★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Sorun çıkmaz diyorsunuz ama 2 gündür tamamen g2 yorumları okuyorum her kullanıcada bu sorun var genelleklikle 10 ay sonra beliriyo
1 sene oldu sorun yok. Her kullanıcıda sorun var dediğin adam hoparlörden ses gelmiyor diyor halbuki alt taraftaki delikli yerlerin biri mikrofon . bunun gibi neler var o sorun diye gördüğün şeylerde valla zorla al diyen yok bir suru model var piyasa da ben gayet memnunum telefonunu da seviyorum..

enigma340

Üye
1 sene oldu sorun yok. Her kullanıcıda sorun var dediğin adam hoparlörden ses gelmiyor diyor halbuki alt taraftaki delikli yerlerin biri mikrofon . bunun gibi neler var o sorun diye gördüğün şeylerde valla zorla al diyen yok bir suru model var piyasa da ben gayet memnunum telefonunu da seviyorum..
sararma sorununu diyorum ??

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sorun çıkmaz diyorsunuz ama 2 gündür tamamen g2 yorumları okuyorum her kullanıcada bu sorun var genelleklikle 10 ay sonra beliriyo
Merak etme teknoloji şans işidir al kullan mis gibi

maskedboy

maskedboy

Üye
merhaba arkadaşlar stock rom kurmak için herşeyim hazır bu videoya
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
göre yapmayı düşünüyorum fakat adam yüklemeden önce full wipe + internal storage yapıp telefonu boş kutu haline haline getirip :D sonra yüklemeye başlıyor buna gerek var mı bana göre saçma ayrıyetten lg pc suite indirmedim zaten bilgisayarda var diye. ayrıyetten indirip kurmama gerek var mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
merhaba arkadaşlar stock rom kurmak için herşeyim hazır bu videoya
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
göre yapmayı düşünüyorum fakat adam yüklemeden önce fu ll wipe + internal storage yapıp telefonu boş kutu haline haline getirip :D sonra yüklemeye başlıyor buna gerek var mı bana göre saçma ayrıyetten lg pc suite indirmedim zaten bilgisayarda var diye. ayrıyetten indirip kurmama gerek var mı ?

pc suite varsa gerek yok . internal storage tertemiz yapar telefonu istege baglı . lg flash tool cracklemeyi unutma

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İnternal storage dahil wipe yaparsan ROM'u atman şart olur. Atamazsan OTG kablosuyla açabilirsin.

maskedboy

maskedboy

Üye
videodaki gibi internal storage falan yapmama gerek var mı yüklerken %2 de felan takılırsa fena olur
arkadaşlar telefona stock romu yükledim fakat lg logosunda takılı kaldı telefonu kapatamıyorum ve hard reset atamıyorum
neyse arkadaşlar hallettim

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Almanya romunu çok övüyolar batarya süresi falan güncelleme olsun çok iyimiş sizce geçmeye değer mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar kamera flaşlı çekimde beyaz yerleri çoğu zaman pembemsi yapıyor fotoğrafta broşürün üst kısmından görebilirsiniz bu sorunu yaşayan var mı çözümü nedir yardım edebilecek varsa sevinirim . Rom Cm11

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Herkeze iiyi forumlar
Suan ben italya guncel romu kullanıyorum
Bu yakin zamanda TR lolipop .. Guncellemesi gelicekmis
Tr romu LG G2 firw..list.den indirme olmuyor yani hatali
Baska bir site indirebilcegim fikri olan söylerse simdiden tskrler

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Herkeze iiyi forumlar
Oluyor kardesim sitesinden indirmede hata veriyor adres satırında bi kısım vsrdı orayı silip denersen indiryo

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Herkeze iiyi forumlar
Linkteki %2F kısmını siliyor musun?

Üst Alt