullanmadığınız işinize yaramayan ne kadar uygulama varsa devre dışı bırakın.

- Ayarlar mobil veriden int. girmesini istemediğiniz uygulamaları engelleyin.

-Asla ve asla Du speed boster, clean master virüs programı, batarya programi vs. sakın yüklemeyin.

Özellikle şebeke de çok fark ediyor GSM de kullanın mümkünse.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Oldu 3310.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Wcdma gerçekten şarjı çok fazla kullanıyor zaten doğru düzgün çekmiyor onunda etkisiyle hem sarjı sömürüyor hemde yavaş. Wi fi şart.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Wcdma gerçekten şarjı çok fazla kullanıyor zaten doğru düzgün çekmiyor onunda etkisiyle hem sarjı sömürüyor hemde yavaş. Wi fi şart.
wifi de tasaruf modu oldugu icin mobil verisi nee oyle bir mod olmadigindan sinyaller gel git vss sarji sömürür

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
wifi de tasaruf modu oldugu icin mobil verisi nee oyle bir mod olmadigindan sinyaller gel git vss sarji sömürür
Gün içinde edge yetiyor whatsapp için falan 3g nadir geçiş yapıyorum. 3gde dalgalanma oluyor sanırım bi 400 500 kb/sn oluyor bir anda bi 4 - 15 kb/sn oluyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Gün içinde edge yetiyor whatsapp için falan 3g nadir geçiş yapıyorum. 3gde dalgalanma oluyor sanırım bi 400 500 kb/sn oluyor bir anda bi 4 - 15 kb/sn oluyor
denilen hersey dogru bir care yoksa mobil verisi sarj tuketim icin
TASIYICI wifi
Şart...

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
denilen hersey dogru bir care yoksa mobil verisi sarj tuketim icin
TASIYICI wifi
Şart...
Evet wifi sart
Belki lolipopla düzelir ama belli olmaz lg ne yapcak bakalım
3g hariç telefon mükemmel bi sorun yaşamadım hic. :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Evet wifi sart
Belki lolipopla düzelir ama belli olmaz lg ne yapcak bakalım
3g hariç telefon mükemmel bi sorun yaşamadım hic. :)
aynen suan bende sorun yasamadim ama bir oyun var ilk actigimda
kasma yapti

tel sogukken 2 acmamda takilmadan gidiyo du ki ve takilma oldu ama fazla degil tabi
nasl bir oyunsa oyun sorunlu herhal :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
aynen suan bende sorun yasamadim ama bir oyun var ilk actigimda
kasma yapti

tel sogukken 2 acmamda takilmadan gidiyo du ki ve takilma oldu ama fazla degil tabi
nasl bir oyunsa oyun sorunlu herhal :D
Bende önceden yüklemiştim bi sorun olmamıstı ama 1 ay kafar önceydi güncellemeyle bozmuslardır belki
Oyunu bilgisayarda oynama taraftarıyım bi Satranç ve Subway surf var
Subway bazen ilk koşmaya basladığnda bi anlık kasma oluyor bi daha olmuyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Bende önceden yüklemiştim bi sorun olmamıstı ama 1 ay kafar önceydi güncellemeyle bozmuslardır belki
Oyunu bilgisayarda oynama taraftarıyım bi Satranç ve Subway surf var
Subway bazen ilk koşmaya basladığnda bi anlık kasma oluyor bi daha olmuyor
sana gerçeği soyluyorum telefonu alali 5 ay oldu sanriim
eski tel S3 sorun lar oluyodu
S3 de sufway az cok oynardim
G2 alali bi kere ykledim az oynadim ondan sonra hic aklimdan gecmedi dur bakem bi yukleyeyim durumlar nasil o zmaan kasma yoktu....

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
sana gerçeği soyluyorum telefonu alali 5 ay oldu sanriim
eski tel S3 sorun lar oluyodu
S3 de sufway az cok oynardim
G2 alali bi kere ykledim az oynadim ondan sonra hic aklimdan gecmedi dur bakem bi yukleyeyim durumlar nasil o zmaan kasma yoktu....
Günde 1 kez belki açıyorum o kadar. Bak bakalim kasma var mı

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Zaten o kadar

Luck Star

Luck Star

Üye
Her oyun g2 için yapılmıyor her telefonun GPU su farklı malum. Yani telefon ne kadar sağlam olsa da bazı uygulamalar kalabilir bu telefonda sorun olduğu için değil. Ornegin dead trigger 2 yukleyin bakin nasıl kasar :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Her oyun g2 için yapılmıyor her telefonun GPU su farklı malum. Yani telefon ne kadar sağlam olsa da bazı uygulamalar kalabilir bu telefonda sorun olduğu için değil. Ornegin dead trigger 2 yukleyin bakin nasıl kasar :)
Yanlış hatırlamıyorsam bu oyunu modlu bulup bir gün oynamıştım kasmadan ama herşey full oluca sıkılıp silmistim. Oyun hiç kasmamıştı. Bu oyunda kasmanın sebebi türkçe dilden kaynaklanıyor diye okumuştum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bu oyunu modlu bulup bir gün oynamıştım kasmadan ama herşey fu ll oluca sıkılıp silmistim. Oyun hiç kasmamıştı. Bu oyunda kasmanın sebebi türkçe dilden kaynaklanıyor diye okumuştum.
Aynen öyle ama sonuçta kasıyor bu da telefondan dolayı değil kaşan oyunlar da ondan dolayı. 1 2 sene daha oyunların alayini kasmadan çalıştırır g2 ama real racing ne olur bilmem :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aynen öyle ama sonuçta kapsıyor bu da telefondan dolayı değil kaşan oyunlar da ondan dolayı. 1 2 sene daha oyunların alayini kasmadan çalıştırır g2 ama real racing ne olur bilmem :D
Evet 1 2 sene rahat götürür.
Real racing oynamam zaten en son s3minide oynadım kasa kasa az bişey bi dahada yüklemedim.:d
Bana chess free yeter arada bir acemi olarak telefonu yeniyorum o kadar :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye

Burda bir kısıtlama yok, kullanmadığın ve istemediğin uygulamaları donduruyorsun kullandığın özellikse kalsın. Ekran %50 gayet yeterli istenirse 70de yapılabilir. Tek kısıtlama olursa GSM alınca düşen internet hızı olur ihtiyaç olunca oda 3G ye alınır. Ama yok ben uzun süre kullancam telefonu diyorsan GSM şart. 3310 olması icin veri kapalı parlaklık en düşük internetle ilgili hic bir uygulama kullanmaman lazım. Ben sürekli internete girerim alıyorum o süreyi Dün aksam yine 7saat 15 dakika civarı ekran aldım ve GSM ile 1.5 saatten fazla online okey Plus oynadım oda oldukça sarj yer sureklide ikariam mobilden oyunu kontrol ediyorum.

Son düzenleme:

Üst Alt